Nieuwe Google Nest Hub is zojuist uitgelekt - maak je klaar voor slaapregistratie op basis van radar

(Afbeelding tegoed: toekomst)

We hoorden voor het eerst over een gloednieuwe Google Nest Hub op de begin van dit jaar , en nu 9to5Google heeft alles wat dit apparaat te bieden heeft.

she-hulk disney plus

Volgens bronnen die met de site spreken, zal deze nieuwe Next Hub inderdaad Soli-radarbediening, verbeterde audio en Google Fit-integratie met slaapregistratie hebben. Het zal ook een ontwerp hebben dat lijkt op dat van de originele Nest Hub.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Als je een fan bent van het originele Nest Hub-ontwerp, zul je blij zijn te horen dat hetzelfde zwevende schermontwerp terugkeert voor ronde drie. We weten hier niet veel over, maar vermoedelijk zal het qua grootte dichter bij het 7-inch scherm van de Nest liggen dan bij het veel grotere 10-inch scherm van de Nest Hub Max .

Soortgelijke kleuren zullen ook terugkeren, met grijs, zwart en zandroze. Aqua komt niet terug, maar blijkbaar zal iets vergelijkbaars met de Sky-kleuring van de Nest Audio op zijn plaats zijn.

Google is altijd iemand die de audio-ervaring van zijn slimme producten verbetert, en de nieuwe Next Hub is geen uitzondering. Het is ingesteld om algemene verbeteringen aan de audio te bieden, zoals verwacht, plus een extra far-field-microfoon. Dat betekent dat de nieuwe Nest Hub drie microfoons zal hebben, net als de Nest Mini en Next Audio.

pixel 3a versus pixel 4a

De grote upgrade is de aanwezigheid van de Soli-radarchip. Deze debuteerde voor het eerst op Google's Pixel 4 smartphone, ontworpen voor touch-free gebarenbediening. Hoewel het werkte, was Soli nog steeds behoorlijk gimmicky en voegde het niet veel toe aan de telefoon. Google vindt er deze keer echter betere toepassingen voor.

We hoorden voor het eerst over Soli-ondersteuning in januari, maar 9to5Google beweert nu dat het voornamelijk zal worden gebruikt voor het bijhouden van slaap. Het wordt interessant om te zien hoe dit werkt, aangezien de meeste slaapregistratie bewegingen en hartslag bijhoudt om te bepalen of je slaapt.

Soli moet bewegingen gemakkelijk kunnen volgen, op voorwaarde dat hij op je bed wijst, maar is dat genoeg? Ik denk dat we er snel achter zullen komen.

Het is niet duidelijk of Soli je luchtgebaren zal laten gebruiken op de nieuwe Nest, op basis van het rapport van 9to5Google. Het zou echter een beetje zonde zijn als dat geen optie was. Het zou tenslotte handig zijn om je Next Hub vanaf de andere kant van de kamer te bedienen, zelfs als je technisch gezien Google Assistant zou kunnen gebruiken. Of je nu niet van Hey Google-commando's houdt, of je in een situatie bevindt waarin je volledige stilte nodig hebt. De chip is er, dus waarom niet?

We weten niet precies wanneer de nieuwe Nest Hub komt, maar Google zou eerder dan later aankondigen en voor een vergelijkbare prijs als het huidige model. Dat zou het rond de $ 90 maken, hoewel het ongetwijfeld te koop zal zijn zodra Black Friday weer ronddraait.

De beste Google Home Hub-deals van vandaag 758 Walmart-klantenrecensies Cyber ​​Monday Sale eindigt over01dagen10uur01minuten16droogKorting Google Nest Hub - Krijt Walmart $ 149 $ 49,99 Visie Google Home-hub Google winkel $ 89,99 Visie Google Home Hub in houtskool Focuscamera $ 89,99 Visie Bekijk meer Cyber ​​Monday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen