OnePlus crashte Samsung Unpacked met 'opvouwbare' telefoon [Update: hoax]

(Afbeelding tegoed: OnePlus VS)

Update 24 november: Het lijkt erop dat OnePlus werkt nu echt aan opvouwbare telefoon , in ieder geval met een nieuw patent.

heeft google een smartwatch?

Update 12 aug: Het blijkt dat deze 'opvouwbare' plagerij slechts een poging was om een 50% korting op de OnePlus 9 . OnePlus trok onze aandacht, maar dit voelde niet als een geweldige manier om het te doen.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

OnePlus heeft zojuist een verdacht getimede teaser gepost die suggereert dat het werkt aan een opvouwbare telefoon. Of in ieder geval een opvouwbare telefoon met twee schermen. En het klinkt alsof we later vandaag meer zullen zien.

Een Instagram-bericht en tweeten made by OnePlus USA toont een gedeeltelijk opgevouwen telefoon en de datum 11 augustus. Dit zou zomaar een concepttelefoon kunnen zijn in plaats van een echt product, zoals de OnePlus Concept One van vorig jaar, maar we hopen natuurlijk dat het een verrassende onthulling is van een gloednieuw soort OnePlus-telefoon. En het komt op dezelfde dag als de Samsung Galaxy Z Fold 3 onthullen.

zijn airpods max de moeite waard?

Uit het uiterlijk van de teaser blijkt dat de opvouwbare OnePlus geen flexibel scherm gebruikt, maar in plaats daarvan twee afzonderlijke schermen die samenwerken. We hebben deze aanpak eerder gezien van de Microsoft Surface Duo , of de optionele dual-screen mod voor de LG G8X ThinQ . Het heeft een voordeel ten opzichte van flexibele displays, omdat ze van hardere materialen kunnen worden gemaakt, maar het kan leiden tot een omvangrijker ontwerp.

Bekijk meer

Het zal moeilijk zijn om de donder van Samsung vandaag te stelen, aangezien het gerucht gaat dat er niet één maar twee opvouwbare telefoons worden onthuld, met de Galaxy Z Flip 3 zal naar verwachting toetreden tot de Fold 3. Plus, het gerucht gaat dat Samsung de Galaxy horloge 4 en Galaxy Buds 2 .

zijn fitbit versa 2 waterdicht

Echter, degenen onder ons die het beu zijn om Samsung moeiteloos te zien, hebben de titel van de beste opvouwbare telefoon op de markt zal blij zijn te zien dat OnePlus, een van de naaste rivalen van het bedrijf in de Android-ruimte, in actie komt.

OnePlus is behoorlijk opportunistisch door zijn aankondiging te regelen voor dezelfde dag dat Samsung zijn Galaxy Unpacked-evenement houdt. Een oplossing die we voor dit probleem aanbevelen, is om onze Galaxy Unpacked-liveblog op één tabblad te openen en de sociale media van OnePlus op een ander tabblad. Op deze manier mis je geen van de belangrijkste details van de aankondigingen van beide bedrijven.

    Meer:Galaxy Z Fold 3 getoond in hands-on video vlak voor Uitgepakt
De beste OnePlus Buds-deals van vandaagCyber ​​Monday Sale eindigt over01dagen17uur25minuten58droog OnePlus Buds - Echt draadloos... Amazone Prime $ 153,95 Visie Bekijk meer Cyber ​​Monday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen