PS5-aanvullingen worden binnenkort eenvoudiger nu PlayStation Direct in Europa wordt gelanceerd

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Gamers jagen nog steeds op een PS5 bijvullen staan ​​op het punt een nieuwe retailer te volgen, aangezien wordt bevestigd dat PlayStation Direct in Europa wordt gelanceerd.

Sony's officiële winkelwebsite, PlayStation Direct , voor het eerst gelanceerd in de VS in september 2019 en verkoopt consoles, games en accessoires. Er werd al een tijdje van uitgegaan dat de storefront uiteindelijk in andere gebieden zou worden gelanceerd en dat heeft Sony nu bevestigd tijdens een investeerdersevenement.Zoals gemeld door VGC , PlayStation Direct wordt gelanceerd in het VK, Ierland, Duitsland, Frankrijk, België, Nederland en Luxemburg tegen het einde van het huidige boekjaar van Sony, dat eindigt in maart 2022, hoewel we verwachten dat de detailhandelsservice in goede tijd voor de feestdagen.

beste buitenverlichting op zonne-energie

(Afbeelding tegoed: Sony)

Tijdens een presentatie zei Jim Ryan, CEO van Sony Interactive Entertainment: PlayStation Direct heeft binnen iets meer dan een jaar na de start van de activiteiten aanzienlijke inkomsten behaald op de Amerikaanse markt. We plannen voor dit fiscale jaar een verdere groei van 300 procent, geholpen door onze aanstaande lancering in Europa.

  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Volgens cijfers die in dezelfde presentatie worden geschetst, wordt verwacht dat PlayStation Direct in het huidige fiscale jaar meer dan $ 600 miljoen aan inkomsten zal genereren, na $ 200 miljoen in de afgelopen twaalf maanden te hebben binnengehaald. Het online verkooppunt is dus duidelijk een groot succes geweest voor Sony, geen wonder dat het snel wil uitbreiden.

Wat betekent dit voor PS5-restocks?

Dit nieuws kan behoorlijk belangrijk zijn als het gaat om PS5-aanvullingen in het VK en Europa. In de eerste plaats biedt het gamers die nog steeds op zoek zijn naar een PS5 een extra winkel om te volgen, en meer voorraaddalingen om mogelijk een console te scoren.

De lancering zou namelijk een impact kunnen hebben op de voorraadniveaus van de winkelketens in de winkelstraten. Spelers als Game, Argos en Currys PC World zouden uiteindelijk kleinere toewijzingen van de console kunnen krijgen omdat Sony eenheden tegenhoudt om via PlayStation Direct te verkopen. Immers, het weglaten van de tussenpersoon leidt waarschijnlijk tot een groter percentage van de winst voor Sony.

In de VS gebruikt PlayStation Direct zowel een uitnodigingssysteem als een virtuele wachtrij om de voorraad te vullen. Deze tools hebben ervoor gezorgd dat ze veel soepeler verlopen dan het aanvullen van de voorraden bij retailers die gewoon de sluizen opengooien en duizenden klanten toelaten om tegelijkertijd te proberen af ​​te rekenen.

De opening van PlayStation Direct in Europa zou PS5-loze gamers de kans kunnen bieden om eindelijk een console te kopen zonder eindeloos een productlijst te moeten vernieuwen of te strijden tegen crashes van websites.

Terwijl we wachten op de lancering van PlayStation Direct aan deze kant van de vijver, volgen we nog steeds de beschikbaarheid van PS5 bij elke grote retailer in onze PS5 bijvullen middelpunt. Hier vindt u de meest recente voorraadinformatie zoals we die krijgen, dus zorg ervoor dat u deze regelmatig controleert.

    Meer:PS5-aanvullingen hoeven geen ramp te zijn - hier is hoe je ze kunt oplossen
Koop onmisbare PS5-accessoiredeals Sony - PlayStation 5 - Media ... Sony PS5 Media-afstandsbediening Beste koop $ 29,99 Visie Bekijk alle prijzen PS5 DualSense™ Middernachtzwart... Sony PlayStation 5 DualSense draadloos Walmart $ 69 Visie Bekijk alle prijzen Playstation DualSense... Sony PlayStation 5 DualSense opladen Amazone $ 29,99 Visie Bekijk alle prijzen Sony HD-camera voor... Sony PlayStation 5 HD-camera Adorama $ 59,99 Visie Bekijk alle prijzen WD 5TB My Passport USB 3.2... WD 5TB MyPassport draagbaar BHPhoto $ 99,99 Visie Bekijk alle prijzen Sony PULSE 3D draadloze hoofdtelefoon Sony PlayStation Pulse 3D draadloos Amazone $ 99 Visie Bekijk alle prijzenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen