De enige Google Pixel 6-instelling die u moet wijzigen om de levensduur van de batterij te verlengen

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

de Google Pixel 6 en Pixel 6 Pro zijn hier, maar misschien wilt u weten hoe u 5G kunt uitschakelen zodat uw smartphone langer meegaat. Het uitschakelen van 5G op de telefoon van Google is een heel eenvoudig proces, en met de staat van 5G in de VS mis je niet veel.

Waarom focussen op 5G? We denken dat Google voor de Pixel 6-serie met een ouder, minder efficiënt 5G-modem is gegaan. Als bewijs, in onze Pixel 6 batterijduurtests , ging de reguliere Pixel 6 aanzienlijk langer mee via LTE dan via 5G.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

We hebben de ontgrendelde Pixel 6-modellen ter beoordeling ontvangen, dus de specifieke modellen van Verizon en AT&T kunnen verschillen in hun batterijduur. Dat gezegd hebbende, kunt u met een paar tikken 5G uitschakelen en het meeste uit uw Pixel 6 halen. Hier leest u hoe u dat doet.

5G uitschakelen op Pixel 6

1. Openen Instellingen en tik vervolgens op Netwerk & internet .

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

2. Tik op simkaarten .

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

3. Scroll naar beneden naar Voorkeursnetwerktype en tik erop.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

4. Er wordt een dialoogvenster geopend. Tik op de optie voor LTE .

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Meer Android-tips

Android is een krachtig besturingssysteem met veel functies, maar we kunnen u helpen bij enkele dingen die u misschien niet weet.

We hebben bijvoorbeeld ook handleidingen voor het maken van een screenshot op Android en hoe maak je een scrollende screenshot in Android 12 , meer hoe het toetsenbord op Android te veranderen .

Op het gebied van apps kunnen we u laten zien hoe u apps op Android verwijdert en hoe u Android-apps bijwerkt, terwijl hoe de Android-cache te wissen kan ook handig zijn.

Iets meer niche-opties omvatten het opnemen van een gesprek op Android en hoe een QR-code op Android te scannen , terwijl hoe een back-up te maken en sms-berichten te herstellen op Android moet voor iedereen bruikbaar zijn.

De beste Google Pixel Buds A-serie-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over01dagen18uur40minutenVier vijfdroogKorting Google Pixel Buds A-Serie -... Walmart $ 99 $ 79 Visie Google Pixel Buds A-Serie... BHPhoto $ 79 Visie Korting Google - Pixel Buds A-serie... Beste koop $ 99,99 $ 79,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen