Oudere Samsung-telefoons krijgen deze geweldige Galaxy S21-camera-upgrade

(Afbeelding tegoed: toekomst)

oculus Quest 2 goedkoopste prijs

De Samsung Galaxy S21 is misschien de nieuwste vlaggenschip-smartphone van de Koreaanse technologiegigant, maar het bedrijf heeft die van vorig jaar niet verlaten Galaxy Note 20 of Galaxy S20 nog niet. Een van de coolste camerafuncties van de Galaxy S21 komt deze maand naar de handsets.

Uitzicht van de regisseur is een modus die is uitgerold met de Galaxy S21 en deze maand naar zowel de Galaxy Note 20 als de Galaxy S20 komt. Hiermee kunnen gebruikers tegelijkertijd video opnemen met de camera aan de voor- en achterzijde. Dat betekent dat als je tijdens een spannend moment vastzit in de camera, je zowel je reactie als iedereen voor de camera kunt vastleggen. Bovendien kunt u met slechts één tik live miniaturen van de beschikbare opnamehoeken bekijken en schakelen tussen ultragroothoek-, groothoek- en telelenzen.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

SamMobile heeft de functie gezien in Samsung's beveiligingspatch van mei 2021, maar het is een enigszins teruggetrokken versie van Director's View.

Dubbed Dual Recording, hiermee kunt u video opnemen met de camera aan de voor- en achterzijde tegelijk. De miniatuurweergave is ook aanwezig en toont het beeld van de camera aan de voor- of achterkant. Het aspect dat ontbreekt, is de mogelijkheid om te schakelen tussen alle achterlenzen.

prime day 2020 tv-deals

Compatibele handsets zijn onder meer de Galaxy S20, Galaxy S20 Plus , Galaxy S20 Ultra , Galaxy Note 20 en Galaxy Note 20 Ultra . Zodra uw handset de beveiligingsupdate heeft ontvangen, opent u uw camera-app, bladert u naar 'meer' en vindt u hier de nieuwe Dual Recording-modus. Om te controleren op updates, ga je naar de instellingen van je telefoon en vervolgens naar het menu 'software-update'.

Als je een Samsung Galaxy S20 FE eigenaar, het is nog niet bekend of Dual Recording uw kant op komt. Het is niet duidelijk of Samsung van plan is deze functie ook uit te rollen naar zijn opvouwbare apparaten, maar we weten het zeker Galaxy Z Flip en Galaxy Z Fold 2-bezitters zullen het ook op hun apparaten willen zien.

De update vindt in de loop van mei zijn weg naar Samsung-telefoons, dus blijf controleren op updates. Als je een in aanmerking komende telefoon hebt, zou Dual Recording binnenkort jouw kant op moeten komen.

De beste Samsung Galaxy Note 20-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over02dagen02uur30minuten42droog Samsung Galaxy Note20 5G... Amazone Prime $ 666,19 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen