Netflix heeft zojuist een grote verandering doorgevoerd die gedeelde accounts hard aanpakt

(Afbeelding tegoed: Shutterstock)

fitbit versa 3 releasedatum

Het delen van Netflix-accounts is al zo lang een manier van leven en wordt in landen als India of Rusland aangemoedigd door de streaminggigant. Welnu, het lijkt erop dat Netflix een ommezwaai heeft gemaakt met betrekking tot de kwestie en een nieuwe tool gebruikt om gedeelde accounts aan te pakken.

De Streamable meldt dat Netflix begint met het testen van een nieuwe tool die probeert te verifiëren of gebruikers daadwerkelijk in hetzelfde huishouden zitten. De werkzaamheid van deze test kan verdacht zijn.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Nieuws kwam voor het eerst online op 9 maart toen Twitter-gebruiker @DOP3Sweet deelde een afbeelding van hun tv-scherm met een teken dat Netflix vermoedde dat ze haar eigen account niet gebruikte.

In grote tekst luidt de waarschuwing 'Start vandaag gratis uw eigen Netflix', met passieve nadruk op 'uw eigen', aangezien Netflix de gebruiker ervan beschuldigde het abonnement van iemand anders te gebruiken. In de kleine lettertjes hieronder staat: 'Als je niet bij de eigenaar van dit account woont, heb je een eigen account nodig om te blijven kijken.'

Dit is een grote verandering in houding, terwijl Netflix co-CEO Reed Hastings in 2016 zei dat het delen van accounts ' iets positiefs ,' vooral in bepaalde markten.

pluto tv afdrukbare zenderlijst
Bekijk meer

Onder de knop 'Deel je 30 dagen gratis aan' kunnen gebruikers 'bewijzen' dat ze de regels van Netflix niet overtreden.

Uw drie opties zijn om uzelf te verifiëren met een code die naar het e-mailadres van de accounthouder is verzonden, of u kunt later verifiëren. We durven te wedden dat als je de derde optie te vaak kiest, je deze als optie gaat verliezen.

beste Android-app voor het verwijderen van virussen

Netflix vertelde The Streamable dat 'deze test is ontworpen om ervoor te zorgen dat mensen die Netflix-accounts gebruiken, hiervoor geautoriseerd zijn'. We vermoeden dat Netflix deze tool gebruikt voor accounts waarvan de IP-adressen te verschillend zijn. Het is niet duidelijk of gebruikers in de test allemaal op hetzelfde IP-adres moeten zijn om in hetzelfde huishouden te worden beschouwd.

Je kunt natuurlijk de rekeninghouder een sms sturen en hem vragen je de code te sturen die Netflix hem zal sturen. We vragen ons af of Netflix agressiever wordt als het vermoedt dat je dit meerdere keren doet.

Dus als je het account van je significante ander hebt gebruikt, of dat van iemand anders, en je bent niet in hun huis wanneer je streamt, weet Netflix (net als de kerstman) wanneer je slecht bent geweest. En het is klaar om uw gratis rit uit te schakelen.

Gelijktijdige streams per account

Hoewel Netflix meerdere streams op hetzelfde account toestaat, is dat volgens de onderstaande tabel niet van toepassing op apparaten die zich niet in hetzelfde huis bevinden. De Netflix-gebruiksvoorwaarden specificeren (in item 4.2) dat 'De Netflix-service ... mag niet worden gedeeld met personen buiten uw huishouden.'

PlanPrijsGelijktijdige streamsVideo kwaliteit
Basis$ 8,99eenSD
Standaard$ 13,99tweeHD
Premie$ 17,994HD en 4K Ultra HD
    Lees volgende:De beste streaming-apparaten, gerangschikt
De beste televisieaanbiedingen van vandaag 478 Amazon-klantrecensies Black Friday Sale eindigt over02dagen06uur43minutenvijftiendroogKorting TCL 43-inch 4K UHD Smart LED... Amazone Prime $ 349,99 $ 279 Visie Korting TCL 43' Klasse 4-Serie 4K UHD... Walmart $ 399,99 $ 279 Visie Korting TCL – 50 Klasse 4 Serie 4K... Beste koop $ 449,99 $ 359,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen