Nest heeft zojuist al zijn beveiligingscamera's en deurbellen vernieuwd

(Afbeelding tegoed: Google)

In tegenstelling tot sommige van zijn concurrenten, biedt Nest niet veel opties als het gaat om beveiligingscamera's en videodeurbellen. Het bedrijf werkt zijn line-up ook niet vaak bij.

Nest reviseert echter alles in zijn portfolio en introduceert drie nieuwe beveiligingscamera's voor thuis en één nieuwe videodeurbel. Belangrijker is dat het ook enkele functies toevoegt en andere gratis maakt waarvoor voorheen een abonnement nodig was. Hier is een overzicht van alle nieuwe producten van het bedrijf en wanneer ze beschikbaar zullen zijn.Nest Deurbel

Specificaties Nest Deurbel

Maat : 6,3 x 1,8 x 0,95 inch
Oplossing : 960 x 1280
beeldverhouding : 3: 4
Gezichtsveld: 145º diagonaal
Sensor : 1/3 inch, 1,3 MP
Nachtzicht: Vier 850 nm infrarood LED's
Wifi : 802.11b/g/n (2,4/5GHz)

  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

De Nest Hello staat al lang bovenaan onze lijst met beste videodeurbellen vanwege de uitstekende camerakwaliteit en functies zoals persoons- en pakketdetectie. Het feit dat het bedraad moest worden, was echter in het nadeel in vergelijking met videodeurbellen op batterijen van Arlo en Ring.

iphone 11 vs 12 camera

De nieuwe Nest Doorbell lost dat op, omdat hij bedraad kan worden of op batterijvoeding kan werken. Hoewel het een vergelijkbare vorm heeft als de Nest Hello, is het een veel minimalistischer ontwerp. De camera heeft een beeldverhouding van 3:4 met een resolutie van 960 x 1280, vergelijkbaar met de Logitech Circle View-deurbel , die u een beter zicht buiten uw voordeur zou moeten laten zien. Andere functies zijn onder meer HDR, nachtzicht en H.264-codering, evenals een 6X digitale zoomlens.

Het heeft zowel 2,4 als 5 GHz wifi, hoewel de laatste alleen beschikbaar zal zijn in de VS en Mexico. Het wordt geleverd in vier kleuren (Snow, Linen, Ivy en Ash) en is vanaf 24 augustus beschikbaar voor $ 179.

  • Ring vs. Nest: wie heeft de beste videodeurbel?

(Afbeelding tegoed: Google)

het schijfstation van de xbox-serie

Nest Cam (batterij)

Specificaties Nest Cam (batterij)

Maat : 3,3 x 3,3 inch
Oplossing : 1080p
beeldverhouding : 16: 9
Gezichtsveld : 130º diagonaal
Sensor : 1/2,8 inch, 2 MP
Nachtzicht : Zes 850 nm infrarood LED's
Wifi : 802.11b/g/n (2,4/5GHz)

De Nest Cam is de nieuwe multifunctionele beveiligingscamera van het bedrijf. Het lijkt qua ontwerp op de huidige Nest Cam IQ en lijkt een beetje op een theekopje zonder handvat. De Nest Cam kan zowel binnen als buiten worden gebruikt en kan alleen op batterijvoeding werken of via een bekabelde verbinding (er is ook een optionele oplader op zonne-energie verkrijgbaar).

goede nieuwe xbox one-games

Het heeft een 1/2,8-inch, 2MP-sensor, een 130-graden diagonaal gezichtsveld en een 6X digitale zoomlens. Het is ook uitgerust met zes infrarood-LED's van 850 nm, die goed zijn voor een bereik van ongeveer 6 meter.

Net als de deurbel, zal hij worden uitgerust met 2,4 en 5 GHz wifi, hoewel de laatste alleen beschikbaar zal zijn in de VS. Hij heeft een ingebouwde oplaadbare lithium-ionbatterij van 6 Ah, 3,65 V en een binnenoplaadkabel van 3,3 voet. Het heeft een IP54-classificatie, dus het is bestand tegen de meeste weersomstandigheden en kan werken van -4º tot 104º Fahrenheit.

De Nest Cam zal op 24 augustus in de verkoop gaan voor $ 179.

(Afbeelding tegoed: Google)

Nest Cam met Floodlight

Vergelijkbaar met de Ring Floodlight Cam en de Arlo Pro 3 schijnwerper , is de Nest Cam met Floodlight zo'n beetje een Nest Cam met... een paar schijnwerpers bevestigd. De schijnwerpers kunnen worden ingesteld om alleen aan te gaan wanneer ze specifieke objecten detecteren, zoals mensen of dieren. Het heeft dezelfde camera als de Nest Cam (batterij), maar de schijnwerpers kunnen een gecombineerde 2400 lumen uitstralen, wat zelfs in de donkerste nachten helder genoeg zou moeten zijn.

Het kost $ 279 en is eind augustus of kort daarna beschikbaar.

Tesla-stuurautomaat versus zelfrijdende auto

(Afbeelding tegoed: Google)

Nest Cam Indoor

Nest's goedkoopste beveiligingscamera tot nu toe, de Nest Cam Indoor kost $ 99 wanneer hij eind augustus/begin september wordt uitgebracht. In tegenstelling tot de andere camera's op deze lijst, moet de Nest Cam Indoor zijn aangesloten om te werken. Het komt in vier kleuren, waaronder een met een natuurlijke houten basis. De camera heeft een resolutie van 1080p en een diagonaal gezichtsveld van 135 graden.

Nieuwe Nest Cam-functies

Naast de camera's introduceert Nest verschillende nieuwe functies die ze nog interessanter maken:

Back-up batterij/lokale opslag: Alle camera's hebben lokale opslag die tot een uur ononderbroken video kan opnemen, of tot een week aan typische gebeurtenissen. In het geval van een stroomstoring, blijven de batterijgevoede camera's video opnemen; in het geval van de Nest Cam Indoor kan hij nog steeds video opnemen als je internet uitvalt.

niet smart tv's te koop

Daarnaast maakt Nest enkele functies gratis waarvoor voorheen een abonnement op Nest Aware nodig was:

• Detectie van mensen, dieren, voertuigen en pakketten
• 3 uur video-opname van evenementen
• Aangepaste activiteitszones

Geen van deze functies is echter beschikbaar voor de huidige videodeurbel en beveiligingscamera's van Nest, die worden stopgezet.

Nest verandert zijn Nest Aware-abonnementen niet, die als volgt blijven:

Nest Aware (/maand, /jaar): 30 dagen video-opnames, herkenning van bekende gezichten.

Nest Aware Plus ($ 12/maand, $ 120/jaar): 60 dagen video-opnames, 10 dagen continue video-opname, herkenning van bekende gezichten.

    Meer:Dit zijn de beste slimme sloten om je huis mee te beveiligen
De beste Google Home Hub-deals van vandaag 758 Walmart-klantenrecensies Korting Google Nest Hub - Krijt Walmart $ 149 $ 49,99 Visie Google Home-hub Google winkel $ 89,99 Visie Google Home Hub in houtskool Focuscamera $ 89,99 Visie Toon meer aanbiedingenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen