Met Ring kunnen gebruikers video's delen met 2000 politie- en brandweerkorpsen: zit die van jou er ook tussen?

Krediet: RightFramePhotoVideo/Shutterstock

Videodeurbelmaker Ring werkt nu samen met meer dan 2.000 politie- en brandweerkorpsen in de Verenigde Staten, meldt de rand , citerend uit een paywalled-rapport in de Financial Times .

In 2020 hebben 1.189 politie- en brandweerkorpsen zich aangesloten bij Ring's Neighbours Public Safety Service, waarmee functionarissen Ring-videofeeds kunnen opvragen bij inwoners van hun rechtsgebied. Met dit programma kunnen afdelingen ook openbare veiligheidsadviezen uitzenden via Ring's Neighbours-smartphone-app.  • Black Friday-deals: bekijk hier de beste vroege aanbiedingen.

Dat is een behoorlijk opvallende stijging van de groei, volgens The Verge. Slechts 703 afdelingen voor openbare veiligheid hebben zich in 2019 aangemeld voor Buren en slechts 40 hebben zich in 2018 aangemeld.

De Neighbours-app staat los van de reguliere Ring-smartphone-app en je hoeft geen Ring-eigenaar te zijn om de Neighbours-app te gebruiken. Amazon kocht het bedrijf Ring in 2018.

De Google Play-pagina van de Buren-app lijkt de angst voor de voorsteden te verdubbelen. Een screenshot toont een schetsmatige man in een achtertuin met de woorden 'Deze man was net mijn huis aan het omhullen, kijk uit!' Een ander beeld smeekt gebruikers om 'samen te werken met Buren en wetshandhavers om misdaad te verminderen'.

(Afbeelding tegoed: Ring)

Linkse privacygroepen bekritiseren Ring al jaren voor hun nauwe samenwerking met de politie. Een groep is zelfs zo ver gegaan om TemplateStudio en andere technische publicaties lastig te vallen om hun aanbevelingen voor Ring-videodeurbellen in te trekken.

Dat gaan we niet doen. Ring video deurbellen doen het prima als video deurbellen. Bovendien vond de veelbesproken golf van Ring-hacks in 2019 plaats omdat veel Ring-klanten de aanwijzingen niet opvolgden en in plaats daarvan oude wachtwoorden hergebruikten.

De deurbellen zelf geven niet automatisch video door aan de Man. Het is aan Ring-deurbeleigenaren om te beslissen of ze de Neighbours-app installeren of de volgende stap zetten door de lokale politie hun gearchiveerde Ring-videoclips te laten bekijken.

Hoe u kunt zien of uw lokale politie of brandweerlieden Ring-feeds bekijken

Als je een Ring videodeurbel bezit of de Buren-app gebruikt, kun je zien of je lokale politie, sheriff of brandweer deelneemt aan de Buren Openbare Veiligheidsdienst.

Het enige wat je hoeft te doen is naar Ring's Active Agency Map te gaan op: https://support.ring.com/hc/en-us/articles/360035402811-Active-Law-Enforcement-Map .

Daar vindt u een Google-kaart, bedekt met alle lokale afdelingen voor openbare veiligheid die zich hebben aangemeld voor het Ring-programma. De kaart vertelt je ook hoeveel videoverzoeken aan Ring doorbell-eigenaren zijn gedaan door die afdeling in de laatste drie maanden van 2020. hier .

Wie wel en niet deel uitmaakt van het programma

Als we bijvoorbeeld naar het Los Angeles-bassin op de kaart kijken, kunnen we zien dat de politie van Los Angeles zich niet heeft aangemeld bij Ring, maar de politie van Los Angeles County wel.

Samsung Galaxy Note 20 5g

Ook de politiediensten van Beverly Hills, Santa Monica, Inglewood, Hawthorne, El Segundo, Gardena, Torrance, Hermosa Beach en Redondo Beach hebben zich bij Ring aangesloten. In Manhattan Beach is het echter de brandweer die deel uitmaakt van het programma.

In New York City, de geboorteplaats van TemplateStudio, maken noch de NYPD, noch de brandweer van New York City deel uit van het Neighbours-programma. Maar er is een blauwe badge in het midden van Brooklyn die aangeeft dat de 'Sea Gate Police Department' wel degelijk deelneemt aan Ring's feed.

In de war omdat er misschien van de ene op de andere dag een nieuwe gemeente was opgericht in New York City, ging TemplateStudio wat googelen. We ontdekten dat de Sea Gate P.D. is een 25-koppige particuliere politiemacht die patrouilleert in een gated community in de buurt van Coney Island.

Vorig jaar, een NYPD-officier klaagde de Sea Gate P.D. nadat hij zei dat een Sea Gate-officier hem probeerde te arresteren buiten de gated community.

De beste Ring Video Doorbell-deals van vandaag 634 Amazon-klantrecensies Black Friday Sale eindigt over03dagen09uur22minuten59droog Ring Video Deurbel (1e generatie)... Amazone Prime $ 99,99 Weergave Bekijk meer deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen