Ozark seizoen 4 teaser trailer, releasedatum, cast en meer

(Afbeelding tegoed: Netflix)

Ozark seizoen 4, het supergrote laatste hoofdstuk van het Netflix-misdaaddrama, begint in januari. Netflix heeft een nieuwe teaser-trailer uitgebracht die een voorbeeld geeft van hoe de Byrde-familiesaga zal eindigen.

Ozark volgt Marty Byrde (Jason Bateman) nadat hij in de problemen komt met een Mexicaans kartel en zijn familie verhuist naar Missouri's Lake of the Ozarks-regio om een ​​nog groter witwasprogramma voor hen op te zetten. Nadat hij zich in het gebied heeft gevestigd, raken hij en zijn vrouw Wendy (Laura Linney) betrokken bij lokale criminelen zoals de families Langmore en Snell, evenals de Kansas City Mafia. • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Ozark volgde in de vorm van Breaking Bad, dat ook draaide om een ​​doorsnee familieman die een criminele antiheld werd. En net als die serie werd Ozark een eeuwige genomineerde (en winnaar). Bateman won een SAG Award, terwijl Garner afgelopen herfst haar tweede achtereenvolgende vrouwelijke bijrol Emmy mee naar huis nam.

Het laatste seizoen wordt supersized, met in totaal 14 afleveringen verdeeld over twee helften.

'We zijn zo blij dat Netflix het belang inzag om Ozark meer tijd te geven om de Byrdes'-saga goed te beëindigen', zei showrunner Chris Mundy in een verklaring. 'Het is zo'n geweldig avontuur voor ons allemaal geweest - zowel op het scherm als daarbuiten - dus we zijn heel blij dat we de kans krijgen om het op de meest bevredigende manier naar huis te brengen.'

zijn qled-tv's de moeite waard?

Dit is wat we tot nu toe weten over Ozark seizoen 4.

Ozark seizoen 4 release datum

Netflix heeft de releasedatum van Ozark seizoen 4 vastgesteld op vrijdag 21 januari 2022.

Dat is iets minder dan twee jaar nadat seizoen 3 in maart 2020 uitkwam. Netflix kondigde in juni 2020 voor het eerst aan dat Ozark zou terugkeren voor een vierde en laatste seizoen.

Zelfs met productievertragingen als gevolg van de pandemie, dachten veel fans dat seizoen 4 eind 2021 in première zou gaan, maar dat werkte niet. een april inkomsten brief aan Netflix-aandeelhouders noemden Ozark bijvoorbeeld niet bij de projecten die in het vierde kwartaal van 2021 arriveerden - hoewel de lijst wel The Witcher seizoen 2 en Cobra Kai seizoen 4 .

Het laatste seizoen zal in twee delen worden verdeeld, maar er is geen woord over wanneer Ozark seizoen 4 deel 2 zou kunnen debuteren. Netflix zou het later in 2022 kunnen uitrollen.

Ozark seizoen 4 teaser trailer

Een nieuwe teaser-trailer die de reis van Byrdes tot nu toe in omgekeerde volgorde afspeelt. Marty mijmert over hoe mensen beslissingen nemen die tot een bepaald resultaat leiden. 'De sneeuwbal blijft rollen', zegt hij. De teaser eindigt met het aanmoedigen van fans om de eerste drie seizoenen opnieuw te bekijken om te zien hoe Marty en de fam zijn gekomen tot het punt waar ze nu zijn.

De eerste teasertrailer van seizoen 4 van Ozark geeft een glimp van wat de Byrdes kunnen verwachten van de onheilspellende waarschuwing van Navarro in de finale: 'Vandaag is een begin.'

airpod pro zwarte vrijdag prijs

Bij opnamen van de Langmore-trailers en het huis van de Byrdes spreken verschillende personages steeds onheilspellendere regels. Marty begint met: 'Geld is in wezen de maatstaf voor de keuzes van een man', gevolgd door Wendy die zegt: 'Soms, als je niet vooruitgaat, sterf je.'

Ozark seizoen 4 sneak peek

We noemen Jason Bateman geen leugenaar, maar de onderstaande clip (hij beweerde) is wat er gebeurt als Marty en Wendy een nieuwe schoonheidssalon openen en experimenteren met een nieuwe mousse. Maar... die 'mousse?' Het ziet eruit als bloed en ingewanden, althans voor ons.

Ozark seizoen 4 filmupdates

De opnames van seizoen 4 van Ozark begonnen in november 2020, volgens strikte veiligheidsprotocollen voor de pandemie van het coronavirus.

Vanwege die normen heeft Jason Bateman besloten om in het laatste seizoen geen afleveringen te regisseren, hoewel hij de eerste twee afleveringen van de drie voorgaande seizoenen heeft geregeerd.

Zoals normaal zou ik de eerste twee afleveringen doen, maar terwijl we de protocollen, de richtlijnen, alle complicaties met COVID [en] de producer-kant van mij doornamen, deed me denken dat het gewoon niet verantwoordelijk is om een ​​van de acteurs regisseren de eerste twee, aangezien we onze perimeter nog steeds veilig zullen krijgen, vertelde Bateman IndieWire .

Want als een van de acteurs ziek wordt, moeten we allemaal weken naar huis. Als een van de bemanningsleden ziek wordt - terwijl ik ervoor zorg dat hun salaris wordt beschermd terwijl ze in quarantaine zitten - kunnen we een vervanger inhuren. Dus het leek me gewoon niet slim om de eerste twee [afleveringen] te [regisseren].

De opnames voor seizoen 4 zijn begin oktober afgerond.

Ozark seizoen 4 set foto's

Nu de productie van Ozark seizoen 4 aan de gang is, delen castleden setfoto's van achter de schermen. Skylar Gaertner plaatste een Instagram-verhaal (inmiddels verlopen, maar is te vinden op .) Daily Express ) met co-ster Julia Garner.

Robin Wright (jawel, de ster van House of Cards) regisseert dit seizoen een aflevering. 'Ik ben jullie allemaal zo dankbaar', schreef ze in het bijschrift, verwijzend naar de cast en crew. Op de foto is te zien dat ze een scène in het casino regisseerde.

welke weerstandsbanden te kopen?

Een bericht gedeeld door Robin Wright (@robingwright)

Een foto geplaatst door op

Wright deelde ook een video-glimp van de 'beroemde Langmore-trailers':

Een bericht gedeeld door Robin Wright (@robingwright)

Een foto geplaatst door op

Ozark seizoen 4 afleveringen

Het laatste seizoen van Ozark zal 14 afleveringen hebben, wat meer is dan de 10 afleveringen van elk van de voorgaande seizoenen. De 14 afleveringen worden verdeeld in twee delen van elk zeven afleveringen.

'Een supergroot seizoen betekent supergrote problemen voor de Byrdes,' zei Bateman. 'Ik ben opgewonden om te eindigen met een knal(len).'

Tot nu toe kennen we alleen de titel voor Ozark seizoen 4, aflevering 1: 'The Beginning of the End'. Zeer geschikt.

Ozark seizoen 4 cast

De cast van Ozark wordt geleid door Jason Bateman als Marty Byrde, een voormalig financieel adviseur die witwasser is geworden, en Laura Linney als Wendy Byrde, een voormalig politiek PR-manager die realty-stager en lobbyist werd.

Ook terugkerend voor seizoen 4 is Julia Garner als Ruth Langmore, een lid van een lokale misdaadfamilie.

Ze worden vergezeld door:

 • Sofia Hublitz als Charlotte Byrde, Marty en Wendy's dochter
 • Skylar Gaertner als Jonah Byrde, Marty en Wendy's zoon
 • Felix Solis als Omar Navarro, hoofd van een Mexicaans drugskartel
 • Lisa Emery als Darlene Snell, een lid van een lokale misdaadfamilie
 • Charlie Tahan als Wyatt Langmore, de neef van Ruth
 • Jessica Frances Dukes als speciaal FBI-agent Maya Miller
 • John Bedford Lloyd als Frank Cosgrove, hoofd van de maffia van Kansas City
 • Joseph Sikora als Frank Cosgrove Jr, een maffia-lid
 • Robert Treveiler als John Nix, een lokale sheriff
 • Kevin L Johnson als Sam Dermody, een makelaar
 • McKinley Belcher III als FBI-agent Trevor Evans
 • Nelson Bonilla als Nelson, de handhaver van Helen Pierce
 • Veronica Falcón als Camila, de zus van Omar Navarro
 • Ali Stroker als Charles-Ann, een vriend van de moeder van Ruth

Verschillende castleden zullen niet terugkeren omdat hun personages stierven in seizoen 3 (tenzij via flashback). Ze omvatten Janet McTeer als karteladvocaat Helen Pierce, Tom Pelphrey als Wendy's broer Ben, en Marylouise Burke als therapeut Sue Shelby.

Er springen enkele nieuwe gezichten aan boord van Ozark seizoen 4. Bruce Davison voegt zich bij de cast als gepensioneerde senator Randall Schafer uit Illinois. Meer nieuwe castleden zijn: Alfonso Herrera als Javi, een lid van het Navarro-kartel; Bruno Bichir als priester van Navarro; Adam Rothenberg als privédetective Mel Sattem; CC Castillo als sheriff Leigh Guerrero; en Katrina Lenk als Clare Shaw, de CEO van een biofarmaceutisch bedrijf.

wanneer is de vrijgezellenfeest 2021

Run the Jewels-rapper Killer Mike maakt een cameo-optreden in één aflevering, waar hij op haar laagste punt met Ruth Langmore zal communiceren, volgens Aanplakbord .

'Ik ging van wachten om erachter te komen wat er gebeurt naast dat ik er deel van uitmaak... Ik ben opgewonden,' zei Killer Mike.

beste black friday soundbar-deals

Andere toevoegingen, volgens The Hollywood Reporter , waaronder Veronica Falcón als Camila, de zus van drugskartelleider Omar Navarro, en Ali Stroker als Charles-Ann, een oude vriend van Ruths moeder. Beiden zouden terugkerende gastrollen hebben in het laatste seizoen.

Ozark seizoen 4 plot

Ozark seizoen 4 gaat verder waar de finale ophield, met Marty en Wendy die zien hoe Helen Pierce wordt neergeschoten en vermoord door Navarro.

Tijdens een Deadline panel, zei Bateman: 'In het volgende seizoen, de eerste aflevering, kijken Laura [Linney] en ik net na dat moment in de spiegel terwijl we Janet [McTeer] uit ons haar halen. Het is een mooie 10 minuten later om er vanaf te komen.'

De Byrdes zijn nu nog meer aan Navarro gebonden, maar hebben naast de kartelbaas ook andere problemen. Ruth heeft zich tegen hen gekeerd en werkt nu voor Darlene Snell.

Showrunner Chris Mundy vertelde: EW.com , 'Ik denk dat [seizoen 4] zal gaan over de vraag of Ruth echt iets van zichzelf kan creëren dat ze wil en duurzaam is, of dat ze iets anders wil. En ik denk dat het erom gaat of de Byrdes de grootste fout van hun leven kunnen omzetten in dit enorme voordeel, en hoeveel zal karma hen inhalen als ze dat doen?'

Ondertussen heeft castlid Charlie Tahan, die Wyatt Langmore in de show speelt, vertelde NME dat hij de ontwikkeling van zijn personage 'zenuwslopend' heeft gevonden.

Met een doorlopende show heb je niet alle scripts, het gaat jaren door. Dus weet je, je hebt geen idee hoe de show zal uitpakken... Maar ik bedoel, ik heb veel vertrouwen in de schrijvers van Ozark, zei hij.

Ozark-fans speculeren ook over een mogelijke confrontatie tussen Jonah Byrde en Nelson, de kartelhandhaver die Jonah's oom Ben heeft vermoord. De twee hadden een hechte band en Jonah schoot boos een pistool af nadat hij van Ben's dood hoorde. Acteur Nelson Bonilla, die huurmoordenaar Nelson speelt, deelde onlangs een Instagram-verhaal dat zijn terugkeer naar de show bevestigde.

  Volgende:De beste streamingapparaten om je favoriete programma's te bekijken
De beste televisieaanbiedingen van vandaag 478 Amazon-klantrecensies Black Friday Sale eindigt over01dagen06uur59minuten38droogKorting TCL 43' Klasse 4-Serie 4K UHD... Walmart $ 399,99 $ 279 Visie Korting TCL 43-inch 4K UHD Smart LED... Amazone $ 349,99 $ 279,99 Visie Korting TCL - 50 Klasse 4 Serie 4K... Beste koop $ 449,99 $ 359,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen