Nvidia GeForce RTX 3080 voorraad, prijs, specificaties en meer

(Afbeelding tegoed: Nvidia)

Het is meer dan een jaar geleden dat de Nvidia GeForce RTX 3080 zijn debuut maakte, en de $ 699 is net zo wenselijk als altijd, zozeer zelfs dat het vinden van waar koop je de Nvidia GeForce RTX 3080 is bijna een oefening in zinloosheid.

Echter, onze eigen Tony Polanco slaagde erin om een ​​Nvidia GeForce RTX 3080 Ti te krijgen zonder maanden te wachten , de krachtigere broer van de GeForce RTX 3080, en jij ook als je bereid bent zijn voorbeeld te volgen.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

In de tussentijd hebben we een overzicht van de belangrijkste informatie om je alle belangrijke dingen te geven die je moet weten over de Nvidia GeForce RTX 3080.

Nvidia GeForce RTX 3080 prijs en nieuwe voorraden

De Nvidia GeForce RTX 3080 is al meer dan een jaar uit. Maar helaas was de grafische kaart van $ 699 moeilijk te vinden op zijn adviesprijs, vrijwel vanaf het moment dat de pre-orders live gingen.

Gezien de aangeboden specificaties en hoe hij goedkoper is dan zijn voorganger, de GeForce RTX 2080, is het geen verrassing dat de GeForce RTX 3080 een zeer wenselijke GPU is. Maar het grote chiptekort in de afgelopen 12 maanden en meer heeft een perfecte storm van grote vraag, weinig aanbod en opportunistische scalpers aangewakkerd die klaar staan ​​om de grafische kaart te bespringen wanneer deze op voorraad is en deze door te verkopen tegen enorm hoge prijzen. En helaas zal het tekort naar verwachting niet snel afnemen.

De beste Nvidia GeForce RTX 3080-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over06uur3. 4minuten14droog ASUS ROG STRIX NVIDIA GeForce... Amazone $ 2.600 Weergave 2021 Nieuwst ASUS TUF Gaming... Amazone $ 2.700 Weergave Nvidia grafische kaart... Amazone $ 3.049,74 Weergave Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen