PS5-gameplay ziet er geweldig uit in NBA 2K21-trailer — nu is dit de volgende generatie

(Afbeelding tegoed: 2K)

Het handjevol PS5-games dat we in actie hebben gezien in de aanloop naar de lancering van het systeem op 12 november, was behoorlijk indrukwekkend. Geen van de inkomende PS5-games heeft echter meer geschokt en verbaasd dan de nieuwste NBA 2K21-trailer, die een verbazingwekkende hoeveelheid details onthult voor de vlaggenschip-basketbaltitel van 2K Sports. Het lange stuk beeldmateriaal, getoond op de PlayStation 5, is ronduit adembenemend.

Vanaf het moment dat de NBA 2K21 YouTube-clip begint, zul je je afvragen of je naar een opname kijkt van een menigte die rond de basketbalspelers krioelt die boven hen uittorenen, of dat het de game is. Het is gemakkelijk om voor de gek gehouden te worden. Steph Curry is bijzonder gedetailleerd, net als Klay Thompson, waarbij beide Golden State Warriors op een van de meest overtuigende manieren over het veld bewegen. Ontwikkelaar Visual Concepts lijkt een lange weg te hebben afgelegd als het gaat om het tot leven brengen van enkele van de meest gedetailleerde scènes in de geschiedenis van sportgames, en dat is te zien.apple watch se in de uitverkoop
  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

In sommige gevallen, zoals het kijken naar spelers die zich met anderen op het veld begeven en knokken om positie, is het buitengewoon moeilijk om te bepalen waar het spel eindigt en het echte leven begint. Er is wat wankelheid te verwachten op sommige van de onnatuurlijk vloeiende momenten als het spel van start gaat, maar fotorealisme doordringt bijna elk aspect van de trailer op een aantal werkelijk verbazingwekkende manieren.

Het time-outsegment alleen al is indicatief dat we een aantal spannende creaties te wachten staan ​​wanneer de PS5 in het wild uit is. Het is enorm bevredigend om te zien hoe alle bewegende, gedetailleerde stukken samenkomen in een waar ballet van grafische goedheid in deze trailer. Hoewel het fascinerend is om het dansteam het veld op te zien draven en de arbeiders stoelen uit te zien zetten, is het nog cooler om te zien wat een levende, ademende menigte lijkt te zijn en te zien hoe hun favoriete teams het tegen elkaar opnemen.

Dit soort technologie in actie zien, is zeker een opwindend vooruitzicht voor potentiële PS5-bezitters. Als dit is wat de hardware kan bereiken met een sportgame, zouden andere genres ook geweldige dingen moeten kunnen bereiken - zelfs als fotorealisme niet het doel is.

Hogere, consistentere framesnelheden voor consolespelers zorgen ervoor dat NBA 2K21 er meer uitziet en aanvoelt als realistische sporten. Het was in het verleden moeilijk voor consoles om een ​​soepele framesnelheid te bereiken met consistent ontzagwekkende graphics.

Met de PlayStation 5 en Xbox Series X zouden beide systemen voldoende kracht moeten hebben om ervoor te zorgen dat de game esthetisch aantrekkelijk is en krachtig genoeg om de vloeiendheid en geloofwaardige beweging te bieden die je zou willen zien van een sporttitel. Bovendien, met ray tracing-mogelijkheden, zullen zelfs kleinere aspecten zoals lichten die weerkaatsen op het basketbalveld (een bijzonder goed gepolijste) diepere lagen van realisme en onderdompeling bieden, die beide systemen zullen kunnen bieden.

NBA 2K21 is al beschikbaar op de huidige generatie consoles zoals Xbox One en PS4, evenals op pc. Je kunt hem ophalen wanneer de next-gen consoles arriveren op PlayStation 5 op 12 november en Xbox Series X en Xbox Series S op 10 november.

De beste Sony PlayStation 5-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over01dagen02uur23minuten41droog (Eenmalig gebruik - beperkt)... Walmart $ 499 Visie Sony PlayStation 5-console SpelStop $ 499,99 Visie PS5 - Sony Playstation 5... Amazone $ 894,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen