Nintendo Switch Pro zou de Switch 2 kunnen zijn - en dat is misschien de moeite waard om op te wachten

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Geruchten over een 4K Nintendo Switch Pro hebben geweigerd te sterven, zelfs nu Nintendo eindelijk zijn eerste grote upgrade naar het hybride spelsysteem uitbrengt in de vorm van de Nintendo Switch OLED .

Black Friday espressomachine aanbiedingen

Terwijl sommigen speculeren dat de Switch OLED een teruggeschroefde versie van de oorspronkelijk geplande Switch Pro zou kunnen zijn vanwege de aanhoudende chiptekorten, is er een andere theorie naar voren gekomen. Misschien is de 4K Switch-dev-kits die naar verluidt zijn gedistribueerd naar ontwikkelaars (hoewel ontkend door Nintendo) echt waren, maar dat ze eigenlijk voor de opvolger van de console waren, de Nintendo Switch 2 , in plaats van een opgevoerd verbeterd model.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Dit is de theorie die wordt geponeerd door Nintendo-insider NateDrake - eerder correct over de aanstaande N64-games voor Switch .

In zijn laatste video , stelt de tipgever dat de nieuwe generatie met de feestdagen van 2022 tot begin 2023 zal arriveren en dat het inderdaad games in 4K zal draaien met behulp van Nvidia's AI-aangedreven DLSS technologie. De video beweert dat er aan exclusieve titels wordt gewerkt, naast enkele poorten van PlayStation/Xbox-platforms.

keurig mini plus black friday

Een mogelijk probleem: de nieuwe upgrade vereist verwerkingswijzigingen die achterwaartse compatibiliteit bemoeilijken, maar NateDrake gelooft dat Nintendo een oplossing zal vinden. Misschien is dat de reden waarom dit wordt gefactureerd als een opvolger in plaats van een hardware-iteratie: als compatibiliteit met alle Switch-software een worsteling blijkt te zijn, kan het per definitie geen Switch zijn.

Volgens de video ontvingen grote ontwikkelaars hun dev-kits eind vorig jaar, terwijl kleinere deze dit jaar begonnen te ontvangen, wat wel aansluit bij het eerdere rapport. En het is de moeite waard om terug te gaan naar de bewoording van Nintendo's ontkenning destijds:

Bekijk meer

Wanneer het analyseren van de bewoording eerder , Ik benadrukte dat de gebruikte tijden mogelijk verdacht waren - het bedrijf ontkent er nu aan te werken, maar beweert niet dat dit nooit het geval is geweest.

Maar nogmaals kijkend door de lens van NateDrake's informatie, is het mogelijk onthullend om een ​​andere reden: het sluit het leveren van tools uit om game-ontwikkeling voor een Nintendo Switch met 4K-ondersteuning te stimuleren - maar het ontkent niet het leveren van tools aan game-ontwikkelaars voor een mogelijke opvolger.

Als dit juist blijkt te zijn, dan voelt het als de juiste beslissing. De Switch nadert de vijf jaar oud, en hoewel de vormfactor revolutionair was, betekende dit dat de binnenkant zwak moest zijn in vergelijking met de Xbox One en PS4, laat staan ​​de PS5 en Xbox Series X. Hoewel een 4K Switch Pro de scheuren zou hebben weggewerkt, zou een echte opvolger ervoor kunnen zorgen dat platformonafhankelijke titels echt op Nintendo-hardware kunnen schitteren, zelfs in die spelveranderende handheld-modus.

Betekent dit dat je het vuur moet vasthouden om een? Nintendo-schakelaar direct? Nou precies. De huidige Switch-modellen, inclusief de Nintendo Switch Lite , zijn uitstekende draagbare speelautomaten met een hele reeks geweldige spellen.

top nieuwe games voor ps4

Maar als je een Switch hebt die in goede staat verkeert, raden we je aan om het OLED-model in de wacht te slepen, tenzij je echt profiteert van een groter en beter scherm, omdat er mogelijk een jaar later een betere Switch kan worden uitgebracht .

De beste Nintendo Switch OLED-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over12uur57minuten22droog Nintendo Switch OLED Amazone $ 349 Visie Deal eindigtma 29 nov Nintendo Switch - OLED-model ... Walmart $ 534,80 Visie Nintendo Switch - OLED-model ... Amazone $ 649 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen