Ninja Battles met Fortnite: Hoe te kijken, starttijd

(Afbeelding tegoed: mixer)

Ninja Battles met Fortnite-starttijd

De eerste Ninja Battles met Fortnite-aflevering beginnen over enkele minuten, om 15.00 uur. Eastern ('s middags Pacific) vandaag (donderdag 28 mei).

xbox-serie x wifi 6 "

Ninja Battles met Fortnite is het nieuwste grote evenement dat plaatsvindt in of rond de enorm populaire online game - en het staat op het punt te beginnen. Deze keer kijk je echter geen concert, maar word je vermaakt door de productieve streamer Ninja, die gastheer (en concurrent) is van enkele van de beste Fortnite-spelers ter wereld.Volgens een persbericht heeft Ninja's een reeks tegenstanders opgesteld voor een reeks van 6 evenementen die morgen beginnen en eindigen in juli. Elke week spelen ze voor $ 80.000.

  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Ninja en Mixer hebben niets anders dan een goede timing, omdat we allemaal meer live competitieve actie kunnen gebruiken. Fortnite is ook een populair hol geworden voor popcultuur, met rapper Travis Scott en regisseur Christopher Nolan de service gebruiken voor grote streams.

Galaxy S20 Fe-schermgrootte
Bekijk meer

Ninja Battles met Fortnite: Hoe te kijken

Het enige wat je hoeft te doen is opladen Ninja's Mixer-kanaal . Je hoeft niet eens te weten wat Mixer is - we vermoeden dat dat de helft is van het punt van deze serie, waardoor het publiek naar de website voor gamestreaming wordt gebracht die concurreert met Twitch en heeft gezien zeer weinig groei de laatste tijd .

waar kan ik gratis kijken

We hebben de stream ook hier ingesloten:

Volgens het persbericht zijn er onder meer Nick Eh 30, Bugha, Ewok, NateHill en Reverse2K, met in totaal ongeveer 60 spelers. De serie wordt genoemd door BallaTW en MonsterDface, met live commentaar en spel voor spel.

Als de serie interesse in de game wekt, geeft onze gids over het downloaden van Fortnite je alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan en de virtuele wereld binnen te vallen.

De beste Fortnite-deals van vandaag 223 Amazon-klantrecensies Fortnite - 6000 (+1500 bonus)... CDKeys $ 61,59 Visie Fortnite - 6000 (1500 bonus)... CDKeys $ 62,99 Visie Fortnite Diepvriesbundel -... Amazone $ 186,97 Visie We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen