Galaxy Note RIP? Samsung Galaxy S21 Ultra kan zijn beste eigenschap stelen

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

De Samsung Galaxy S21 Ultra kan eindelijk de headline-functie van de . overnemen Galaxy Note 20 , wat enorme gevolgen kan hebben voor de toekomstige telefoonlijn van Samsung.

Betrouwbare leaker IJs Universum heeft al onthuld info over de camera's en het display van de Galaxy S21 , maar nu beweren ze dat de volgende vlaggenschiptelefoon van Samsung zal werken met de S Pen.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Wat IU niet bevestigt, is of de Galaxy S21 daadwerkelijk wordt geleverd met een S Pen, een belangrijk kenmerk van de Galaxy Note-serie. Het is mogelijk dat Samsung de afzonderlijke verkoop van zijn stylus toestaat voor gebruikers om te koppelen met hun Galaxy S21 Ultra, maar deze niet standaard toevoegt of een slot aanbiedt om deze op de telefoon zelf op te slaan.

Bekijk meer

We hebben in het verleden geruchten gezien dat de S Pen op niet-Galaxy Note-telefoons arriveerde, zoals voor de Galaxy Z Fold 2. Maar deze bleken niet correct te zijn voor de uiteindelijke modellen. Als Samsung S Pen-compatibiliteit introduceert voor de S21 Ultra, zullen we misschien zien dat dit ook andere telefoons bereikt.

Het einde van de Galaxy Note?

Op basis van de tweet van IU klinkt het alsof Samsung er nu aan denkt om de Galaxy S-serie en Galaxy Note-serie nog dichter bij elkaar te brengen, misschien met het oog op een samenvoeging en het volledig stopzetten van een van de modellen. De twee lijnen delen al veel vergelijkbare interne specificaties, die alleen verschillen in ontwerp, camera-opstelling en de S Pen. Dus het samensmelten van de twee lijnen zou slechts een marginaal verschil maken.

Bovendien is het niet zo dat de Galaxy Note 20 erg goed verkoopt. Volgens Koreaanse publicatie de Elec , produceerde Samsung slechts 70% van de Note 20-eenheden die het voor de maand oktober had gepland. Het plan was voor 900.000 eenheden, maar het bedrijf maakte naar verluidt slechts 600.000 stuks.

Een andere mogelijke reden voor de fusie van de S-serie en de Note 20-serie is een toekomst waarin Samsung's Galaxy Z-opvouwbare apparaten mainstream-apparaten zijn, in plaats van de ultra-premium-telefoons die ze momenteel zijn. Het combineren van de twee huidige niet-opvouwbare telefoons lijkt de voor de hand liggende route voor Samsung om te vermijden te concurreren met zijn eigen producten.

Vroege releasedatum voor Galaxy S21

De Galaxy S21 zal naar verwachting in januari 2021 debuteren. Dat is iets eerder dan de normale release van februari en wordt vermoed een reactie te zijn op de recente iPhone 12 en Huawei Mate 40 Pro lanceert. Door de volgende grote lancering voor op schema te houden, hoopt Samsung waarschijnlijk omzetverlies te voorkomen door zo snel mogelijk over te stappen op de nieuwe generatie.

Zoals altijd zal de tijd leren of deze lekken en geruchten correct blijken te zijn. Maar 2021 kan voor Samsung grote veranderingen brengen.

De beste Samsung Galaxy Buds Live-deals van vandaagCyber ​​Monday Sale eindigt over01dageneenentwintiguur16minuten53droogKorting Samsung Galaxy Buds Live,... Amazone Prime $ 169,99 $ 79 Visie Korting Samsung - Galaxy Buds Live... Beste koop $ 169,99 $ 99,99 Visie Samsung Galaxy Buds Live,... Walmart $ 169 Visie Bekijk meer Cyber ​​Monday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen