De beste functie van PS5 is zojuist op pc's geraakt - maar er is een addertje onder het gras

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Er zijn veel redenen om van de PS5 te houden, maar de DualSense De haptische triggers van de controller zijn een van de beste. Nu kunnen pc-gamers het zelf proberen.

populaire Nintendo Switch-games 2020

DualSense werkt al enkele maanden op pc, dus dat is niets nieuws. Maar Metro Exodus Enhanced Edition is zojuist bijgewerkt om de volledige set haptische feedback van de controller te ondersteunen. En ja, dat omvat die haptische uitstekende triggers.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Twitter-gebruiker mrdomino_ heeft een video gedeeld van de haptische triggers van de DualSense in actie, en laat zien hoe ze reageren wanneer je een pistool afvuurt met de controller. Het enige nadeel is dat het lijkt alsof je in bekabelde modus moet spelen in plaats van draadloos.

Bekijk meer

Dat is natuurlijk het soort functie dat je gewoon niet kunt krijgen met een toetsenbord en muis; althans niet nu. Dat kan genoeg zijn om sommige gamers ertoe aan te zetten hun setups te dumpen voor een meer console-achtige pc-game-ervaring.

beste tv voor 500 dollar

Het is natuurlijk niet te zeggen of andere games in de toekomst DualSense-haptische ondersteuning zullen krijgen. Het is misschien de moeite waard om op meer ondersteuning te wachten voordat je $ 70 op een controller laat vallen. Bovendien heb je ook te maken met het feit dat de DualSense-controller al gevoelig is voor driften, iets wat je nooit zult hoeven ervaren met een toetsenbord.

Aan de andere kant, als je een pc-gamer bent die zich ook bezighoudt met console-gaming, is dit misschien de moeite waard om het zelf uit te proberen. Vooral als je het geluk hebt gehad om een PS5 bijvullen op het juiste moment en pak een van Sony's next-gen consoles.

In dat geval kun je ook genieten van alle games die DualSense-controllerhaptiek op de PS5 ondersteunen. Games zoals Hitman 3 , Spider-Man: Miles Morales , Astro's Playroom, de onlangs uitgebrachte Terugkeer , en meer. En Metro Exodus, hoewel de Enhanced Edition pas half juni op consoles verschijnt.

waar zijn screenshots opgeslagen steam
    Meer:PS5-aanvullingen hoeven geen ramp te zijn - hier is hoe je ze kunt oplossen
De beste Sony PlayStation 5 DualSense Wireless Controller-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over01dagen14uurvijftienminuten17droog PlayStation DualSense... Amazone Prime $ 69 Visie PS5 DualSense™ Middernachtzwart... Walmart $ 69 Visie Sony - PlayStation 5 -... Beste koop $ 69,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen