Moto Z4 Review: een solide 5G-ready telefoon voor $ 499

Ons oordeel

De Moto Z4 is het overwegen waard. Als je denkt dat je de superieure camera van de Pixel 3a niet zult missen, is de Moto Z4 een redelijk alternatief voor zijn verbeterde prestaties, ruimere weergave en steviger ontwerp – hoewel hij nog steeds verre van perfect is.

Voor

 • Aantrekkelijk, solide ontwerp
 • Koptelefoon aansluiting
 • Groot OLED-scherm
 • Goede prestaties voor de prijs
 • Solide batterijduur
 • Relatief goedkope weg naar 5G
 • 128 GB opslag standaard

Tegen

 • De camera van de Pixel 3a is nog steeds beter
 • Display kan gedimd zijn
 • Langzaam opladen
 • Kieskeurige vingerafdruksensor op het scherm
 • Moto Mods hebben hun beloop gehad

TemplateStudio Oordeel

De Moto Z4 is het overwegen waard. Als je denkt dat je de superieure camera van de Pixel 3a niet zult missen, is de Moto Z4 een redelijk alternatief voor zijn verbeterde prestaties, ruimere weergave en steviger ontwerp – hoewel hij nog steeds verre van perfect is.

Pluspunten

 • +Aantrekkelijk, solide ontwerp
 • +Koptelefoon aansluiting
 • +Groot OLED-scherm
 • +Goede prestaties voor de prijs
 • +Solide batterijduur
 • +Relatief goedkope weg naar 5G
 • +128 GB opslag standaard

nadelen

 • -De camera van de Pixel 3a is nog steeds beter
 • -Display kan gedimd zijn
 • -Langzaam opladen
 • -Kieskeurige vingerafdruksensor op het scherm
 • -Moto Mods hebben hun beloop gehad

Bijgewerkt 13 juni 13:48 uur ET: Review bijgewerkt met indrukken van de Night Vision-camerafunctie en nieuws over een geweldige deal op de Moto Z4 voor nieuwe Verizon-klanten bij Best Buy.

Wat is eigenlijk een vlaggenschiptelefoon eigenlijk? Dat is de vraag die Motorola lijkt te stellen met de Moto Z4, de nieuwste versie van zijn modulaire toestel dat eersteklas design en functies combineert met enigszins bescheiden hardware, voor een aantrekkelijke prijs.Net als de Moto Z3 Play ervoor, begint de Moto Z4 bij $ 499. Motorola heeft echter bevestigd dat het geen krachtigere Force-variant van de Z4 zal uitbrengen, zoals bij eerdere inzendingen in de Z-line-up. Dat betekent dat de Z4 – met zijn bescheiden Snapdragon 675-chipset – het beste Motorola-apparaat voor 2019 is, althans in Noord-Amerika, waar de Motorola One-lijn van het bedrijf niet beschikbaar is.

Maar eerlijk gezegd kan de Moto Z4 dingen die andere telefoons niet kunnen. Het ondersteunt het volledige scala aan Moto Mods, dus het kan werken op het 5G-netwerk van Verizon met behulp van de 5G Mod. Voor $ 499 - ontgrendeld of via Big Red - is de Z4 een geduchte tegenstander voor onze nieuwe favoriete midrange-handset, de Pixel 3a. Verwacht alleen niet dat de camera te vergelijken is met die van Google.

Prijs $ 499
JIJ Android 9 Pie
Schermgrootte (resolutie) 6,4-inch OLED (2340 x 1080)
CPU Qualcomm Leeuwebek 675
RAM 4GB
Opslag 128GB; microSD uitbreidbaar tot 512 GB
Achteruitrijcamera 48 MP (ƒ / 1.6)
Voor camera 25 MP (ƒ / 1.9)
Batterijgrootte 3.600 mAh
 • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Prijzen en beschikbaarheid

De Moto Z4 wordt zowel ontgrendeld als via Verizon verkocht voor $ 499. Het ontgrendelde apparaat was op 6 juni verkrijgbaar bij Best Buy, B&H Photo en Amazon; het wordt geleverd met de 360 ​​Camera Moto Mod verpakt. Die Mod debuteerde voor $ 199, maar je kunt hem tegenwoordig op Amazon vinden voor ongeveer $ 50.

Zoals alle ontgrendelde handsets van Motorola, kan de Z4 zowel op GSM- als op CDMA-gebaseerde netwerken draaien. Alleen het Flash Grey-model is beschikbaar bij de lancering; de Frost White-versie komt later deze zomer.

Er is iets met de manier waarop de gouden Mod-pinnen spelen tegen het matte wit dat heerlijk stijlvol is. De Moto Z-serie heeft er nog nooit zo goed uitgezien.

Wat Verizon betreft, worden de dingen een beetje interessanter. De koerier biedt een tijdelijke promotie aan, waarna nieuwe activeringen de Moto Z4 en een 5G Mod kunnen bemachtigen voor $ 439. Dat verlaagt de drempel voor 5G-service aanzienlijk - de Galaxy S10 5G kost $ 1.299 voor context - hoewel je nog steeds moet betalen voor Verizon's $ 85 Beyond Unlimited of $ 95 Above Unlimited maandelijkse abonnementen om 5G-service te krijgen. (Op dit moment wordt 5G-toegang in deze plannen aangeboden zonder extra kosten, maar uiteindelijk kost het $ 10 extra per maand.)

Als alternatief kan iedereen die een nieuwe lijn met Verizon opent, de telefoon zelf krijgen voor een totaal van $ 240, of $ 10 per maand gedurende 24 maanden - in feite krijgt de telefoon voor de helft korting. En voor een beperkte tijd verkoopt Best Buy de telefoon voor de helft daarvan - $ 120 in totaal, of $ 5 over 24 maanden - voor activeringen op nieuwe lijnen.

Ontwerp: de slimste Z tot nu toe

Omdat de Moto Z4 Moto Mods ondersteunt en omdat de specificaties voor het Mod-platform drie jaar oud zijn, kunnen we niet om de proportionele gelijkenis van de Z4 met eerdere Moto Z-modellen heen. Motorola zit tot op zekere hoogte vast aan een ontwerp. Het kan de vorm van het apparaat niet echt veranderen zonder de Mod-compatibiliteit te verbreken.

Dat wil niet zeggen dat het bedrijf niet veel heeft gedaan om het ontwerp van de Z-serie waar mogelijk te verbeteren. Het nieuwe 6,4-inch OLED-scherm van de Z4 heeft een druppelvormige inkeping en rondom minimale randen. De achterkant van de telefoon is van glas, maar het is geëtst in een matte afwerking die erg prettig aanvoelt. Doug Micau, hoofd Product Operations van Motorola, vertelde me dat dit geen goedkoop proces was om te implementeren, maar het team vond het de moeite waard. Ik ben geneigd akkoord te gaan.

Het gebruik van de in-screen vingerafdruksensor van de Z4 voelt als eeuwen aan voor iedereen die gewend is aan onmiddellijke capacitieve scanners.

De Z4 wordt geleverd in twee kleurstellingen - Flash Grey en Frost White - en hoewel onze voorbeeldeenheid van de grijze variëteit is, ben ik echt dol op de esthetiek van de laatste smaak. Er is gewoon iets aan de manier waarop de gouden Mod-pinnen spelen tegen het matte wit dat heerlijk stijlvol is. De modulaire telefoons van Motorola hebben er nog nooit zo goed uitgezien.

Kieskeurige vingerafdruksensor

Je zult geen vingerafdruksensor aan de achterkant of zijkanten van de Moto Z4 vinden, en er is zeker geen ruimte voor aan de voorkant, gezien hoe strak die randen zijn. Motorola heeft hier gekozen voor een optische in-display vingerafdruksensor, wat heel logisch is voor de Z-lijn.

Helaas is de sensor in de praktijk minder bruikbaar. De scanner in de Z4 is een van de moeilijkste in-display-oplossingen die ik heb gebruikt. Net als andere optische systemen is de scanner gevoelig voor druk en plaatsing. En zelfs nadat je gewend bent geraakt aan zijn voorkeuren, is er nog steeds een voelbare vertraging - soms wel 1,3 seconden - voordat je door bent naar je startscherm. Dat klinkt op papier misschien goed genoeg, maar ik verzeker je dat het eeuwen zal aanvoelen voor iedereen die gewend is aan onmiddellijke capacitieve sensoren. Voor wat het waard is, zegt Motorola dat de sensor op zijn minst slim genoeg is om in de loop van de tijd van valse metingen te leren, dus hij zou bij continu gebruik sneller en beter moeten worden.

Een laatste punt op het ontwerpfront van de Z4 dat niet onopgemerkt mag blijven: Motorola heeft de koptelefoonaansluiting voor deze telefoon teruggebracht, na deze op de originele Moto Z te hebben aangepast uit een verlangen om dat oudere model zo slank mogelijk te maken. (Mensen geven er blijkbaar meer om dat ze hun bestaande accessoires kunnen gebruiken in plaats van een millimeter dikte af te scheren - wie had dat gedacht?) Vreemd genoeg bevindt de enkele luidspreker van de Z4 zich niet naast de 3,5 millimeter-poort - het is eigenlijk aan de bovenrand. Dat is niet per se een slechte zaak, maar gewoon heel ongebruikelijk.

Display: Kleurrijk, maar zwak

Hoewel de voetafdruk van de Moto Z hetzelfde blijft, is het scherm erin jaar na jaar aanzienlijk gegroeid. Wat begon als een 5,5-inch paneel is nu een 6,4-inch OLED-scherm met dunne randen rondom en een inkeping bovenaan.

Met een resolutie van 2340 x 1080, bevredigend pittige tinten en goed zicht, ongeacht de kijkhoek, is het scherm van de Moto Z4 geweldig voor deze prijs. Ik geef er zelfs de voorkeur aan boven het OLED-scherm van de Pixel 3a, dat een lichte groene zweem vertoont en de kleurbalans niet zo goed behoudt als je er niet recht naar kijkt.

Dat gezegd hebbende, de Pixel 3a kan helderder worden; waar de Moto Z4 topte met een piekhelderheid op volledig scherm van 380 nits onder onze lichtmeter, bereikte de Pixel 3a 401 nits. De Pixel 3a vertoonde ook iets nauwkeurigere tinten, dankzij de Delta-E-score van 0,18, vergeleken met het resultaat van 0,24 van de Z4 (cijfers dichter bij nul zijn beter). Degenen die de voorkeur geven aan meer verzadigde kleuren, zullen echter de 221% dekking van de Z4 van het sRGB-gamma waarderen. Omgekeerd bereikte de Pixel 3a een top van 182%.

Camera: Google behoudt zijn kroon

Motorola heeft geprobeerd de grootste stappen te maken met de camera van de Z4. Op de achterkant van het toestel zit maar liefst 48 megapixel lens met een ƒ/1.6 diafragma en optische beeldstabilisatie.

Dat is het hoogste aantal megapixels van alle beeldsensoren die Motorola in een telefoon heeft ingebouwd, en dankzij de toevoeging van quad-pixel binning - een truc die wordt gebruikt door onze huidige topcameratelefoon, de Huawei P30 Pro - is de camera van de Z4 ontworpen om te gebruiken die schat aan gegevens die zijn vastgelegd om geoptimaliseerde 12-MP-opnamen te maken met superieure details bij weinig licht. Hetzelfde geldt voor de 25-MP selfie-shooter in het OLED-scherm van de Z4, die ook profiteert van pixelbinning-technologie.

Apple Watch Series 6-functies

Dat zijn opwindende functies die je normaal gesproken niet aantreft in een smartphone van $ 499. En toch lijken ze de fotografie van de Z4 niet merkbaar beter te maken, vooral niet in vergelijking met de zojuist uitgebrachte Pixel 3a van $ 399.

Bij het vastleggen van een paar portretten van mijn collega Caitlin, kiest de Z4 duidelijk voor een meer uitgezoomd perspectief. Geen van deze apparaten is voorzien van telelenzen, hoewel de software van Google binnen het kader bijsnijdt om dichter bij het onderwerp te komen, dus het resulterende portret is iets dramatischer.

Er is wat ruwheid over de manier waarop vervaging wordt behandeld rond het haar van Caitlin in de weergave van de Pixel 3a. Dat is niet verwonderlijk, aangezien veel mobiele camera's worstelen met lang haar in ondiepe scherptediepte-opnamen. Maar over het algemeen verliezen de onnatuurlijk warme cast van de Z4, de vervaging van fijnere details (zoals de textuur van de huid van het onderwerp) en de inconsistente scheiding tussen de voorgrond en de achtergrond, met name rond de stenen richel, deze ronde voor Motorola.

Uitkijkend vanaf de rand van Bryant Park buiten het kantoor van TemplateStudio in New York, leverde de Moto Z4 nog een behoorlijke maar enigszins wazige opname af, die duidelijk de aanwezigheid en het contrast miste die de Pixel 3a bereikte. Motorola's 48-MP-sensor zorgde ervoor dat de mensen op het gazon ontspanden, evenals de podiumbanner aan het uiteinde van het park. De lucht is echter een beetje te grijs, de wolken zijn vlak en de kleuren zijn over het algemeen rokerig. Toch kan Motorola een kleine overwinning claimen - de Z4 vermeed tenminste de lensflare die de linkerrand van de Pixel 3a-opname plaagde.

Als we kijken naar enkele foto's die de zoommogelijkheden van de Z4 demonstreren, kunnen we zien hoe Motorola heeft geprobeerd software te gebruiken om het ontbreken van een secundaire telelens te compenseren. Zowel de Z4 als de Pixel 3a zijn hier afgestemd op 2x vermogen, hoewel de Super Res Zoom-technologie van Google duidelijk wint. Zelfs als we het grote verschil in kleur negeren (de balans van de Z4 komt niet in de buurt van de werkelijke omstandigheden), kan Motorola's computationele fotografie nog steeds de rimpels en fluweelachtige textuur van de bloembladen of de halfharige glans van het groen eronder niet oplossen.

Scène bij weinig licht vastgelegd met Night Vision op de Moto Z4.

Het verbeteren van foto's bij weinig licht is tegenwoordig een prioriteit voor vrijwel elke smartphonemaker, en net als zijn rivalen heeft Motorola besloten dat probleem aan te pakken met behulp van software. De Z4 introduceert Night Vision, dat acht frames van een afbeelding combineert met dynamische ruisonderdrukking en verscherping, om ondanks een donkere omgeving een schoner resultaat te produceren.

Scène bij weinig licht vastgelegd met Nachtzicht op de Pixel 3a.

Aanvankelijk was Nachtzicht niet ingeschakeld op onze Z4 toen we onze beoordeling voor het eerst uitvoerden. Uiteindelijk heeft een update van de Moto Camera-app in de Play Store de functie toegevoegd en we zijn verheugd te kunnen melden dat de resultaten behoorlijk indrukwekkend zijn. Night Vision verwerkte de eerste van de twee foto's die je hierboven ziet, genomen in onze binnenstudio met nauwelijks licht in de kamer, in minder tijd dan de Pixel 3a met zijn Night Sight-modus voor elkaar kreeg. De opname van de Z4 was merkbaar helderder dan die van de Pixel, hoewel niet zo scherp. Bovendien zijn de kleuren in de faux bakstenen muur en hangende posters een beetje vervaagd, relatief gezien, door de lens van de nieuwe Moto-handset.

Motorola belooft een sterke selfie-game van de 25-MP front-facing shooter van de Z4. Helaas ondersteunen de resultaten die beweringen niet. De Z4 maakte het gezicht van het onderwerp agressief glad (ook al waren alle retoucheerfuncties uitgeschakeld), verdoezelde de filtering van zonlicht door de bladeren van de bomen op de achtergrond en vervaagde het weelderige groen van dit zomerse tafereel.

MEER: Beste cameratelefoon 2019

In dit voorbeeld heeft Motorola's quad-pixeltechnologie misschien meer pijn gedaan dan geholpen; terwijl je in de instellingen kunt kiezen voor 25-MP-opnamen met volledige resolutie van de camera aan de voorkant, is de standaard 5 MP, waarbij elke vier pixels samen worden weggegooid. De resulterende foto's die in deze modus zijn gemaakt, zijn te wazig en hebben een lage resolutie om echt indruk te maken.

Prestaties: in lijn met de vlaggenschepen van 2018

In het hart van de Moto Z4 verslaat Qualcomm's Snapdragon 675 octa-core chipset. Dit silicium is de volgende stap van de 670 CPU in de nieuwe Pixel 3a en Pixel 3a XL van Google en biedt voldoende prestaties voor dagelijks gebruik. Die chip wordt ondersteund door 4 GB RAM en een ruime 128 GB aan opslagruimte, terwijl een microSD-slot kan worden gebruikt om de laatste nog verder uit te breiden.

Ik was verrast toen ik ontdekte dat de Z4 standaard PUBG Mobile speelde op hoge instellingen, wat vrij zeldzaam is voor een telefoon die niet wordt aangedreven door een van Qualcomm's Snapdragon 800-serie chipsets. De graphics waren helder en de framesnelheid was redelijk, afgezien van hier en daar wat haperingen. Dat is indrukwekkend voor een telefoon die slechts 1.038 scoorde in de 3DMark Sling Shot Extreme OpenGL ES 3.1 grafische test; ter vergelijking, de $ 749 Samsung Galaxy S10e kwam uit op 5.616.

Wat de algehele prestaties betreft, behaalde de Z4 een Geekbench 4-score van 6.506, wat eigenlijk vrij dicht bij de vlaggenschepen van vorig jaar ligt, waarin de Galaxy S9 en Pixel 3 beide rond de 7.300 eindigden. Dat maakt de Z4 behoorlijk respectabel onder zijn midrange-concurrenten, vooral in vergelijking met de 5.146-score van de Pixel 3a. Aan de andere kant bereikte de $ 549 OnePlus 6T 8.972 dankzij de Snapdragon 845-chipset, dus de Motorola-handset is nog steeds niet de beste waarde in termen van prestaties.

Levensduur batterij: Uitstekend uithoudingsvermogen, gemiddelde oplaadsnelheid

De batterij van de Moto Z4 heeft een aanzienlijke capaciteitsbump gezien, tot 3.600 mAh van 3.000 mAh in de Z3-serie. Motorola heeft ook 15 watt snelladen ingebakken, wat het apparaat niet zo snel opvult als het opladen van 18 W van de Pixel 3a - laat staan ​​​​de 30W Warp Charge-adapter van de OnePlus 7 Pro - hoewel het beter is dan niets.

MEER: Beste batterijduur van de telefoon - Batterijen die het langst meegaan

In onze batterijtest, waarbij we het apparaat eindeloos websites lieten streamen via het LTE-netwerk van Verizon met een helderheid van 150 nits, duurde de Z4 11 uur en 31 minuten. Dat is een behoorlijk goed resultaat, vooral gezien het feit dat de Moto Z3 Play van vorig jaar een respectabele 10 uur en 3 minuten heeft geduurd. De Pixel 3a slaagde er echter nog steeds in om de Z4 te overschaduwen, na 11 uur en 59 minuten.

Motorola moet worden geprezen voor het zo lang houden van Mods. Maar afgezien van de 5G Mod lijken de zaken op een dood spoor te zijn beland.

Toch zouden we willen dat de Z4 sneller kon worden opgeladen. De meegeleverde TurboPower-adapter van 15 watt bracht de handset in 30 minuten van leeg naar 37 procent capaciteit, wat tegenwoordig niet echt iets bijzonders is.

Moto Mods: er is weinig veranderd

Er zijn momenteel 13 Moto Mods beschikbaar, per Motorola-website. Die variëren van de Insta-Share-projector tot een selectie luidsprekers, mods die de Z4 transformeren in een Amazon Alexa-compatibele slimme luidspreker of een polaroid-printcamera, en natuurlijk zelfs een die hem 5G-mogelijkheden verleent op het netwerk van Verizon. Ondertussen zijn een paar van de interessantere Mods, zoals de Style Shell voor draadloos opladen, merkwaardig stopgezet.

Motorola moet worden geprezen voor het zo lang mogelijk in leven houden van het Moto Mods-platform. We zijn nu vier generaties diep en elke afzonderlijke Mod die er is - met uitzondering van de 5G, die een beetje ingewikkelder is dan de rest - werkt met elke handset uit de Z-serie. Motorola heeft zelfs bevestigd dat het binnenkort een update zal uitbrengen die 5G Mod-ondersteuning zal uitbreiden naar de Moto Z2 Force op het netwerk van Verizon.

En toch zijn onze al lang bestaande twijfels over Moto Mods in de loop der jaren niet verdwenen. Dertien zorgt nog steeds niet voor een enorme selectie, vooral gezien hoe oud (en teleurstellend, in het geval van de Hasselblad Zoom Mod) velen van hen zijn.

MEER: 5G-telefoons: elke bekende telefoon en releasedatum

beste geval voor pixel 4a

Eerlijk gezegd is het grootste deel van de selectie op dit moment verdisconteerd - dat 360 Camera Mod is gedaald tot een kwart van de oorspronkelijke vraagprijs van $ 199, de projector en Polaroid Mods nu voor ongeveer $ 100 kunnen worden gekocht, en JBL's SoundBoost 2-luidspreker is gedaald van $ 79 tot een veel gemakkelijker te verteren $ 45 op Amazon. Aan de andere kant geeft dat misschien alleen maar aan dat de ontwikkeling op een dood spoor is beland.

Tenzij je al geld in het platform hebt gestoken - of je bent echt heel enthousiast over 5G - zien we niet het soort investeringen in nieuwe ideeën om nieuwe volgers in de modulaire visie van Motorola te trekken.

Software: Pure Android, met extra's

Gewapend met Android 9 Pie voert de Z4 een pure installatie uit van het besturingssysteem van Google, met als enige aanpassingen de handige gebaren en snelkoppelingen van Motorola. Die omvatten draaien om de camera te starten en hakken om de zaklamp te activeren, evenals het One-Button Nav-systeem van de fabrikant, dat de typische Android-bedieningselementen vervangt door een veegbare knop.

One-Button Nav is aantoonbaar slimmer dan het standaardbewegingssysteem van Google, zoals te zien is in de Pixel 3 en 3a, omdat het een slankere strook van het schermvastgoed vereist en geen afzonderlijke Terug-toets implementeert. Als je op de knop tikt, ga je naar huis, lang indrukken activeert de Assistent, naar links vegen brengt je terug en naar rechts vegen keert terug naar je laatst geopende app. Als u naar het midden van het scherm veegt, ziet u uw recente pagina, vergezeld van begeleidende suggesties voor andere apps waarvan het systeem denkt dat u die zou willen gebruiken, gezien de gevestigde gewoonten.

U hoeft One-Button Nav niet te gebruiken als u dat niet wilt. En net als bij eerdere Motorola-telefoons geldt dat voor zowat alle snelkoppelingen en 'ervaringen' in de Moto-app. Veel van hen, zoals het vegen met drie vingers om schermafbeeldingen te maken, zijn echter behoorlijk handig.

MEER: Motorola Moto Z4-prijzen - Vergelijk de beste abonnementen

De Z4 zou tijdens zijn leven twee Android-versie-upgrades moeten krijgen: eerst naar Android Q later dit jaar of begin volgend jaar, en vervolgens naar Android R in 2020. Dat is één update minder dan de Pixel 3a zal ontvangen, aangezien Google zich heeft verbonden tot drie jaar ondersteuning voor die telefoon. Bovendien is het als Google-product de moeite waard om op te merken dat de Pixel 3a vrijwel gegarandeerd sneller updates ontvangt.

Waar het op neerkomt:

Motorola heeft een meer iteratieve ontwikkelingscyclus in kaart gebracht voor zijn vlaggenschip Z-serie. En hoewel sommigen zeker zullen klagen over het ontbreken van een ‘echt’ vlaggenschip dat de telefoonportfolio van het bedrijf overtreft, blijft de Z4 een solide – zo niet ontzagwekkende – waarde in het groeiende sub-0-segment.

In feite is de nieuwste modulaire inspanning van Motorola een overtuigende concurrent van Google's $ 399 Pixel 3a of $ 479 Pixel 3a XL - hoewel de telefoon voor een ander type klant is. Als je bereid bent om de beste camera van Google opzij te zetten voor een lichte prestatieverbetering, een ruimer scherm en natuurlijk modulariteit, dan is de Moto Z4 een goede keuze. Bovendien voelt de premium metaal-en-glassamenstelling van de Z4s gewoon steviger en duurzamer aan.

Daarnaast valt er iets te zeggen voor Motorola's 5G-ambities. Hoewel we niet denken dat je vandaag een 5G-ready toestel hoeft te kopen, aangezien het 5G-netwerk van Verizon nog niet wijdverbreid genoeg is, is het goed om te zien dat een fabrikant een betaalbare weg inslaat naar next-gen connectiviteit.

Dat is echter een heel bijzondere behoefte. Nogmaals, Motorola's nieuwste Z-serie telefoon voelt aan als een nicheproduct waar alleen een bepaald type klant echt het meeste uit zal halen - zoals een 5G early adopter, of de knutselaar die veel waarde ziet in Moto Mods. Maar voor alle anderen maken de camera van de Pixel 3a, de langere software-ondersteuning en de lagere startprijs het apparaat van Google te aantrekkelijk om te laten liggen.

Krediet: TemplateStudio

De beste Moto Z4-deals van vandaag 76 Amazon-klantrecensies Black Friday Sale eindigt over01dagen16uur46minuten10droog Moto Z4 – Ontgrendeld – 128 GB –... Amazone Prime $ 599,99 Visie Moto Z4 – Ontgrendeld – 128 GB –... Amazone Prime $ 649,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen