OnePlus Watch vertraagd - verwacht eerst de OnePlus 9

Krediet: technische score

Wanneer het startvenster voor de OnePlus 9 volgend jaar rond rolt, krijgen we misschien niet de OnePlus Watch erbij zoals we verwachten.

Zoals geschreven door Max Jambo , ook bekend als Max J., een prominente leaker van OnePlus-info, zegt dat terwijl het in ontwikkeling is, de lancering van de OnePlus Watch voor onbepaalde tijd is uitgesteld. Jambor zegt in zijn Voice-post dat hij aanneemt dat de oorzaak 'complicaties bij de productie of softwareontwikkeling' zijn, maar dit is een gok van zijn kant.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Jambor had eerder gezegd dat de OnePlus Watch in oktober zou verschijnen, maar zoals je zou kunnen raden uit het feit dat het bijna november is, is dat niet langer het geval. Er was echter enige suggestie dat het horloge onderweg was bij de lancering van de OnePlus 8T.

Er gaan al geruime tijd geruchten over een smartwatch van het merk OnePlus. Het idee is steeds waarschijnlijker geworden omdat de collega-merken van OnePlus bij BBK Electronics, zoals Oppo en Vivo, hun eigen wearables hebben uitgebracht. We verwachten echter geen identiek product, aangezien de Oppo Watch een vierkant gezicht heeft, terwijl men denkt dat de OnePlus Watch rond is.

Een smartwatch zou goed passen binnen het snel groeiende OnePlus-portfolio. Naast de klassiek genummerde vlaggenschiplijn, momenteel vertegenwoordigd door de OnePlus 8T en OnePlus 8 Pro, heeft dit jaar de lancering van OnePlus Nord en de aankondiging van de OnePlus Nord N10 5G en OnePlus Nord N100 eerder deze week. Er zijn ook twee paar OnePlus echte draadloze oordopjes geweest: de OnePlus Buds en de OnePlus Buds Z.

Als we de lancering van de OnePlus Watch niet snel verwachten, zoals in november bij de lancering van Nord N10 of Nord N100, dan zou de volgende verstandige kans zijn met de OnePlus 9, verwacht in april 2021, of misschien eerder.

ant man 3 releasedatum
De beste OnePlus Buds-deals van vandaagCyber ​​Monday Sale eindigt over01dagen08uur40minuten06droog OnePlus Buds - Echt draadloos... Amazone Prime $ 153,95 Visie Bekijk meer Cyber ​​Monday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen