Ratchet & Clank: Rift Apart PS5-trailer onthult Rivet, de vrouwelijke Lombax

(Afbeelding tegoed: Sony)

Ratchet & Clank: Rift Apart is slechts een paar maanden verwijderd en we zijn slechts enkele dagen verwijderd van onze eerste diepe duik in het spel. Sony heeft een stand van zaken gepland voor 29 april, die Rift Apart centraal zal stellen en fans tot juni een aanzienlijk stuk gameplay zal geven om op te kauwen. Misschien nog belangrijker, we hebben eindelijk ook vernomen dat de mysterieuze vrouwelijke Lombax Rivet gaat heten - en dat ze een van de belangrijkste speelbare personages van de game zal zijn.

Informatie komt van de officiële PlayStation-blog , waar Marcus Smith, creatief directeur bij Insomniac Games, een heleboel informatie deelde over de personages en muziek in Ratchet & Clank: Rift Apart. Er is ook een gloednieuwe trailer om te bekijken.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Eerst en vooral: als je ongeveer twee minuten aan nieuwe Ratchet & Clank: Rift Apart-beelden wilt zien, zowel gameplay als tussenfilmpjes, bekijk dan de nieuwe trailer hieronder:

Het grote nieuws hier is dat we eindelijk een naam hebben voor de mysterieuze vrouw Lombax die haar debuut maakte in de allereerste Rift Apart-trailer: Rivet. Wie Rivet is, is niet precies duidelijk (het geld van deze schrijver is op een alternatieve versie van Ratchet), maar we weten wel dat ze een grote rol in het verhaal zal spelen. In de trailer werkt ze zelfs samen met Clank en doorloopt ze een level, in Ratchet-stijl, wat betekent dat ze het vijfde speelbare personage ooit zal zijn in deze langlopende serie. (Na Ratchet, Clank, Captain Qwark en Dr. Nefarious natuurlijk.)

Smith besprak ook de soundtrack van Ratchet & Clank: Rift Apart, aangevoerd door componist en Devo-frontman Mark Mothersbaugh. Naast het maken van zeer vreemde en heerlijke rockmuziek, heeft Mothersbaugh ongebruikelijke muziek gecomponeerd voor andere videogames, tekenfilms en films, waaronder Crash Bandicoot, Rugrats en Thor: Ragnarok. Je kunt nu naar drie nummers luisteren: scheur uit elkaar , Rijd door het Omniversum en Ode aan Nefarious .

Dit Ratchet & Clank-nieuws mag echter niet op zichzelf staan. Het is alleen bedoeld om de eetlust van spelers op te wekken voor een grotere Sony State of Play op donderdag 29 april om 17.00 uur ET / 14.00 uur PT. Daar kunnen spelers 15 volledige minuten aan Rift Apart-gameplay zien, naast al het andere dat Sony wil laten zien tijdens de occasionele PlayStation-showcase.

Dat is alle nieuwe informatie die we op dit moment hebben. Smith nodigt spelers uit om Ratchet & Clank: Rift Apart te pre-orderen voor de releasedatum van 11 juni. Hij is vooral dol op de dure Digital Deluxe-editie, die een heleboel extra skins bevat, evenals een digitale soundtrack en een kunstboek. De Digital Deluxe-editie kost $ 80, terwijl het basisspel $ 70 kost, dus overweeg of je die extra $ 10 echt in een dimensionale kloof wilt gooien.

De beste Ratchet and Clank Rift Apart-deals van vandaag 21 Walmart-klantrecensies Black Friday Sale eindigt over01dagen12uur14minuten3. 4droogKorting Ratchet & Clank: Rift Apart -... Amazone Prime $ 69,99 $ 49,94 Visie Korting Ratchet & Clank: Rift uit elkaar... Beste koop $ 69,99 $ 49,99 Visie Ratchet & Clank: Rift Apart -... Walmart $ 104,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen