De enige iPhone 12-instelling die je nu moet inschakelen

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Als je net een iPhone 12 of iPhone 12 Pro dan moet je gaan kijken of COVID-19-blootstellingsmeldingen zijn ingeschakeld als je je best wilt doen om het dodelijke virus te vermijden.

Wanneer u een nieuwe iPhone 12 instelt vanaf een oudere iPhone-back-up, kan het zijn dat de melding van COVID-19-apps voor contacttracering wordt uitgeschakeld, de BBC gemeld. Hoewel de app zelf niet wordt uitgeschakeld, kan dit betekenen dat u een belangrijke waarschuwing mist die u waarschuwt voor mogelijke blootstelling aan het coronavirus.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Zoals het er nu uitziet, lijkt dit probleem alleen van invloed te zijn op de officiële National Health Service (NHS) contacttracering-app die in het VK wordt gebruikt, die al is ontsierd door verschillende problemen en vertragingen bij de lancering. Maar er is een mogelijkheid dat het andere apps voor contracttracering beïnvloedt.

We ontdekten echter ook dat blootstellingsmeldingen op onze iPhone 12-recensie-eenheid waren uitgeschakeld in de VS. Dus hebben we ze ingeschakeld.

Blootstellingsmeldingen inschakelen

Als je bang bent dat je misschien niet de juiste coronavirusmeldingen krijgt, moet je naar de native app Instellingen op iOS gaan en naar het submenu Blootstellingsmelding gaan.

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Eenmaal daar is het gewoon een kwestie van op de optie Belichtingsmeldingen inschakelen te tikken en je zou er helemaal klaar voor moeten zijn om meldingen te ontvangen van track-and-trace-apps voor coronavirus.

Na het inschakelen van blootstellingsmeldingen en het selecteren van een land en staat, kregen we te horen dat onze regio een app voor blootstellingsmeldingen heeft. In dit geval was het voor het New Jersey Department of Health. We hebben de app gedownload en vervolgens machtigingen voor meldingen ingeschakeld.

De kern van het probleem lijkt te liggen bij iCloud iPhone-back-ups. Wanneer u een back-up download van iCloud, meestal bij het instellen van een nieuwe iPhone, worden niet alle machtigingen opnieuw ingeschakeld die u mogelijk aan de back-up-apps hebt verleend. Als gevolg hiervan hebben apps zoals de tools voor het traceren van contacten geen toestemming om een ​​op Bluetooth gebaseerde matching- en tracing-functionaliteit te gebruiken.

Het Twitter-account van de NHS COVID-19-app tweette een lijst met apparaten waarmee de app is getest en de iPhone 12 was er niet bij, dus dergelijke problemen zijn niet per se een grote verrassing, aangezien de iPhone 12 nog maar net is gelanceerd.

Bekijk meer

Sommige gebruikers hebben gemeld dat het eenvoudigweg verwijderen en opnieuw installeren van de app een meldingsoptie activeert, hoewel dat nauwelijks een elegante oplossing voor het probleem is.

Ongeveer 18 miljoen mensen hebben de NHS COVID-19-app voor het traceren van contacten geïnstalleerd, dus het is mogelijk dat een groot aantal mensen door het probleem wordt getroffen, gezien de populariteit van iPhones. Nu de NHS op de hoogte is van het probleem, hebben we goede hoop dat het een update zal uitbrengen om ervoor te zorgen dat belangrijke meldingen niet stilletjes worden uitgeschakeld wanneer hun gebruikers willen dat ze worden ingeschakeld.

De beste Apple AirPods Pro-deals van vandaag 6770 Walmart-klantenrecensies Korting AirPods Pro Walmart $ 197 $ 159 Visie Korting Apple AirPods Pro Amazone Prime $ 249 $ 179 Visie Apple AirPods Pro met... krukveld $ 249 Visie Toon meer aanbiedingenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen