Mini-LED iPad Pro komt in maart -- wat je moet weten

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

playstation 5 digitale editie kopen

Er zijn geruchten geweest over een iPad Pro met een Mini-LED-display voor een tijdje, maar nu hebben we een goed idee van wanneer het gaat aankomen. Volgens MacOtakara , is Apple van plan om in maart de volgende golf iPad Pro's te lanceren.

Dat gezegd hebbende, zal er maar één model komen met het geavanceerde Mini-LED-display: het 12,9-inch model. Verder zullen er echter niet veel ontwerpwijzigingen zijn.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

In het verleden hebben we gehoord dat de Mini-LED iPad Pro de eerste stap zal zijn in de plannen van Apple om de schermen mainstream te maken. Volgens Apple-analist Ming-Chi Kuo is het doel om voor het einde van het jaar meerdere apparaten, waaronder iPads en Macs, in te pakken met Mini-LED-schermen.

Kuo zei dat deze adoptie de sleutel zou zijn om de prijs van Mini-LED-schermen te verlagen, aangezien deze nieuwe weergavetechnologie op dit moment vrij duur is. Als dat het geval is, zouden we meer massale acceptatie van Mini-LED op tablets, laptops en zelfs telefoons kunnen zien. Dat betekent dat we in de nabije toekomst een Mini-LED iPhone zouden kunnen zien.

Mini-LED is een grote sprong voorwaarts ten opzichte van traditionele LCD-schermen, zoals die worden gebruikt in de iPad Pro-reeks van 2020. Schermen bestaan ​​uit clusters van kleine LED's (100-200 micrometer breed) die een grotere kleurdiepte, diepere zwarttinten, hogere helderheidsniveaus en een betere energie-efficiëntie kunnen bieden. Met andere woorden, de beeldkwaliteit is merkbaar beter en ze verbruiken minder energie in het proces. Dat is erg handig voor apparaten die op batterijstroom werken.

MacOtakara meldt ook dat de iPad Pro's van 2021 iets dikker zullen zijn om plaats te bieden aan het Mini-LED-display, hoewel het tegelijkertijd de beruchte camerabobbel zal verliezen. Het is allemaal zeer welkom, vooral als u van plan bent de tablet op een vlakke ondergrond te laten rusten.

We hebben ook nieuws gehoord over een tweede generatie Magic Keyboard voor de iPad Pro , wat een verbetering zou moeten zijn ten opzichte van de bestaande. Er is niet veel informatie bekend, maar een patent suggereert dat het microfoons kan hebben die kunnen interpreteren wanneer je vingers het toetsenbord of je bureau raken.

Natuurlijk, als de iPad Pro te duur is, komt er later dit jaar nog een iPad op instapniveau. MacOtakara belooft dat het ontwerpelementen van de nieuwe iPad Air 3 zal gebruiken, met een dunnere behuizing en kleinere randen, hoewel de home-knop en TouchID nergens heen gaan.

De beste tabletdeals van vandaag Apple 10,9-inch iPad Air... Walmart $ 539 Weergave 10.9' iPad Air Amazone $ 569 Weergave Deal eindigtdi 30 nov Apple iPad Air 10.9'-tablet,... nietjes $ 725,49 Weergave Toon meer aanbiedingenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen