Netflix-klantenservice: hoe krijg je een echt persoon aan de lijn

(Afbeelding tegoed: Shutterstock)

Soms heb je de hulp nodig van een klantenservicemedewerker van Netflix. Gelukkig is het niet zo moeilijk om er een op te sporen - met behulp van de onderstaande stappen kon ik chatten met een vertegenwoordiger hieronder. Ik kreeg in minder dan een minuut een echt persoon aan de andere kant van de lijn.

Terwijl ik bijna dacht dat Kevin van Netflix een robot had kunnen zijn, toen ik hem vroeg wat hij gisteravond had gegeten, was zijn antwoord - kipnuggets op rijst - zo uniek dat ik wist dat ik met een mens aan het praten was. Denk helaas niet dat het bereiken van Kevin in een korte hoeveelheid ondersteuning net zo eenvoudig is als het vinden van het Netflix-klantenservicenummer (dat we hieronder hebben).  • De beste streaming-apparaten, gerangschikt
  • Aanmelden voor Netflix : Hoe krijg ik een account
  • Hoe de Netflix-geschiedenis te verwijderen
  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Aan de telefoon komen met een echt mens die je vragen kan beantwoorden, je kan helpen met je account en andere Netflix-klantenservices kan bieden, is een aanpak die uit meerdere stappen bestaat. En u kunt veel sneller een vertegenwoordiger krijgen als u weet waar u moet zoeken.

Klantenondersteuningsmedewerkers kunnen je helpen bij het oplossen van vragen over facturering, afleiden waarom Netflix niet werkt op je apparaat of je zelfs helpen je wachtwoord opnieuw in te stellen. Ze kunnen je ook helpen je Netflix-abonnement op te zeggen, maar ik wed dat ze je eerder zullen overhalen om het te behouden.

Hoe u nu Netflix-klantenservice kunt krijgen

een. Open Netflix.com en klik op Aanmelden.

beste opblaasbare bubbelbaden 2020

(Afbeelding tegoed: Netflix)

twee. Log in.

(Afbeelding tegoed: Netflix)

3. Open https://help.netflix.com/en/

(Afbeelding tegoed: Netflix)

laptop batterijtester windows 10

Vier. Scroll naar beneden en klik op de knop Bel ons

(Afbeelding tegoed: Netflix)

5. Schrijf het codenummer op

(Afbeelding tegoed: Netflix)

galaxy s21 ultra 5g hoesje

6. Bel 1-844-505-2993 (of wat het nummer in uw regio ook is)

7. Voer een nummer in om uw taal te bevestigen (1 voor Engels, enz.)

8. Typ uw servicecode in vanaf stap 4.

9. Wacht op een medewerker van de klantenservice van Netflix.

En Dat , zo krijg je een Netflix-klantenservicemedewerker aan de lijn. Het werkte voor mij, en ik weet zeker dat het ook voor jou zal werken. Je moet misschien iets langer wachten dan ik, want ik belde om 9.30 uur ET, toen de westelijke helft van het land net wakker werd.

Zodra je dit probleem hebt opgelost, kun je weer verder met het streamen van de beste Netflix-shows . We hebben ook een gids voor hoe meld je je aan voor Netflix , een voor ouders die de . proberen te vinden beste familiefilms op Netflix , en nog een uitleg hoe u uw Netflix-wachtwoord kunt wijzigen .

    Lees volgende:Waar staat Netflix op onze lijst met beste streamingdiensten?
De beste televisieaanbiedingen van vandaag 478 Amazon-klantrecensies Black Friday Sale eindigt over01dagen06uur3. 4minuten33droogKorting TCL 43' Klasse 4-Serie 4K UHD... Walmart $ 399,99 $ 279 Visie Korting TCL 43-inch 4K UHD Smart LED... Amazone $ 349,99 $ 279,99 Visie Korting TCL - 50 Klasse 4 Serie 4K... Beste koop $ 449,99 $ 359,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen