PS5-aanvulling zojuist aangekondigd door Sony - wat te doen als de voorraad terugkeert?

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

De Sony Rewards Store had vorige week PS5-consoles te koop. Hoewel alle consoles sindsdien zijn uitverkocht, hebben andere retailers ook PS5-consoles op voorraad, wat erop kan wijzen dat er binnenkort meer voorraad bij verschillende retailers komt. (Volg zeker onze waar te koop PS5 gids voor de laatste updates).

Er is ook een kans dat de Sony Rewards Store binnenkort nog een PS5-restock-evenement heeft. Dus als je dat nog niet hebt gedaan, is het een goed idee om je aan te melden voor een Sony Rewards-account . Het enige wat je hoeft te doen is je aan te melden met hetzelfde e-mailadres voor je PlayStation-account om aan de slag te gaan.PS5 met 2 controllers: $ 569 bij Sony Rewards
Uitverkocht:
De Sony Rewards Store had eerder een restock van de PS5. Er was slechts een beperkt aantal consoles beschikbaar en ze zijn allemaal uitverkocht.

PS5 met 2 controllers: $ 569 bij Sony Rewards

PS5 met 2 controllers: $ 569 bij Sony Rewards
Uitverkocht:
De Sony Rewards Store had eerder een restock van de PS5. Er was slechts een beperkt aantal consoles beschikbaar en ze zijn allemaal uitverkocht.

Bekijk Deal Bekijk meer
  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Sommige PlayStation-fans zijn ook debatteren op Twitter als Target op 19 januari een gezonde toestroom van PS5-eenheden zal zien. Hoewel de discussie levendig is, is de kans dat het een landelijke uitrol zal zijn onwaarschijnlijk, aangezien alle bewijzen wijzen op specifieke geolocaties.

Op dit moment hebben retailers geen definitieve uitspraken gedaan over wanneer klanten massale restocks kunnen verwachten. Fans hebben gemerkt dat van alle retailers, Best Buy de beste is geweest in het inperken van bots om alle voorraad op te kopen om vervolgens op eBay te gaan. Hoe dan ook, het zou een goed idee zijn om in te checken op onze waar te koop PS5 middelpunt. We updaten het meerdere keren per dag met de laatste voorraad.

De beste Spider-Man: Miles Morales-deals van vandaag 106 Walmart-klantenrecensies Black Friday Sale eindigt over00uur31minuten33droogKorting Marvel's Spider-Man: Miles... Amazone Prime $ 49,99 $ 29,83 Visie Korting Marvel's Spider-Man: Miles... Beste koop $ 49,99 $ 29,99 Visie Korting Spider-Man: Miles Morales... Walmart $ 49,99 $ 29,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen