OnePlus 8 voor Verizon heeft een belachelijke fout

(Afbeelding tegoed: OnePlus)

samenvatting van de e3 pc-gamingshow

De OnePlus 8 is het eerste apparaat dat OnePlus ooit via Verizon heeft verkocht. Dat markeert een enorme mijlpaal voor de telefoonfabrikant en zal zijn nieuwste telefoon waarschijnlijk in handen geven van veel meer klanten. Als u echter van plan bent uw OnePlus 8 te kopen via de grootste draadloze provider in de VS, is er iets dat u moet weten over dit specifieke model.

Verizon's model van de OnePlus 8, technisch gezien de OnePlus 8 5G UW, vertoont een klein ontwerpverschil in vergelijking met ontgrendelde varianten van het apparaat, evenals de OnePlus 8 die wordt verkocht in T-Mobile-winkels. De versie van Verizon ondersteunt het ultrabreedband 5G millimetergolfnetwerk van de koerier, maar om dat mogelijk te maken, moest een van de antennes van de telefoon vierkant op dezelfde locatie worden geplaatst als waar je normaal gesproken de volumeknop op andere modellen zou vinden, TelefoonArena rapporten.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Als gevolg hiervan is de overgrote meerderheid van de OnePlus 8-hoesjes niet ontworpen voor de versie van Verizon, waarvan de volumeknoppen aan de zijkant van de telefoon lager zitten. En dus kun je niet zomaar een goedkope hoes van Amazon halen zoals je zou doen voor elk ander OnePlus-toestel en het op je door Verizon gekochte OnePlus 8 slaan, omdat het niet past.

Vreemd, zelfs OnePlus' online winkel biedt geen accessoires te koop aan voor de OnePlus 8 5G UW - alleen de ontgrendelde en T-Mobile-modellen. Dat betekent dat Verizon-klanten in de detailhandel een speciaal voor die variant gemaakte case bij de koerier moeten kopen. En als er één ding is dat we weten over accessoires die in de winkels van vervoerders worden verkocht, zijn ze nooit de goedkoopste. (Voor $ 799 kost de OnePlus 8 5G UW al $ 100 meer dan de OnePlus 8-modellen die elders verkrijgbaar zijn, opnieuw goed voor de hardware die nodig is om met het 5G-netwerk van Big Red te werken.)

Dit is zeker een vervelende rimpel in het verhaal van OnePlus 8, hoewel niet geheel onverwacht. De ongelukkige waarheid is dat 5G nieuw en gecompliceerd is, met een warboel van verschillende protocollen die in sommige gevallen unieke hardware vereisen.

Specifiek millimetergolf (mmWave) 5G, zoals wat Verizon gebruikt, moet in dit stadium op een zeer gespecialiseerde manier in apparaten worden geïmplementeerd, per apparaat, per netwerk. De sub-6 GHz-stijl van 5G, die langzamer is maar verder gaat, heeft dat probleem niet, omdat het bovenop de bestaande 4G LTE-infrastructuur is gebouwd die alle providers al gebruiken en al jaren gebruiken.

Het is dezelfde reden waarom de Samsung Galaxy S20 van $ 999 nog niet beschikbaar is op Verizon. Dat toestel mist mmWave-technologie, die de grotere en duurdere S20 Plus en S20 Ultra wel hebben. Het 5G-netwerk van Verizon is in dit stadium volledig gebaseerd op mmWave, en daarom lanceert de koerier ergens deze zomer zijn eigen exclusieve versie van dat apparaat, net zoals OnePlus gedwongen is te doen met zijn nieuwe telefoon.

Met grote vooruitgang komt vaak grote hoofdpijn, en 5G is niet anders. Zoals PhoneArena toevoegt, is ondersteuning voor dubbele simkaarten ook afwezig op alle OnePlus 8-modellen, ook al heeft de telefoon een simkaartlade met twee slots. Er waren ook groeipijnen toen 4G LTE vorm kreeg; we hopen dat de volgende generatie OnePlus-apparaten een beetje gemakkelijker zullen zijn om hoesjes voor te kopen.

De beste OnePlus 8-deals van vandaagPlannen ontgrendeldOntvang $ 50 korting op deze telefoon wanneer je hem koopt met een abonnement van 12 maanden van Mint Mobile Mint Mobiel VS Geen contract OnePlus 8 (Afbetalingen) OnePlus 8 (Afbetalingen) Vrij vooraf $ 44,12/mnd Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten 4GB gegevens oproepen:Oproepen naar MX & CA inbegrepenteksten:Berichten naar MX & CA inbegrepenGegevens:(verlaagd tot 128 kbps snelheden) Mint Mobiel VS Geen contract Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten 4GB gegevens oproepen:Oproepen naar MX & CA inbegrepenteksten:Berichten naar MX & CA inbegrepenGegevens:(verlaagd tot 128 kbps snelheden) Bekijk Deal Bij Mint mobiel Vrij vooraf $ 44,12/mnd Bekijk Deal Bij Mint mobiel Ontvang $ 50 korting op deze telefoon wanneer je hem koopt met een abonnement van 12 maanden van Mint Mobile Mint Mobiel VS Geen contract OnePlus 8 (Afbetalingen) OnePlus 8 (Afbetalingen) Vrij vooraf $ 49,12/mnd Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten 10GB gegevens oproepen:Oproepen naar MX & CA inbegrepenteksten:Berichten naar MX & CA inbegrepenGegevens:(verlaagd tot 128 kbps snelheden) Mint Mobiel VS Geen contract Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten 10GB gegevens oproepen:Oproepen naar MX & CA inbegrepenteksten:Berichten naar MX & CA inbegrepenGegevens:(verlaagd tot 128 kbps snelheden) Bekijk Deal Bij Mint mobiel Vrij vooraf $ 49,12/mnd Bekijk Deal Bij Mint mobiel Ontvang $ 50 korting op deze telefoon wanneer je hem koopt met een abonnement van 12 maanden van Mint Mobile Mint Mobiel VS Geen contract OnePlus 8 (Afbetalingen) OnePlus 8 (Afbetalingen) Vrij vooraf $ 54,12/mnd Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten 15GB gegevens oproepen:Oproepen naar MX & CA inbegrepenteksten:Berichten naar MX & CA inbegrepenGegevens:(verlaagd tot 128 kbps snelheden) Mint Mobiel VS Geen contract Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten 15GB gegevens oproepen:Oproepen naar MX & CA inbegrepenteksten:Berichten naar MX & CA inbegrepenGegevens:(verlaagd tot 128 kbps snelheden) Bekijk Deal Bij Mint mobiel Vrij vooraf $ 54,12/mnd Bekijk Deal Bij Mint mobiel We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen