Pluto TV: app, kanalen, gids en hoe te activeren

Krediet: Pluto TV

Gratis tv-kijken? Vlieg dan naar Pluto TV. Als je het zat bent om nog een maandelijkse streamingrekening te betalen, is Pluto TV een van de beste gratis streamingdiensten buiten. De advertentie-ondersteunde service biedt meer dan 250 live kanalen, evenals on-demand films en tv-shows. Er worden voortdurend nieuwe kanalen toegevoegd, zoals 007 met de James Bond-films .

Pluto TV, eigendom van ViacomCBS, werd gelanceerd in 2014 en is sindsdien snel gegroeid. Vanaf november 2020 heeft de service meer dan 28 miljoen maandelijkse actieve gebruikers in de VS. Het is ook actief in Europa en heeft plannen om het binnenkort in Latijns-Amerika uit te rollen. In tegenstelling tot live tv-streamingdiensten zoals Sling TV , Hulu met Live TV en YouTube TV , beheert Pluto gratis inhoud die al op internet beschikbaar is.  • Beste kabel-tv-alternatieven voor live kijken
  • Dit zijn de beste streamingdiensten
  • Knip het snoer door: hoe u kabel-tv voorgoed kunt dumpen

Wat is Pluto-tv?

  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Pluto TV is een 'over-the-top' (OTT) -service, wat betekent dat het via internet (zoals Netflix) komt in plaats van op speciale lijnen of via de ether. Het is ook een door adverteerders ondersteunde video-on-demandservice (of AVOD). Dat plaatst het in dezelfde emmer als streamingdiensten als Crackle, Tubi en Sling Free.

is de iphone 12 5g

Om Pluto TV te gebruiken, kunt u deze streamen op de Pluto-website of download de app naar een van de vele apparaten die door de service worden ondersteund.

Dus, wat maakt Pluto TV tot een van de beste gratis streamingdiensten? Lees hieronder meer.

Pluto TV gratis pakket (met advertenties)

Ja, serieus: Pluto TV is helemaal gratis. U hoeft zich niet eens te registreren met een e-mailadres en u hoeft geen creditcardgegevens in te voeren. Start gewoon de website van Pluto of de app en je kunt meteen beginnen met het kijken naar shows en films.

U kunt ervoor kiezen om u te registreren voor een Pluto TV-account, waarmee u speciale functies krijgt, zoals de mogelijkheid om favoriete zenders aan te wijzen en het kijken naar een programma op een ander apparaat te hervatten.

Dit wordt allemaal mogelijk gemaakt door het uitzenden van reclamespotjes tijdens shows van Pluto. Over het algemeen is de ervaring vergelijkbaar met het kijken naar kabel-tv. Een show van een half uur heeft meestal ongeveer vier reclameblokken, waarbij elke pauze bestaat uit verschillende advertenties van 20-30 seconden.

Pluto TV-zenders en shows

De kanalen van Pluto TV zijn onderverdeeld in secties zoals Uitgelicht, Entertainment, Films, Sport, Komedie, Kinderen, Latino en Tech + Geek.

Er zijn versies van topkabelnetwerken zoals MTV, maar over het algemeen zijn Pluto TV-kanalen niet degene die je zou vinden in een standaard kabel- of satellietpakket.

De nieuwskanalen zijn namen die u kent - CNN, NBC News, CBS News, enz. - maar meestal spelen ze samengestelde, vooraf opgenomen clips in plaats van een livestream van het netwerk.

Evenzo zijn de sportkanalen waarvan je hebt gehoord, zoals Fox Sports, NFL Channel, PGA Tour en Major League Soccer. Je kunt echter niet echt naar live sport kijken op Pluto; die kanalen spelen eerdere games, hoogtepunten of analyses.

beste videocamera voor vloggen

Pluto's tv-programma's zijn meestal oudere sitcoms en realityshows die over het algemeen te vinden zijn op andere gratis streamingdiensten, zoals Hell's Kitchen, Roseanne en The First 48.

Onlangs heeft Pluto een enorme nieuwe toevoeging toegevoegd: Pluto TV 007. Dit kanaal zal niets van James Bond-films streamen, zoals Pluto zegt, '24 uur per dag, 007 dagen per week.' In het bijzonder heeft Pluto 19 Bond-films met in de hoofdrollen Connery, Moore, Lazenby, Dalton en Brosnan, dus verwacht geen Daniel Craig's run als je afstemt. We wachten op de volledige lijst.

Pluto heeft ook Pluto TV Pranks en British Comedy-kanalen toegevoegd.

Krediet: Pluto TV

Pluto TV-app en ondersteunde apparaten

De Pluto TV-app is beschikbaar op apparaten, waaronder webbrowsers, evenals vele grote smart-tv's, smartphones en streamingboxen en -sticks.

  • Android mobiel en tablet
  • Apple iPhone en iPad
  • Apple TV (4e generatie)
  • Amazon Kindle/Fire-tablets
  • Amazon Fire TV en Fire TV-stick
  • Roku-apparaten en Roku-tv's
  • Google Chromecast
  • TiVo Stream 4K
  • Android TV (verschillende)
  • web browsers

Pluto TV-recensies

Hoewel er niet veel Pluto TV-recensies zijn, zijn degenen die er zijn overwegend positief over de gratis tv-streamingservice.

PC Mag zegt: 'Pluto TV is een potentieel haalbare oplossing voor mensen die de deur niet volledig op de kabel willen sluiten, maar belangrijker nog, niet willen betalen voor het privilege.' Hun recensie waarschuwt potentiële gebruikers: 'Iedereen die op zoek is naar een levensvatbare vervanging voor de kabel met een op internet gebaseerde live tv-service, kan niet tevreden zijn met Pluto TV.' Ze denken dat de service ook wel een nieuw ontwerp kan gebruiken, door te zeggen: 'Pluto TV moet zijn interfaces en kanaalgidsen oppoetsen. Het weglaten van DVR-functies is ook opmerkelijk, maar niet verwonderlijk gezien het feit dat het gratis is.'

beste clip op ringlicht

Clark.com zegt: 'Als je hebt besloten dat je stopt met betalen voor kabel-tv en abonnementsstreamingdiensten, denk ik dat Pluto TV serieus moet worden overwogen als onderdeel van je gratis streaming-contentmix. Er is een sterke selectie van kabelwaardige content op dit platform en de drempel om het een keer te proberen is extreem laag.'

Pluto TV-films op aanvraag

Ja, Pluto heeft duizenden on-demand films die live worden uitgezonden op themafilmkanalen, variërend van genres (Drama, Romantiek, Horror) tot '80s Rewind en Black Cinema.

google pixel 4a hoesje otterbox

Pluto TV-films bestaande uit oudere titels die in hun tijd matige hits waren. Recente selecties waren onder meer Shaft, Addams Family Values, The Rainmaker, Airplane, Clue, Road to Perdition en First Wives Club.

Krediet: Pluto TV

Vereisten voor internetsnelheid Pluto TV

Pluto TV geeft geen specifieke richtlijnen over internetsnelheid voor zijn service. In de helpsectie zegt het bedrijf: 'Een snelle verbinding (sneller dan 5 mb) is zeker belangrijk, maar een 'stabiele' verbinding kan net zo belangrijk zijn, zodat de supersnelle wifi-verbinding een 1/2 seconde wegvalt en dat zal afspeelproblemen veroorzaken.'

MEER: Voor hoeveel internetsnelheid moet u echt betalen?

Kan Pluto TV de kabel vervangen?

U vraagt ​​zich misschien af: 'Kan ik Pluto TV gebruiken om de kabel te vervangen?' Het antwoord is: soort van. Pluto TV biedt een aantal programma's waarvan u kunt genieten, als u tevreden bent met oudere films en shows. Maar als je een echte kabel-tv-vervanging wilt, moet je Pluto TV aanvullen met andere streamingdiensten.

  • Beste streaming-apparaten
De beste Roku 4-deals van vandaag 3 Amazon-klantrecensies Bekijk vergelijkbare Amazon US Amazone Geen prijsinformatie Controleer Amazon We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen