OnePlus Watch kan Apple Watch uitdagen met twee verschillende ontwerpen

Krediet: technische score

We weten dat de OnePlus Watch eraan komt, maar dankzij nieuwe patentaanvragen weten we dat er meer dan één model zal zijn. Of in ieder geval twee verschillende varianten waaruit je kunt kiezen.

We hebben al gehoord dat er is twee verschillende OnePlus-horloges, maar niet veel anders. Het lijkt nu op dit octrooi van het Duitse octrooi- en merkenbureau (via TechnikNieuws ) heeft meer details onthuld. Het onthult twee OnePlus-horloges met dezelfde body, maar met twee verschillende bandjes.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Smartwatches worden natuurlijk geleverd met een reeks bandjes, maar het is het materiaal dat ons iets meer vertelt over wat de OnePlus Watch in petto heeft. Het patent onthult dat de riemen gemaakt zullen zijn van leer (of een leervervanger) en iets dat lijkt op siliconen.

Leer is traditioneel het soort band dat je zou dragen als je het horloge in meer professionele of modebewuste situaties zou dragen. Silicone is meer geschikt voor fitness omdat het veel effectiever met water en zweet kan omgaan.

(Afbeelding tegoed: Tech News)

Het patent onthult dat je de banden kunt verwisselen, net als bij elke andere smartwatch. De vraag is of de hardware zou verschillen.

De Apple Watch Sport had tenslotte dezelfde binnenkant als de Apple Watch, maar kostte $ 200 minder. Dat kwam door het gebruik van aluminium in plaats van roestvrij staal, Ion-X-glas in plaats van het sterkere saffier, een plastic achterplaat en minder verwisselbare banden.

OnePlus zou hier hetzelfde kunnen doen, door minder indrukwekkende materialen te gebruiken op een fitnessvariant. Op die manier kan het een goedkopere optie bieden voor mensen die niet altijd een elegant ogend horloge nodig hebben.

Als de geruchten kloppen, zal OnePlus de verslaan Apple-Horloge 7 enkele maanden op de markt. En we gaan ervan uit dat het bedrijf zal proberen te concurreren op functies en prijs, net als in de categorie smartphones. De Apple Watch SE begint bij slechts $ 279, dus dat is waarschijnlijk een nauwere concurrent van de OnePlus Watch.

OnePlus patenteert misschien gewoon twee verschillende banden, zodat mensen de mogelijkheid hebben om te kiezen welke ze gebruiken. Natuurlijk worden patenten niet altijd in de praktijk gebracht, dus we zullen gewoon moeten afwachten wat er gebeurt.

Samsung noot 20 releasedatum
    MEER:De beste smartwatches die je nu kunt kopen
De beste OnePlus 8T-deals van vandaagCyber ​​Monday Sale eindigt over01dagen08uurvijftigminuten09droogKorting OnePlus 8T 5G 128GB 8GB RAM... Amazone Prime $ 547,98 $ 469,99 Visie Korting OnePlus 8T | 5G ontgrendeld... Amazone Prime $ 599,99 $ 499,99 Visie Korting OnePlus - 8T 5G 256G... Beste koop $ 599,99 $ 499,99 Visie Bekijk meer Cyber ​​Monday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen