Nintendo Direct maart 2020 samenvatting: Xenoblade, BioShock, Star Wars en meer

(Afbeelding tegoed: Nintendo/2K)

Nintendo lijkt zich er terdege van bewust dat mensen afleiding nodig hebben, en kondigde in een meer dan 25 nieuwe Switch-games en uitbreidingen aan verrassing Nintendo Direct-stream op 26 maart. Nou, nieuw zou het kunnen pushen - de meeste games zijn remasters, heruitgaven, poorten en DLC. Maar veel van hen zijn beproefde games die je waarschijnlijk al jaren niet meer hebt aangeraakt, dus ze zijn misschien nog steeds de moeite van het bekijken waard.

Als je 28 minuten over hebt, kun je de volledige Nintendo Direct-stream hieronder bekijken, maar we hebben de hoogtepunten hier besproken, zo niet. In één oogopslag heeft Nintendo meer dan twee dozijn games en/of DLC-packs die de komende maanden naar Switch komen. Met het risico een cliché op te roepen, lijkt het er echt op dat er voor elk wat wils is.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Hou je van RPG's? Daarna kun je Xenoblade Chronicles: Definitive Edition spelen wanneer deze op 29 mei uitkomt. Deze cultklassieker Wii RPG verscheen ook op de nieuwe 3DS, maar deze keer kun je een nieuw epilooghoofdstuk spelen genaamd Xenoblade: Future Connected . Ik weet niet zeker of Xenoblade Chronicles goed ouder is geworden; zelfs volgens de normen van begin 2010 was het traag en diepzinnig. Maar het zal zeker passen als je iets lang en meeslepend nodig hebt.

Fans van 2K Games zouden enorm blij moeten zijn met de aankondigingen van Nintendo. Op 29 mei krijgt de Switch de Borderlands Legendary Collection (die de eerste drie Borderlands-games bevat) en de BioShock Collection, die bestaat uit BioShock, BioShock 2 en BioShock Infinite.

Bioshock: Infinite komt naar de Switch in de BioShock Collection.(Afbeelding tegoed: Nintendo)

Als je de BioShock-serie nog nooit hebt gespeeld, zou dit de perfecte gelegenheid kunnen zijn om te ontsnappen in een dystopische nachtmerrie die wordt veroorzaakt door de verwoestingen van het ongecontroleerde kapitalisme. Als dat iets te dicht bij huis komt, kun je in de XCOM 2-collectie ook buitenaardse wezens bevechten op strategische slagvelden.

Star Wars-fans hebben twee klassieke games om naar uit te kijken in Star Wars: Jedi Academy en Star Wars Episode I: Racer. De eerste is een actiespel voor de eerste of derde persoon, waarin je je eigen Jedi Knight kunt aanpassen om verschillende missies uit te voeren voor Luke Skywalker en Kyle Katarn (de protagonist van de Dark Forces-serie). De laatste is een verrassend goede racegame die je de controle geeft over het meest interessante voertuig uit de prequel-trilogie op verschillende buitenaardse werelden. Episode I racer komt binnenkort uit, maar je kunt nu Jedi Academy spelen.

Over games gesproken die je nu kunt spelen, Switch-games die vandaag worden gelanceerd, omvatten het actie-puzzelspel Good Job!, de Fantastic Four-uitbreiding voor Marvel Ultimate Alliance 3, een Nintendo-thema-update voor Ring Fit Adventure, onderzeese verkenningsgame Shinsekai: Into the Depths en de langverwachte Panzer Dragoon: Remake. Bezoek de eShop om ze te vinden.

Er komen de komende maanden nog een handvol andere titels aan, waaronder Harmonix' creatieve ritmespel Fuser en het gewaagde puzzelspel Catherine: Full Body. Als je nog geen Switch hebt gekocht, is dit misschien een goed moment - als je er een kunt vinden.

De beste Nintendo Switch- en Nintendo Switch Lite-deals van vandaag 680 Amazon-klantrecensies Cyber ​​Monday Sale eindigt over01dagen09uur54minuten18droogLage voorraad NBA 2K22 - Nintendo Switch... Walmart $ 108,99 Visie +Mario Kart 8 Deluxe +3 maanden Nintendo Online Nintendo Switch - Neon... Beste koop $ 299,99 Visie Nintendo Switch - Dieren... Amazone Prime $ 355,23 Visie Bekijk meer Cyber ​​Monday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen