Russian Doll seizoen 2: Alles wat we tot nu toe weten

(Afbeelding tegoed: Netflix)

Russian Doll seizoen 2 komt eraan en ster Natasha Lyonne zal een paar nieuwe vrienden maken, waaronder nieuw castlid Annie Murphy van Schitt's Creek en Sharlto Copley uit District 9.

is de ps5 uitgekomen?

Het voelt als weer een leven geleden dat Lyonne dezelfde dag keer op keer leefde in een oneindige tijdlus. Netflix vernieuwde de donkere dramedy een paar maanden nadat deze in februari 2019 in première ging, maar sindsdien is het grotendeels stil geweest op het Russian Doll-front.  • Black Friday-deals: bekijk hier de beste vroege aanbiedingen.

Maar toen kregen we het beste nieuws in februari: Murphy voegt zich bij de cast. Oh ja, Russian Doll seizoen 2 krijgt een beetje Alexis.

Russian Doll volgt een game-ontwikkelaar genaamd Nadia, die haar 36e verjaardagsfeest herhaaldelijk herbeleeft - dezelfde gesprekken met dezelfde vrienden. Als Nadia sterft, herstart ze op hetzelfde punt tijdens het evenement. Terwijl ze onderzoekt wat er met haar aan de hand is, ontdekt Nadia dat een man genaamd Alan (Charlie Barnett) ook een tijdlus ervaart. Ze werken samen om erachter te komen hoe ze met elkaar verbonden zijn en of ze elkaar kunnen helpen los te komen.

Hier is alles wat we tot nu toe weten Russian Doll seizoen 2.

Russian Doll seizoen 2 releasedatum speculatie

Netflix heeft de releasedatum van Russian Doll seizoen 2 nog niet aangekondigd. Maar volgens Deadline , de show is momenteel in productie.

Terugkijkend begon seizoen 1 met filmen in februari 2018 en ging een jaar later in première. Het is mogelijk dat seizoen 2 een vergelijkbare tijdlijn volgt, maar een beetje langzamer vanwege de moeilijkheden bij het filmen tijdens de pandemie. We vermoeden dat Russian Doll seizoen 2 in het voorjaar van 2022 in première gaat.

Russian Doll seizoen 2 set foto's

Aangezien Russian Doll seizoen 2 nu aan het filmen is, lekken hier en daar setfoto's. Enkele recente tonen Lyonne die tegenover Murphy speelt, die een werkelijk fantastisch gevederd kapsel heeft (waarschijnlijk een pruik).

Bekijk meer

Anderen laten Murphy zien met een plastic gezichtsscherm. Of dat nu een onderdeel is van haar Russian Doll-kostuum of dat het een Covid-voorzorgsmaatregel is tussen de opnames, we zullen moeten afwachten.

Bekijk meer

Russian Doll seizoen 2 cast

Hoewel er niets is bevestigd, gaan we ervan uit dat ster Natasha Lyonne (die ook een mede-maker is) zal terugkeren naar Russian Doll seizoen 2 als codeur Nadia Vulvokov.

Naast Lyonne speelt Charlie Barnett mogelijk opnieuw de rol van Alan Zaveri, de man die ook vastzit in een tijdlus.

Andere castleden van seizoen 1 die mogelijk opnieuw verschijnen, zijn Greta Lee als Maxine, Nadia's vriend, en Yul Vazquez als John Reyes, Nadia's ex-vriendje.

Sony Bravia 85 inch tv

Aan seizoen 2 van Russian Doll wordt Emmy-winnaar Annie Murphy toegevoegd, die Alexis Rose speelde in Schitt's Creek. Murphy speelt ook in de AMC-serie Kevin Can F*ck Himself. De details van Murphy's personage worden geheim gehouden.

Een ander nieuw castlid is Sharlto Copley, de Zuid-Afrikaanse acteur die bekend staat om zijn rollen in District 9, Elysium en Maleficent. Ook gastrollen in seizoen 2 is Ephraim Sykes, een Tony-genomineerde die is verschenen in Hamilton. Geen van hun rollen is geïdentificeerd.

Russian Doll seizoen 2

Er zijn geen details over de verhaallijnen van Russian Doll seizoen 2 geplaagd, gesuggereerd of besproken door mede-makers Natasha Lyonne, Leslye Headland en Amy Poehler.

Headland vertelde echter eerder: thriller dat de show werd opgezet als een verhaal van drie seizoenen. Maar aangezien seizoen 1 op zichzelf kan staan, kunnen andere seizoenen andere richtingen uitgaan, voegde Lyonne eraan toe. 'Er zijn zeker nog andere dingen die we graag zouden willen onderzoeken als het zinvol is om het te doen,' legde ze uit. 'Sommige van mijn ideeën wijken nogal wild af van precies deze wereld, een soort blijven erin.'

Als seizoen 2 van Russian Doll de draad van Nadia en Alan niet blijft volgen, zou het de draad kunnen oppikken van een geheel nieuw personage dat vastzit in een tijdlus - misschien degene die wordt gespeeld door Murphy.

    Volgende:De beste streamingapparaten om je favoriete programma's te bekijken
De beste Roku Streaming Stick Plus-deals van vandaag 88 Amazon-klantrecensies Vroege Black Friday Sale eindigt over08uur08minuten28droogKorting Roku-première | HD/4K/HDR... Amazone Prime $ 39,99 $ 24,99 Visie Roku Streaming Stick + BHPhoto $ 29,99 Visie Van het premièrejaar | 4K / HDR ... Walmart $ 34,86 Visie Bekijk meer deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen