Nike studentenkorting — hoe vind je de beste deals

(Afbeelding tegoed: Shutterstock)

Zit je momenteel in het onderwijs, dan is de uitstekende Nike studentenkorting wellicht iets voor jou. Het iconische merk sportkleding en sneakers geeft studenten tot 10% korting op de meeste artikelen in de online winkel.

Dat betekent dat je op alles kunt besparen, van de nieuwste sneakers tot gymkleding en zelfs sportkleding. Wat studentenkortingen betreft, is het zeker een van de meest genereuze, dus we raden aan om van deze aanbieding te profiteren terwijl je in aanmerking komt.Hier leest u hoe u de Nike-studentenkorting kunt krijgen, of u nu in de VS of het VK bent.

Wie komt in aanmerking voor Nike studentenkorting?

In de VS is de Nike studentenkorting is beschikbaar voor in aanmerking komende middelbare scholieren, hogescholen en universiteitsstudenten ouder dan 16. Studentenkortingen zijn vaak niet beschikbaar voor middelbare scholieren, dus crediteer Nike voor het beschikbaar stellen van de korting voor een groter aantal studenten.

In het VK is de Nike studentenkorting is alleen beschikbaar voor studenten in het hoger onderwijs of aan de universiteit.

Op welke Nike producten krijg je studentenkorting?

Nike biedt 10% studentenkorting op de meeste artikelen. Hoewel er geen volledige lijst met uitgesloten artikelen is, wordt u bij het afrekenen op de hoogte gesteld van eventuele artikelen in uw winkelmandje die niet in aanmerking komen.

Op de Nike-website , vindt u een breed scala aan producten, van hardloopschoenen tot yogakleding. Wat je sportieve behoeften ook zijn, je vindt altijd iets passends van Nike.

Het is vermeldenswaard dat de korting niet kan worden gebruikt in Nike-winkels - het is alleen van toepassing op de webwinkel.

Zo claim je Nike studentenkorting in de V.S.

Als je in de VS woont, moet je zijn aangemeld om je studentenkorting te claimen bij: SheerID , een platform van derden dat je studentenstatus verifieert. Na het invullen van het aanmeldingsformulier ontvang je een eenmalige actiecode die je bij het afrekenen invoert om 10% korting te krijgen.

Je kunt elke 30 dagen een promotiecode aanvragen, dus de studentenkorting van Nike is geen eenmalige aanbieding. Als u een nieuwe code ontvangt, moet u opnieuw worden geverifieerd, maar het proces is na de eerste keer gestroomlijnd.

Hoe je Nike studentenkorting claimt in het V.K.

Als je in het VK woont, moet je zijn aangemeld bij UNiDAYS om je Nike-studentenkorting te claimen. Dit platform van derden wordt door een groot aantal retailers gebruikt om studenten exclusieve kortingen en promoties aan te bieden, dus het kan zijn dat je al een account hebt.

Als u nog geen account heeft, kunt u zich hiervoor aanmelden op de UNiDAYS-website . Houd er rekening mee dat u uw e-mailadres van uw universiteit of hogeschool moet gebruiken om te bewijzen dat u in aanmerking komt.

Zodra je een UNiDAYS-account hebt, ontvang je een unieke kortingscode die je op de Nike-website kunt gebruiken om 10% korting te krijgen.

De beste Nike Dri-FIT trainingshoodie voor dames van vandaagBlack Friday Sale eindigt over02dagen07uur58minuten37droogKorting Nike Dri-FIT Get Fit Dames... NIKE $ 60 $ 39,97 Weergave Korting Nike Plus Dri-FIT dames... Amazone Prime $ 60 $ 52 Weergave Nike Dri-FIT herenrits met volledige... DICK'S Sportartikelen $ 55,97 Weergave Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen