Oculus Quest heeft zojuist drie grote upgrades gekregen - wat je moet weten

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Sony wh-1000xm4 uitverkoop

Zowel de Oculus Quest als Oog Quest 2 krijgen een drietal upgrades om het gebruik van de alles-in-één virtual reality-headsets net iets leuker en gemakkelijker te maken.

De upgrades omvatten een verbeterde Guardian-modus, draadloos streamen vanaf computers en nieuwe ondersteuning voor spraakopdrachten. Gecombineerd zouden de headsets nog aantrekkelijker moeten zijn als de beste manier om in VR te komen.  • Dit zijn de beste VR-headsets die je momenteel kunt kopen
  • Je Oculus Quest 2 instellen en gebruiken
  • BREKEN: Superman opnieuw opstarten met JJ Abrams en Ta-Nehisi Coates bevestigd!
  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Gelukkig is er maar heel weinig nodig om toegang te krijgen tot deze upgrades, dus lees verder voor wat je kunt verwachten als je een Quest of Quest 2 hebt.

Verbeterde Guardian-modus

De Guardian-modus van de Oculus Quest en Oculus Quest 2 is een goede manier om een ​​virtuele ruimte te schilderen om te voorkomen dat je met je gezicht naar een muur loopt. Maar tot nu toe was het een beetje beperkt.

Maar het goede nieuws, zoals gemeld door UploadVR , is dat de Quest-headset een upgrade krijgt waarmee je een stoel of bank kunt markeren als onderdeel van je virtuele omgeving.

beste 65 inch tv 2021

Dit betekent dat het Guardian-systeem niet verschijnt als een VR-ruimtegrens, maar een bankmodus activeert (in feite een zittende VR-modus) wanneer je erin gaat zitten zonder je Quest-headset te verwijderen.

Momenteel moet je een VR-grens op een bank of stoel trekken, wat betekent dat het de rand van je VR-gebied markeert en dat de headset het dus niet als een bruikbare ruimte registreert. Maar met deze upgrade kun je een bank markeren door er een virtuele rechthoek overheen te slepen om de juiste afmetingen te krijgen, op dezelfde manier als hoe je je VR-ruimte zou markeren.

Als je klaar bent, verschijnt de bank of stoel als een 3D-model in de virtuele menu-omgeving van Oculus Home. Dat betekent dat de stoel wordt herkend en u erop kunt gaan zitten, waardoor de zittende VR-modus wordt geactiveerd.

Houd er rekening mee dat deze upgrade zich momenteel in een experimenteel proces bevindt, dus het is mogelijk dat deze nog niet is uitgerold naar uw Quest of Quest 2.

beste stekkerdoos met usb

Op het eerste gezicht lijkt deze inkomende upgrade misschien een kleine. Maar alles wat de ervaring van het gebruik van VR naadloos maakt, is zeker belangrijk. Het opzetten van een VR-headset en het meten van de ruimte die je nodig hebt, vooral in een kleine kamer of appartement, kan een lastig proces zijn. Dus het hebben van de tools om dat te vereenvoudigen, wordt zeer op prijs gesteld.

Virtueel bureaublad streamen

Er komt nog een Oculus Quest-upgrade met dank aan de Virtual Desktop-app , die eindelijk de goedkeuring van de Oculus-winkel heeft gekregen. Dat betekent dat je het nu in de hoofdwinkel van Oculus Quest kunt kopen voor $ 19,99, wat betekent dat je het proces van sideloaden niet hoeft te doorlopen.

Virtual Desktop betekent dat je VR-games voor pc alleen naar een Quest-headset kunt streamen en andere apps op je pc kunt uitvoeren. En dit alles kan draadloos.

Verder is er ondersteuning voor Bluetooth-muizen en -toetsenborden, evenals andere randapparatuur. En je kunt zelfs maximaal vier computers op de Quest aansluiten en er on-the-fly tussen schakelen.

'Hey Facebook' spraakbediening

Een andere functie is ook de uitrol van de Oculus Quest en Quest 2, in de vorm van 'Hey Facebook'-spraakopdrachten.

Deze opt-in-functie brengt in feite een reeks bestaande spraakopdrachten van Facebook naar de Quest-headsets wanneer de microfoon is ingeschakeld. Als de microfoon is uitgeschakeld, kan Facebook niet meeluisteren.

hoe doe je em dash?

Met de spraakopdrachten kunt u het gezichtspunt van uw headset resetten, door instellingen navigeren en apps starten, allemaal met de kracht van uw stem, op voorwaarde dat u de activeringszin 'Hey Facebook' uitspreekt.

Gecombineerd demonstreren deze upgrades Facebook's toewijding om VR uit te bouwen en laten ze zien waarom een ​​headset zoals de Oculus Quest 2 onze topkeuze is voor de beste VR-headsets. Als je er een wilt, bekijk dan onze waar te koop Oculus Quest 2 artikel voor een reeks Amerikaanse en Britse retailers die de headset verkopen.

De beste Oculus Quest 2-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over02dagen02uur42minuten18droogAanbevolen verkoper Oog Quest 2 Oog $ 299 Visie Oculus Quest 2 — Geavanceerd... Amazone Prime $ 299 Visie Korting Oculus Quest 2 - Geavanceerd... Walmart $ 578,09 $ 344,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen