Razor RipStik Rush is klaar om mijn enkels te breken

(Afbeelding tegoed: scheermes)

Ouders die hun gewaagde kinderen deze zomer het huis uit willen krijgen, hebben nog een andere optie tot hun beschikking. Razor heeft de Razor RipStik Rush aangekondigd, een elektrisch casterboard (denk aan een tweewielig skateboard) waarvan het ontwerp je tijdens het rijden over de achterkant van het board laat glijden en afdrijven.

De RipStik Rush is in feite een elektrische versie van Razor's originele RipStik. De Rush ziet eruit als een zandlopervormig skateboard waar hij in plaats van twee wielen aan de voorkant en twee aan de achterkant slechts één aan elk uiteinde heeft, die beide kunnen draaien. (Dit type wiel wordt een zwenkwiel genoemd en is meestal te vinden op bureaustoelen).wat is de nieuwste Samsung-telefoon?
  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Als resultaat kan de RipStik je dingen laten doen zoals fishtail aan de achterkant van het board, of driften alsof je op een snowboard of sportwagen zit.

gratis filmkanaal op roku

Omdat de RipStik Rush elektrisch is, kan de motor van 80 watt u voortstuwen met een snelheid van maximaal 16 kilometer per uur. Met een kleine afstandsbediening met een gashendel regel je je snelheid. De afstandsbediening klikt op het bord wanneer deze niet in gebruik is. Razor zegt dat de lithium-ionbatterij van de RipStik Rush tot 40 minuten gebruik zal bieden.

Sorry, dit ding is alleen bedoeld voor kinderen; Razor zegt dat het bedoeld is voor kinderen van 9 jaar en ouder, omdat het een maximaal gewicht van 142 pond kan dragen.

Met $ 249 is de RipStik Rush aanzienlijk duurder dan de andere RipStiks van Razor, die de neiging hebben om in de prijsklasse van $ 50- $ 100 te vallen. Aan de andere kant wordt geen van die modellen aangedreven. Hoewel Razor zegt dat de RipStik Rush deze zomer komt, heeft het geen specifieke datum vastgesteld.

Deze zomer komt ook de elektrische scooter C25 van Razor op de markt. Oorspronkelijk gepland voor oktober vorig jaar, zal deze midrange-scooter eindelijk zijn opwachting maken. Hij krijgt een motor van 250 Watt, een 12-inch pneumatische voorband en een 8,5-inch pneumatisch achterwiel. De scooter komt in twee varianten: de C25 (9), die een topsnelheid heeft van 18 mijl per uur en een bereik van 18 mijl, en de C25 SLA (9), die een topsnelheid heeft van 15 MPH en een 10 - mijl bereik.

iphone 12 vs 12 max

Het is lang niet zo krachtig als de Unagi Model One, maar zou een goed, betaalbaar alternatief moeten zijn voor andere elektrische scooters van minder dan $ 500, zoals die van GoTrax.

    Meer:Beste sportkoptelefoon in 2021: oordopjes voor hardlopen en trainen
De beste deals voor Jabra Elite 75t True Wireless-oortelefoons van vandaag 958 Amazon-klantrecensies Black Friday Sale eindigt over02dagen12uur22minuten10droogKorting Jabra Elite 75t-oordopjes -... Amazone Prime $ 149,99 $ 79,99 Visie Korting Jabra - Elite 75t True... Beste koop $ 149,99 $ 79,99 Visie Korting Jabra - Elite 75t True... Beste koop $ 149,99 $ 79,99 Visie Bekijk meer deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen