Orbit-sleutelzoeker beoordeling

Ons oordeel

De Orbit is een van de best uitziende key finders die we hebben getest, maar de prestaties zijn niet in overeenstemming met zijn uiterlijk.

Voor

 • Goede digitale-leash-functie
 • Stijlvol ontwerp
 • Goed geïmplementeerde tweerichtingszoekfunctie

Tegen

 • Bereik is beperkt
 • Heeft problemen om opnieuw verbinding te maken met telefoons
 • Audiowaarschuwing is moeilijk te horen boven omgevingsgeluid

TemplateStudio Oordeel

De Orbit is een van de best uitziende key finders die we hebben getest, maar de prestaties zijn niet in overeenstemming met zijn uiterlijk.

Microsoft xbox series s-winkels

Pluspunten

 • +Goede digitale-leash-functie
 • +Stijlvol ontwerp
 • +Goed geïmplementeerde tweerichtingszoekfunctie

nadelen

 • -Bereik is beperkt
 • -Heeft problemen om opnieuw verbinding te maken met telefoons
 • -Audiowaarschuwing is moeilijk te horen boven omgevingsgeluid

Orbit voegt een vleugje klasse toe aan uw sleutelhanger, met een fraai ontworpen draadloze sleutelzoeker waarmee u uw sleutels of elk ander item kunt volgen, zoals een portemonnee of portemonnee die u waarschijnlijk kwijtraakt. Ik zou alleen willen dat alle functies van de Orbit net zo onberispelijk waren als het uiterlijk en het gevoel. Over het algemeen maakt de Orbit onze lijst met de beste sleutelzoekers, maar wij geven de voorkeur aan de Tile Pro.Controleer Amazon

Baanspecificaties

Maat 1,33 inch in diameter, 0,35 inch dik
Gewicht 0,7 ons
Vermeld bereik 100 voet
Getest bereik: 35 tot 45 voet
Geclaimd luidheid 90 dB
Batterij/beloofde levensduur van de batterij Vervangbare CR2025/6 maanden
Compatibiliteit Android, iOS
kleuren Zwart, grijs, zilver, goud, rose goud, roze, azuur, rood, groen, violet, oranje, dark storm

Wat is opmerkelijk aan de baan?

In de bijna vier jaar dat ik sleutelvinders heb getest, denk ik niet dat ik er ooit een heb gezien die zo mooi is als de Orbit. Een 0,35-inch dikke schijf met een diameter van 1,3 inch, de Orbit-sleutelzoeker is gemaakt van een opvallend geborsteld aluminium. Mijn testeenheid kwam in een oogverblindende 'candy red', maar er zijn 11 andere opties die zeker bij je smaak passen.

De belangrijkste vinder van Orbit nodigt uit tot vergelijkingen met de Tile Pro-serie, een ander Bluetooth-gadget dat de nadruk legt op uiterlijk. En hoewel de stijlvolle sleutelzoekers van Tile er zeker goed uitzien - ik ben zelf een voorliefde voor de Tile Sport - geef ik de voorkeur aan de kleuraccenten en het geborstelde metalen uiterlijk van de Orbit. Dat is echter een kwestie van persoonlijke smaak.

Orbit heeft nog een voordeel ten opzichte van de belangrijkste vinders van Tile, in ieder geval voor mensen die geen zin hebben om hun Tile te vervangen wanneer de batterij leeg is: de CR2025-batterij van de Orbit is vervangbaar en het bedrijf zegt dat je zes maanden moet kunnen gaan voordat je moet verwisselen batterijen. Als je dat doet, moet je een meegeleverde plastic tool gebruiken die de Orbit opendraait, waardoor de batterij bloot komt te liggen. Het is een beetje lastig om een ​​aparte tool bij te houden die je maar om de zes maanden nodig hebt, maar de tool maakt het vervangen van de batterij van de Orbit een stuk eenvoudiger dan met de TrackR Bravo, een andere sleutelzoeker met een vervangbare batterij .

Een discrete knop aan de zijkant van de Orbit activeert een tweerichtingsfunctie waarmee je je telefoon kunt vinden. (Voor die functie moet je twee keer drukken om te voorkomen dat je telefoon zoemt na onbedoeld tikken op de knop.) Als je in de Orbit-app bent ( Android , ios ), kunt u die knop ook gebruiken als sluiter op afstand om foto's te maken met de camera van uw telefoon.

 • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

MEER: Beste sleutelzoeker - Tile vs. Trackr vs. Chipolo vs. Duet vs. Pally

In tegenstelling tot veel sleutelzoekers met vervangbare batterijen, beweert Orbit dat het apparaat waterdicht is, hoewel de IPX6-classificatie betekent dat het alleen beschermd is tegen onopzettelijke spatten en constante regen. Ik zou niet in een zwembad duiken met een Orbit op zak.

Hoe de baan presteert

Net als andere key finders koppelt de Orbit via Bluetooth met je iPhone of Android-apparaat. Als je je sleutels niet kunt vinden, start je de Orbit-app en tik je op de Find Orbit-knop (die naar mijn smaak een beetje slank is). Een gong van 7 seconden wordt afgespeeld en wordt vervolgens nog twee keer herhaald, zodat u precies kunt bepalen waar uw sleutels zich bevinden.

Mits je binnen bereik bent natuurlijk. Toen ik de Orbit in een openbaar park testte, verloor mijn telefoon routinematig de verbinding met de sleutelzoeker toen ik 35 tot 45 voet verwijderd was. Dat is een fractie van het bereik van 160 tot 170 voet dat ik zag met de Tile Sport and Style, en ook minder dan de TrackR Bravo, die 60 tot 70 voet verbonden bleef.

Verontrustender is dat als je eenmaal de verbinding met de Orbit verliest, het moeilijk zal zijn om hem terug te krijgen. Ik moest meestal binnen 6 meter van mijn sleutels zijn voordat de Orbit-app me weer als binnen bereik herkende, en vaak herstelde de sleutelvinder geen verbinding totdat ik de app afsluit en opnieuw startte. Dat zou frustrerend zijn als ik mijn sleutels kwijt was en op Orbit vertrouwde om ze te vinden.

Het alarm van Orbit is ook niet erg luid. Het bedrijf zegt dat het alarm 90 decibel is (de Tile Pro-serie vermeldt een luidheid van 98 decibel), maar ik had moeite om de bel van mijn Orbit te horen vanaf 10 meter afstand in een druk park. Toen ik mijn Orbit tussen een stapel kleren in een wasmand stopte, hoorde ik het zwakke alarm van een kamer verderop, zij het nauwelijks.

microsoft blauw scherm van de dood

De sleutelvinder krijgt een paar dingen goed. De tweerichtingszoekfunctie zorgt ervoor dat uw telefoon nooit lang zoekraakt. Toen ik twee keer op de Orbit-knop tikte, begon niet alleen mijn iPhone te rinkelen, maar begon ook de achterste flitser te pulseren, en de lichtshow stopte pas toen ik opnieuw op de knop van de sleutelzoeker tikte.

MEER: Vermijd deze belangrijke vinders als u om uw privacy geeft

Orbit heeft ook een van de beste implementaties van een digital-leash-functie, waarbij je telefoon een melding stuurt als je de sleutelvinder achterlaat. Ik liet mijn sleutels achter op een bankje in het park en de waarschuwingen van Orbit kwamen constant op mijn iPhone-scherm tegen de tijd dat ik 85 tot 95 voet verwijderd was. Een veilige zone-functie zorgt ervoor dat het alarm niet afgaat wanneer u zich in een aangewezen gebied bevindt - bijvoorbeeld uw huis - en u niet wilt dat het alarm afgaat alleen maar omdat u naar boven bent gegaan.

Bottom Line

Er is veel leuks aan de Orbit, van het opvallende ontwerp tot de manier waarop het omgaat met functies zoals het klinken van waarschuwingen buiten bereik en het vinden van je zoekgeraakte telefoon. Maar het falen van de sleutelzoeker om naadloos opnieuw verbinding te maken met mijn telefoon zodra ik weer binnen bereik was, maakt de Orbit minder nuttig, vooral wanneer de even stijlvolle Tile Pro-trackers die taak met meer gemak aankunnen.

Krediet: TemplateStudio

De beste Orbit Key Finder-deals van vandaag Bekijk vergelijkbare Amazon US Amazone Geen prijsinformatie Controleer Amazon Orbit-sleutelzoeker Geen prijsinformatie Voor meer informatie bezoek hun website We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen