Roost Smart Battery v. 2.0 Review: voeg Smarts toe aan uw rookmelder

Ons oordeel

Deze wifi-verbonden batterij stuurt een melding naar je smartphone wanneer je rookmelder afgaat.

Voor

  • Werkt met de meeste rookmelders
  • Goedkoop
  • Snooze-functie

Tegen

  • Vereist IFTTT om met andere smart home-apparaten te werken

TemplateStudio Oordeel

Deze wifi-verbonden batterij stuurt een melding naar je smartphone wanneer je rookmelder afgaat.

Pluspunten

  • +Werkt met de meeste rookmelders
  • +Goedkoop
  • +Snooze-functie

nadelen

  • -Vereist IFTTT om met andere smart home-apparaten te werken

Roost Wi-Fi Smart-batterij: $ 34,99 @ getroost.com@ getroost.com

Roost Wi-Fi Smart-batterij: $ 34,99 @ getroost.com

Bekijk Deal

Een slimme rookmelder kan je telefoon op afstand waarschuwen als de sensor brand of koolmonoxide in je huis detecteert. Maar wat als je een heleboel traditionele rookmelders hebt en niet veel geld wilt uitgeven aan upgraden? Roost's Smart Battery biedt een kosteneffectief compromis. Dit apparaat van $ 35 kan op vrijwel elke rookmelder worden aangesloten. Het waarschuwt u niet alleen wanneer het alarm afgaat, maar u kunt ook tijdelijk het geluid van uw smartphone dempen. Daarom is het de beste slimme rookmelder voor mensen met een beperkt budget.

Ontwerp

Noodgedwongen is de vorm van de Roost Smart Battery niet veranderd ten opzichte van de originele versie; het is zo groot als een 9-volt batterij, maar er is een kleine luidspreker ingebouwd.

De onderkant, waar de smarts zijn ondergebracht, is verwijderbaar. De Roost zou in elke rookmelder moeten passen die een 9-volt batterij gebruikt.

  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

MEER: Beste slimme rookmelders 2018

Opstelling

De grootste verandering tussen de eerste en tweede generatie slimme batterij van Roost is dat het bedrijf het installatieproces vereenvoudigde. Voorheen zou de batterij een reeks piepjes en piepjes afgeven, die zouden worden opgepikt door de Roost-smartphone-app, als onderdeel van het configuratieproces.

Nu, na het starten van de app, hoef je alleen maar verbinding te maken met de wifi van de batterij en vervolgens de batterij te verbinden met je wifi-thuisnetwerk; die aanpak is vergelijkbaar met die van de meeste andere slimme apparaten voor thuisgebruik, zoals slimme stekkers.

Prestatie

Omdat het slechts een batterij is, kan de Roost geen rook of koolmonoxide detecteren. Het stuurt je eerder een waarschuwing wanneer de detector waarin je de batterij hebt geïnstalleerd een alarm afgaat. U wilt er dus zeker van zijn dat de detector die u gebruikt, up-to-date is en rook, vuur en koolmonoxide kan detecteren.

Een van de redenen dat de Nest Protect onze favoriete slimme rookmelder is, is dat de foto-elektrische sensoren zowel smeulende als snel brandende branden kunnen detecteren, evenals koolmonoxide.

Roost vereenvoudigde het installatieproces voor de tweede generatie slimme batterij van het bedrijf.

Nadat ik de Roost in een rookmelder had geïnstalleerd, drukte ik op de testknop op de melder. Een seconde of twee nadat het testalarm afging, ontving ik een waarschuwing op mijn smartphone van de Roost-app, die me de mogelijkheid gaf om het alarm te snoozen. Dat is ongeveer evenveel tijd als de app van Nest nodig had om me te waarschuwen.

De integratie van Roost met andere smart home-systemen is vrij beperkt. Je kunt het alleen via IFTTT met andere apparaten verbinden; ter vergelijking: de Nest Protect kan rechtstreeks verbinding maken met een groot aantal smarthome-apparaten.

Bottom Line

Als je op zoek bent naar de beste slimme rookmelder, dan is de Nest Protect onverslaanbaar. Maar het apparaat van $ 119 van Nest kost ongeveer hetzelfde als drie van Roost's batterijen. Als je een aantal traditionele rookmelders hebt en ze wilt aanpassen om ze verbonden te maken, dan is de slimme Roost-batterij de juiste keuze.

Krediet: Roost

De beste Roost Smart Battery v. 2.0-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over05uur58minuten14droog Dantona-batterij Walmart $ 8,18 $ 5,49 Visie Korting Ultralast Ula4aaa Ula4aaa Aaa... Walmart $ 19,99 $ 6,11 Visie Korting MaxPowerCell-batterij Walmart $ 6,25 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen