Nvidia RTX 3080's verschijnen zonder hun dozen - wacht, wat?

(Afbeelding tegoed: Nvidia)

Als je $ 700 laat vallen op een gloednieuwe Nvidia RTX 3080 , het zou niet optimistisch moeten zijn om aan te nemen dat het in een geschikte verpakking aankomt. Helaas lijkt die simpele veronderstelling voor early adopters van de EVGA 3080 een sprong te ver te zijn geweest.

NAAR handvol van berichten op Reddit zijn de afgelopen dagen verschenen en laten EVGA 3080 GPU's zien die via Newegg zijn gekocht en aankomen zonder hun winkelverpakking, beschermd door slechts een eenvoudige antistatische hoes.Het volstaat te zeggen dat sommige RTX 3080's, zonder de toegevoegde beschermingslagen, ziet er daardoor een beetje slechter uit voor slijtage . Ik kan het niet eens in [de] kaartsleuf plaatsen om te gebruiken, zei één gebruiker.

(Afbeelding tegoed: lsdhead/Reddit)

Gelukkig lijkt het erop dat het om een ​​paar geïsoleerde incidenten gaat. EVGA's eigen Jacob Freeman stemde in met een officieel antwoord: Een zeer (zeer) klein aantal kaarten lijkt als bulk vanuit Newegg te zijn verzonden, schreef hij.

Bulkbestelling, voor degenen die het niet weten, is wanneer hardware wordt verzonden zonder retailverpakking, specifiek voor bedrijven die de producten zelf rechtstreeks willen gebruiken. De redenering is vrij eenvoudig: bedrijven als Newegg geven er niet om hoe mooi de doos is; het kost de leverancier extra om ze in te pakken en te verzenden; en de ontvanger moet tijd besteden aan het uitpakken van alles.

Krediet: hashtagkony2013/Reddit

Het is alleen jammer dat in dit geval sommige eenheden erin slaagden het net te laten glijden en in de handen van de klant terechtkwamen zonder geschikte opvulling, waarschijnlijk door een fout in het magazijn.

  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Zij [Newegg] zijn op de hoogte, dus neem alstublieft contact met hen op en zij zullen u helpen, vervolgde Freeman.

Nvidia RTX 3080 GPU-pre-orders waren net zo'n puinhoop als de pre-orderramp van de PS5 en Xbox Series X en het is momenteel belachelijk moeilijk om aan voorraad te komen. Dus hoewel Newegg u misschien een vervangende RTX 3080 stuurt, is er geen garantie wanneer. Als u uw slecht verpakte kaart kunt laten werken, is het misschien het beste om er gewoon mee te betalen zoals het is, en dan te proberen een korting te bedingen op een toekomstige bestelling in plaats van te wachten op een doos in een doos.

Eén ding dat we met vertrouwen kunnen zeggen, is dat de RTX 3080 GPU de extra moeite waard is. Nvidia beweert dat de kaart tot twee keer zo snel is als zijn RTX 2080-voorganger, en benchmarks lijken dat zeker te ondersteunen - speciaal als je talent hebt voor overklokken .

De beste Nvidia GeForce RTX 3080-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over01uurvijftigminuten37droog ASUS ROG STRIX NVIDIA GeForce... Amazone $ 2.600 Visie 2021 Nieuwst ASUS TUF Gaming... Amazone $ 2.700 Visie Nvidia grafische kaart... Amazone $ 3.049,74 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen