Microsoft Surface Pro 8 lek plaagt releasedatum en ontwerpupgrades

(Afbeelding tegoed: Microsoft)

We verwachtten de Microsoft Surface Pro 8 om rond oktober 2020 te lanceren, maar het lijkt erop dat de pandemie van het coronavirus de cadans van Microsoft voor de releases van het Surface-apparaat heeft verstoord.

nieuwe gratis games op ps4

Maar volgens WindowsNieuwste 's bronnen die bekend zijn met Microsoft's Surface-ontwikkeling, de Surface Pro 8 komt nog steeds, het is alleen dat we misschien moeten wachten tot de volgende herfst.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Microsoft concentreerde zich schijnbaar op de lancering van de Xbox Series X afgelopen herfst, en de Surface Duo was het Surface-apparaat dat vorig jaar de krantenkoppen stal. En in combinatie met de verstoring van hardwaretoeleveringsketens als gevolg van de coronaviruspandemie, is het geen grote verrassing dat de Surface Pro 8 zijn debuut niet maakte in 2020.

We hadden echter verwacht dat het het begin 2021 of misschien ergens in het voorjaar zou zien. Maar in plaats daarvan kwam Microsoft met de bedrijfsgerichte Surface Pro 7+ , eigenlijk een Surface Pro 7 maar met de nieuwste Intel Tiger Lake chips.

Die vernieuwing gaf de Surface Pro 7 een redelijke boost in processorkracht en geïntegreerde grafische prestaties. Maar het was nauwelijks een grote upgrade, laat staan ​​een opfrissing van het Surface Pro-ontwerp, dat een beetje lang op zich laat wachten.

Met de Surface Pro 8 zouden we wat verfijning in het ontwerp verwachten. We zouden graag de smalle randen en strakke esthetiek van de Surface Pro X , maar met ruimte in het chassis voor Intel-processors met hogere prestaties.

Als de Surface Pro 8 pas over acht maanden wordt verwacht, kunnen we verwachten dat deze wordt geleverd met Intel's Alder Lake-laptop-CPU's van de volgende generatie, waarvan we verwachten dat ze hun debuut maken rond september of oktober. We verwachten ook dat de Surface Pro 8 wordt geleverd met verbeterde specificaties op het gebied van RAM en opslag, mogelijk tot 32 GB RAM en 2 TB SSD-ruimte.

2 speler spellen nintendo switch

Interessant is dat in het rapport van WindowsLatest werd opgemerkt dat de Microsoft Surface Laptop 4 , die ook schijnbaar vertraging heeft opgelopen, rond april zal worden gelanceerd. We verwachten dat dit een opgefriste en hopelijk een verfijnde versie is van de Surface-laptop 3 , waarschijnlijk met verbeterde Intel- en AMD-laptops-CPU's.

Nu Apple de lat hoger heeft gelegd met de MacBook Air met M1 en de nieuwste iPad Air , zal Microsoft met zijn volgende golf Surface-apparaten iets speciaals uit de zak moeten halen.

    Meer:Yakuza is de perfecte serie voor Xbox Game Pass
De beste Microsoft Surface Headphones 2-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over13uurvijftienminuten59droogKorting Nieuwe Microsoft-oppervlakte... Amazone Prime $ 249,99 $ 162,49 Visie Microsoft Surface-hoofdtelefoon... Walmart $ 240 Visie Microsoft - Oppervlakte... Beste koop $ 249,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen