Microsoft richt Windows 11-lek op met DMCA-verwijdering

(Afbeelding tegoed: The Verge)

Als er enige twijfel bestond over de legitimiteit van de gelekte build van Windows 11 doet de ronde in dubieuze hoeken van het internet, Microsoft heeft ze schijnbaar geëlimineerd.

tv-verkoop voor herdenkingsdag

Zoals opgemerkt door Fossbytes , heeft het bedrijf een DMCA-klacht over auteursrecht ingediend bij Google gericht op de Indiase site Beebom, die volgens Microsoft de niet-vrijgegeven software verspreidde. De klacht is geïndexeerd door het Lumen-project, dat zichzelf beschouwt als een onafhankelijk onderzoeksproject dat opschortingsbrieven met betrekking tot online inhoud bestudeert.  • De beste laptops die je kunt kopen
  • Beste antivirussoftware om uw pc te beschermen
  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

De klacht komt van Microsoft Japan en leest gewoon dat het artikel van Beebom.com Windows 11 ISO distribueert (copyright van Microsoft). Verwijder hun artikel uit de zoekopdracht. Als dat niet duidelijk genoeg voor je was, slaat de laatste regel echt het punt naar huis: het is een gelekte kopie van de niet-uitgebrachte Windows 11.

laptopverkoop voor herdenkingsdag

De build van Windows 11 die de ronde deed, was meer gebaseerd op cosmetische veranderingen dan het soort dramatische verschuivingen die traditioneel de lancering van een geheel nieuw besturingssysteem zouden aangeven, en het had mogelijk kunnen worden afgedaan als een hoax, of iets legitiems maar verouderd. Maar dit DMCA-verwijderingsverzoek van Microsoft lijkt echt te suggereren dat dit het nieuwe besturingssysteem is dat Microsoft woensdag zal debuteren.

Dat betekent natuurlijk niet dat dit de definitieve versie van Windows 11 was. De gelekte build was duidelijk een vroege, gelabeld 21996.1 en de kans is groot dat er nog veel meer builds zijn geweest en wat er ook beschikbaar zal zijn voor consumenten wanneer Microsoft het uitbrengt.

Hints dat Microsoft iets groots voor Windows van plan was, zijn hier al een tijdje. Op de recente Build-ontwikkelaarsconferentie, CEO Satya Nadella zei dat Microsoft zich voorbereidde om een ​​van de belangrijkste updates voor Windows van het afgelopen decennium te delen, terwijl Chief Product Office Panos Panay's tweeten Het promoten van het evenement van woensdag lijkt een stiekeme 11 te bevatten onder het Windows-logo terwijl het licht verschuift.

beste budget gasfornuis 2020

Cruciaal is dat Microsoft ook: heeft zijn Windows 10 Lifecycle Policy-pagina bijgewerkt om Windows 10 een pensioendatum van 14 oktober 2025 te geven . Het bedrijf geeft mensen meestal een lange periode om te upgraden, dus je zou je kunnen voorstellen dat Windows 11 lang voordat die deadline nadert, zal worden uitgebracht.

U kunt precies te weten komen wat Microsoft in petto heeft door af te stemmen op TemplateStudio op woensdag 24 juni om 11.00 uur Eastern Time, 08.00 uur Pacific Time of 16.00 uur BST.

De beste Microsoft Windows 10 Home-deals van vandaag 137 Amazon-klantrecensies Black Friday Sale eindigt overvijftienuur10minuten13droog Microsoft Windows 10 Thuis... Meneer Key Shop $ 44,99 Weergave Korting Microsoft OEM Windows 10 Thuis... Walmart $ 179,99 $ 99,99 Weergave Microsoft OEM Windows 10... Amazone Prime $ 109,99 Weergave Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen