Nieuwe Apple Powerbeats onthuld met een lagere prijs en een langere batterijduur

Krediet: BeatsByDre

Nadat lekken erop wezen dat Powerbeats 4 binnenkort zou verschijnen, heeft Apple zojuist de nieuwe Powerbeats draadloze oortelefoons aangekondigd - en ze zijn behoorlijk intrigerend. Apple heeft niet alleen de batterijduur en het uiterlijk van zijn op fitness gerichte AirPods-alternatief geüpgraded, maar het bedrijf verlaagde tegelijkertijd de prijs, wat zorgde voor een boeiende inzending die zal vechten voor een plaats op onze lijst met beste sportkoptelefoons.

Ja, de nieuwe Powerbeats beginnen bij $ 149, wat $ 50 minder is dan de $ 199 Powerbeats3 Wireless. Bovendien zien ze er een stuk moderner uit, alsof de elegante en volledig draadloze Powerbeats Pro een snoer heeft gekregen. En het bedrijf kondigde de hoofdtelefoon niet eens aan op zijn eigen website, maar publiceerde het nieuws stilletjes op BeatsByDre.com .  • De beste draadloze oordopjes van dit moment
  • Apple AirPods 3 prijs, releasedatum, specificaties en lekken

De Powerbeats worden gelanceerd op woensdag 18 maart en ze hebben ook een verbeterde batterijduur, geschat op 15 uur op een lading vergeleken met de geschatte levensduur van 12 uur van de Powerbeats3 Wireless. Apple en Beats zullen ze in drie kleuren verkopen: rood, wit en zwart.

Krediet: BeatsByDre

En om de Powerbeats meer in de koptelefoonlijn van Apple te laten passen, is deze koptelefoon nu voorzien van dezelfde H1-chip als in AirPods Pro , de tweede generatie AirPods en Powerbeats Pro. Er is ook ondersteuning voor 'Hey Siri'-opdrachten en Apple's iOS Audio Sharing.

  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Oh, en ze verschillen op een andere manier van de Powerbeats Pro: geen oplaadcassette. Je steekt gewoon een Lightning-kabel in een van de oordopjes. 9to5Mac beweert dat deze oordopjes zijn ontworpen om net als de Powerbeats Pro te klinken, wat goed nieuws is, aangezien onze Powerbeats Pro-recensie opmerkte dat die hoofdtelefoon een 'uitstekend geluid' heeft.

Qua prijs zitten de Powerbeats $ 100 onder de $ 250 Powerbeats Pro, en ze zijn $ 10 goedkoper dan de normale AirPods ($ 159), gepositioneerd als een goed op fitness gericht alternatief.

De beste Apple AirPods-deals van vandaag 117 Amazon-klantrecensies Black Friday Sale eindigt over01dagen23uur53minuten33droog Apple EarPods met afstandsbediening en... Walmart $ 16,89 Visie Apple EarPods met Lightning... Walmart $ 19 Visie Apple AirPods met opladen... Walmart $ 169 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen