PS5-aanvulling in het VK - Volg op Twitter, Amazon, Game, Currys en meer

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Samsung Galaxy Fold 3 hoesje
Spring naar:

Hoewel Cyber ​​Monday in volle gang is, is er niet veel aan de hand op het gebied van PS5-aanvulling in het VK. Maar we verwachten dat dit in de loop van de week zal toenemen, dus houd de onderstaande retailers in de gaten.

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt voor PS5-waarschuwingen voor het aanvullen van voorraad, en houd deze pagina in een bladwijzer en regelmatig vernieuwd.



  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Je kunt ook het verhaal van Rory Mellon bekijken over zijn jaarlange tracking van PS5-pre-orders, verkopen en restocks voor zijn tips over hoe je een PS5 kunt beveiligen. We hopen ook dat nieuws van scalpers krijgen minder voor doorverkochte PS5-consoles misschien wordt het een beetje makkelijker om een ​​van Sony's speelautomaten te krijgen, maar de tijd zal het leren.

Een opmerking over het opnieuw bevoorraden van PS5

Zoals het er nu uitziet, is het aanvullen van de PS5 ongelooflijk moeilijk vast te pinnen. Ondanks onze inspanningen om u tijdige updates te brengen, kan TemplateStudio niet garanderen dat u een console kunt kopen. Desalniettemin doen we er alles aan om u zo snel mogelijk up-to-date informatie te geven over alle herbevoorradingen.

appel herfst evenement 2021 datum

Waar te koop PS5 UK: Laatste restock-updates

Op 29 november zijn er op het moment van schrijven geen actieve PS5-restocks online beschikbaar.

Maar we verwachten dat er de komende weken meer voorraad van de console beschikbaar komt naarmate we dichter bij Black Friday-deals komen en we de feestdagen ingaan.

Zelfs met een huidig ​​voorraadtekort, zijn de retailers die we hieronder hebben vermeld de moeite van het bekijken waard. U kunt ook een kijkje nemen op onze Tips voor het aanvullen van de PS5 voor het verslaan van de bots en het beveiligen van Sony's nieuwe console in het VK.

de nieuwe Samsung Galaxy-telefoon

Als het je lukt om een ​​PS5 te bemachtigen, heb je een koopje op het gebied van gamingtechnologie. Maar als je geen geluk hebt met de belangrijkste Britse retailers, kijk dan eens naar onze lijst met alternatieve retailers die PS5-voorraad kunnen hebben .

PS5-consoles nu op voorraad (elke 15 minuten gecontroleerd)

De beste Sony PlayStation 5-deals van vandaag (Eenmalig gebruik - beperkt)... Walmart $ 499 Visie Sony PlayStation 5-console SpelStop $ 499,99 Visie Sony Playstation 5 Digitale... Walmart $ 949 Visie Toon meer aanbiedingenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen