Nieuwe PS5 DualSense-controllerkleuren bevestigd - en we hebben ze nu nodig

(Afbeelding tegoed: Sony)

Nadat eerder deze maand een lek had geplaagd dat er nieuwe PS5 DualSense-kleurstellingen op komst waren, heeft Sony het nieuws officieel bevestigd in een PlayStation-blog na. De DualSense is vanaf juni verkrijgbaar in Midnight Black en Cosmic Red.

Zoals je zou verwachten, dekt Midnight Black de plastic behuizing van de DualSense helemaal in het zwart, terwijl het Cosmic Red-aanbod een donkerrode bovenste helft en de standaard zwarte onderkant heeft voor een vergelijkbaar tweekleurig effect als te zien op de gewone witte en zwarte DualSense.  • PS5 bijvullen update: Waar koop je de PlayStation 5
  • De beste PS5-games dusver
  • Meer:Waar te koop PS5 DualSense Controller Midnight Black en Cosmic Red

Aangezien het onderscheidende uiterlijk van de standaard DualSense nogal verdeeldheid zaaide bij de onthulling vorig jaar, zullen deze nieuwe opties waarschijnlijk als een traktatie worden beschouwd bij PlayStation-fans die op zoek zijn naar een frisse draai aan hun bestaande PS5-opstelling. Sterker nog, we weten niet zeker wat we leuker vinden, denk dat we ze gewoon allebei moeten pakken!

(Afbeelding tegoed: Sony)

beste dubbele draadloze oplaadpad

De hele line-up van PS5-accessoires (om nog maar te zwijgen van de console zelf) is gebouwd rond een wit en zwart motief, dus met name de Cosmic Red zal opvallen als deze naast de Pulse 3D-headset of het DualSense-laadstation wordt geplaatst. De Midnight Black colorway zou minder botsen.

Leo Cardoso, een lid van het ontwerpteam bij Sony, zei: We wilden dat de nieuwe controllerkleuren elkaar zouden aanvullen, evenals de originele DualSense draadloze controller en PS5-console, dus ontwierpen we de kleuren rond het thema 'galaxy' als het voelde als een natuurlijke progressie van de originele PS5- en accessoiresontwerpen.

(Afbeelding tegoed: Sony)

Specifieke release-informatie is niet verstrekt, alleen een vage release-venster van volgende maand is opgenomen in Sony's aankondigingsbericht, maar Amazon's aanbiedingen laten ze op 18 juni verzenden. Qua prijs kost de Midnight Black $ 70 en de Comisc Red iets meer voor $ 75.

  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Hopelijk zijn er geen grote voorraadtekorten op deze controllers, aangezien er tot nu toe zowat alles is geweest met betrekking tot de PS5. Niet alleen is de console zelf bijna onmogelijk op te sporen sinds de release zes maanden geleden, maar zelfs officiële accessoires zoals de Pulse 3D-headset en PS5-media-afstandsbediening hebben te kampen met leveringsproblemen.

Als je nog steeds op zoek bent naar een PS5-console, houd dan onze PS5-aanvullingsgids in de gaten, die de nieuwste voorraadinformatie bevat zoals we die krijgen. Maar misschien wil je wachten tot Sony een volledig zwarte console uitbrengt die bij de nieuwe Midnight Black-controller past?

    Meer:PS5 DualSense-functies onthuld voor Ratchet & Clank en nog veel meer
De beste Sony PlayStation 5 DualSense Wireless Controller-deals van vandaagCyber ​​Monday Sale eindigt over01dagen18uur46minuten53droog PlayStation DualSense... Amazone Prime $ 69 Visie PS5 DualSense™ Middernachtzwart... Walmart $ 69 Visie Sony - PlayStation 5 -... Beste koop $ 69,99 Visie Bekijk meer Cyber ​​Monday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen