OnePlus 9 is zojuist verwijderd uit Geekbench - en OnePlus reageert

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

OnePlus heeft in 2021 voor veel nieuws gezorgd. Van meerdere productaankondigingen tot een back-end fusie met Oppo, het bedrijf heeft dit jaar veel aandacht gekregen. Maar een zeer recent rapport heeft licht geworpen op enkele mogelijke duistere praktijken met hoe de OnePlus 9 Pro behandelt aanvragen.

In het rapport, Anandtech merkt vreemd gedrag op tijdens het uitvoeren van een browserbenchmark, wat resulteerde in een zeer laag resultaat voor een Snapdragon 888. Dit leidde tot een diepere duik in wat de telefoon aan het doen was, en Anandtech ontdekte wat een soort zwarte lijst lijkt te zijn voor bepaalde apps waar ze hebben geen toegang tot het volledige vermogen van de 888.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Veel populaire apps, waaronder de Office-suite, Google-apps en vele andere, konden de grotere kernen van de processor niet gebruiken. Benchmark-apps (zoals Geekbench) zijn echter blijkbaar uitgesloten van deze zwarte lijst, waardoor het volledige toegang heeft tot de Snapdragon 888. Het is om deze reden dat Geekbench de OnePlus 9 en OnePlus 9 Pro uit de lijst heeft verwijderd. Hieronder kunt u de verklaring lezen.

Bekijk meer

Het blijft onbekend of OnePlus dit heeft gedaan voor batterijoptimalisatie, hoewel dat de gangbare theorie is. OnePlus heeft eerder een aantal andere dingen gedaan in zijn OxygenOS-skin in de naam van het verbeteren van de levensduur van de batterij, soms ten koste van de gebruikerservaring.

We hebben contact opgenomen met OnePlus voor commentaar en hier is het antwoord dat we hebben ontvangen.

'Onze topprioriteit is altijd het leveren van een geweldige gebruikerservaring met onze producten, mede gebaseerd op het snel reageren op belangrijke gebruikersfeedback. Na de lancering van de OnePlus 9 en 9 Pro in maart, vertelden sommige gebruikers ons over enkele gebieden waar we de levensduur van de batterij en het warmtebeheer van de apparaten konden verbeteren. Als resultaat van deze feedback heeft ons R&D-team de afgelopen maanden gewerkt aan het optimaliseren van de prestaties van de apparaten bij het gebruik van veel van de meest populaire apps, waaronder Chrome, door de processorvereisten van de app te matchen met de meest geschikte kracht. Dit heeft geholpen om een ​​soepele ervaring te bieden en tegelijkertijd het stroomverbruik te verminderen. Hoewel dit van invloed kan zijn op de prestaties van de apparaten in sommige benchmarking-apps, is onze focus zoals altijd om te doen wat we kunnen om de prestaties van het apparaat voor onze gebruikers te verbeteren.'

De beste Samsung Galaxy Buds Pro-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over01dagen07uur51minuten27droogKorting SAMSUNG Galaxy Buds Pro,... Amazone Prime $ 199,99 $ 149,99 Visie Korting Samsung - Galaxy Buds Pro... Beste koop $ 199,99 $ 149,99 Visie Korting SAMSUNG Galaxy Buds Pro -... Walmart $ 199,99 $ 149,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen