Mission: Impossible 7 — Tom Cruise is nu gek op bomen

Krediet: Paramount Pictures

Tom Cruise bevindt zich in het middelpunt van veel roddels, en de nieuwste Missie: Onmogelijk 7 nieuws gaat helemaal over het laatste ding om de acteur op de set te irriteren: de natuur. Of om het specifieker te zeggen, de bomen rond zijn trailer beginnen Cruise op de laatste zenuwen te werken.

De dagelijkse mail meldt dat Cruise, die momenteel aan het filmen is in Noord-Yorkshire, 'naar verluidt geïrriteerd was door luidruchtige takken op het dak van zijn trailer en dat hij een paar lokale mannen had gevraagd om ze om te hakken'. Cruise is niet de enige die verantwoordelijk is voor de frustratie over de takken, zoals een bron zei: 'Blijkbaar werd het geluid meer dan irritant en konden ze het niet langer uithouden.' Let op de 'zij' die zwaar tillen.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Cruise heeft naar verluidt een positieve reputatie op de set voor aanhoudende chaos, zoals een bron zei: 'Er is niet veel dat Tom niet kan verdragen. Dus stel je voor hoe verbijsterd iedereen was toen er zo'n ophef over een boom werd gemaakt.'

microsoft xbox series x-winkels

De set was blijkbaar behoorlijk gespannen, omdat de lokale bevolking boos was omdat de shoot de kalme aard van het gebied verpestte.

Surface pro x releasedatum

En terwijl Esai Morales zogenaamd de schurk is van Mission: Impossible 7, meldt The Daily Mail dat een plaatselijk gepensioneerd echtpaar heeft gelobbyd tegen bezwaren in aanwezigheid van de productie. De 80-jarige Elizabeth Longbottom (een voormalig gezondheidsbezoeker) zei: 'Dit is een gebied van schoonheid en rust - en dat zal worden verbrijzeld wanneer de heer Cruise en zijn team verschijnen. Hij betekent niets voor mij, het is 46 jaar geleden dat mijn man en ik naar de bioscoop gingen.'

Wat kan zo'n rel veroorzaken? De bemanning van de M: I7 heeft treinrails gebouwd die stoppen boven een steengroeve, en de trein die op die sporen zou moeten gaan, zal naar verwachting 60 voet in de steengroeve vallen - en dat alles terwijl Cruise en Morales bovenop vechten.

Robin, de echtgenoot van mevrouw Longbottom (een gepensioneerde landmeter) is ook gefrustreerd en zegt: 'Ik neem aan dat de filmmaatschappij flink betaalt voor het voorrecht om ieders leven te verstoren.' Ondanks hun protesten werd de aanvraag om in het gebied te filmen goedgekeurd.

    Volgende:Wat we weten over de Star Wars: Rogue Squadron-film
De beste streamingbox-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over12uur02minuten05droog Fire TV-stick 4K Amazone $ 24 Visie Deal eindigt over20u 20m 16sKorting Roku 3930R Express HD... Walmart $ 29,99 $ 24,98 Visie Roku Express Dell $ 29,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen