Samsung 2021 tv-serie: MicroLED, Neo QLED, 8K, 4K en meer

(Afbeelding tegoed: Samsung)

Samsung heeft de laatste hand gelegd aan zijn line-up voor 2021, waardoor we voor het eerst goed kunnen kijken naar de nieuwste Samsung-tv's sinds ze werden aangekondigd op CES 2021.

Onder de line-up bevinden zich de eerste verbluffende MicroLED-tv's, nieuwe premium 8K-modellen, indrukwekkend ogende Neo QLED-sets met mini-LED-achtergrondverlichting, een aantal nieuw aangekondigde Lifestyle TV-ontwerpen en upgrades, en zelfs een paar budgetvriendelijke 4K QLED en Crystal UHD-modellen.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Onnodig te zeggen dat we enthousiast zijn.

Opmerking van de uitgever: (12 mei 2021) We hebben dit verhaal bijgewerkt met aanvullende productdetails en prijsinformatie over de Premiere 4K Smart Triple Laser Projector.

Samsung Smart TV's worden steeds slimmer

Samsung Smart TV's zijn slimmer dan ooit tevoren, met nieuwe functies die de interactieve en verbonden aspecten van de TV naar een hoger niveau tillen. Hiertoe behoren functies voor thuisfitness, videochatten en zelfs het delen van grootbeeld-tv met andere gezinsleden.

(Afbeelding tegoed: Samsung)

De eerste van deze functies is Smart Health, die de tv koppelt aan een webcam van derden om feedback te geven voor trainingen in uw woonkamer. De functie werd oorspronkelijk geïntroduceerd in 2020, maar de nieuwste versie bevat een personal trainer-functie die je niet alleen door een training leidt, maar ook je vorm kan controleren en je herhalingen kan tellen, feedback kan geven en je voortgang automatisch kan volgen.

Het koppelt ook met andere Samsung-apparaten, zoals de Samsung Galaxy Note 20 Ultra smartphone of Samsung Galaxy Horloge 4 , om uw voortgang bij te houden en trainingsgegevens te verzamelen uit de hele Samsung-familie van apps en apparaten. Dit alles is vervolgens beschikbaar voor beoordeling op de tv via de Samsung Health-app, die een dashboard bevat om uw voortgang in de loop van de tijd te volgen.

Een andere slimme verandering is de toevoeging van Google Duo video chat . Met een webcam van derden kun je de videochat-app van Google gebruiken om verbonden te blijven, zelfs als de lockdown zich uitstrekt tot in de twaalfde maand.

Voor eenvoudiger delen met de gezinsleden waarmee u samenwoont, heeft Samsung ook QuadView en Multi View geïntroduceerd, waarmee u grotere tv-schermen als meerdere schermen naast elkaar kunt gebruiken, compleet met ondersteuning voor afzonderlijke ingangen of streaming-apps.

En de beste verandering voor Samsung-tv's is misschien niet eens de processor of software. De Neo QLED-tv's van Samsung worden geleverd met de Samsung Solar Cell Remote, die de gebruikelijke AAA-batterijen vervangt voor een oplaadbaar batterijpakket en een klein zonnepaneel dat de batterij van de afstandsbediening kan vullen met alleen het licht van de lampen in uw woonkamer. (Lees waarom we denken De slimste tv-technologie van het jaar is de nieuwe zonne-afstandsbediening van Samsung .)

(Afbeelding tegoed: Samsung)

Dit alles komt bovenop de uitstekende videoverwerking en opschaling van Samsung met behulp van de Quantum 4K- en Neo Quantum-processors. En laten we ook de gelikte audiomogelijkheden niet vergeten - inclusief Samsung's Object Tracking Sound en Q-Symphony-functies.

De eerste geeft je audio die samen met objecten en acteurs op het scherm wordt gevolgd, terwijl je met de laatste een Samsung-soundbar met je Samsung-tv kunt gebruiken en alle luidsprekers in concert kunt gebruiken, waardoor een breder en hoger geluidsbeeld ontstaat met betere ondersteuning voor Dolby Atmos en gesimuleerd surroundgeluid.

Maar de aankondigingen gaan veel verder dan individuele functies en nieuwe apps. Samsung's leisteen voor 2021 zit boordevol premium 8K- en 4K-sets, van de geweldige Neo QLED-lijn tot de baanbrekende MicroLED-tv-lijn, met modellen die variëren van betaalbaar tot premium tot verbluffend duur.

Laten we eens kijken naar alle sets die in 2021 van Samsung komen.

Samsung MicroLED-tv's

(Afbeelding tegoed: Samsung)

Van alle spannende tv's die dit jaar van Samsung komen, spant de Samsung MicroLED TV de kroon.

Het is een ultra-premium 4K-tv die Samsung's grootste display-innovatie tot nu toe laat zien: MicroLED-displaytechnologie, die LED-pixels op micronschaal gebruikt om 4K-beelden te leveren met nauwkeurige verlichting en onverslaanbare kleuren.

Het is de eerste echte concurrent van OLED-technologie en biedt veel van dezelfde voordelen, zoals echt zwart en verlichting op pixelniveau, terwijl het een nog betere kleur en een langere levensduur belooft. (Meer informatie in Micro-LED vs. OLED TV: welke tv-technologie zal winnen? )

Samsung heeft aangekondigd dat er in 2021 vier verschillende formaten MicroLED TV beschikbaar zullen zijn, te beginnen in april met een 110-inch model. Het wordt gevolgd door een 99-inch MicroLED-tv in april of begin mei, met een 88-inch model dit najaar en een nieuw aangekondigd 76-inch model eind 2021 of begin 2022.

Onder de vele slimme mogelijkheden die al worden aangeboden op Samsung Smart TV's, maken de gigantische schermformaten van de MicroLED TV hem ideaal voor nieuwe functies zoals Samsung Quad View splitscreen-weergave, en het unieke ontwerp is afgestemd op de beste audiofuncties van Samsung.

De prijs is nog niet bekend gemaakt, maar we hebben gespeculeerd over de kosten van het aankomende 110-inch model. Gebaseerd op de Zuid-Koreaanse pre-orderprijs van 170 miljoen won - $ 152.000 Amerikaanse dollars - zal de Samsung MicroLED TV zeker een van de meest premium tv's op de markt zijn.

Samsung MicroLED-tv
Scherm groottePrijsPublicatiedatum
110-inchnog niet aangekondigdapril 2021
99-inchnog niet aangekondigdapril of mei 2021
88-inchnog niet aangekondigdherfst van 2021
76-inchnog niet aangekondigdNader te bepalen

Lees meer over de Samsung MicroLED TV in onze recente berichtgeving over Samsung's MicroLED TV-aankondigingen, vanaf CES 2021 en het recente Samsung Unbox & Discover-evenement.

Samsung Neo QLED 8K-tv's

(Afbeelding tegoed: Samsung)

Afgezien van de waanzinnig dure MicroLED-tv's, zijn de topmodellen van Samsung de premium 8K Neo QLED-tv's, die de 8K-modellen van vorig jaar upgraden met de toevoeging van mini-LED-achtergrondverlichting.

Neo QLED verfijnt Samsung's quantum-dot-verbeterde schermen met Quantum Matrix-technologie, de verzamelnaam van Samsung voor mini-LED-achtergrondverlichting en de bijbehorende functies. Dat omvat niet alleen mini-LED-achtergrondverlichting, maar ook de gepatenteerde diffusorlenzen die op elk licht worden toegepast, en verwerkingsaanpassingen waarmee de tv gebruik kan maken van de strakkere achtergrondverlichting die mini-LED zorgt voor een beter contrast en verbeterde HDR-prestaties.

De Neo QLED 8K smart-tv's zijn voorzien van Samsung's nieuwe Neo Quantum-processor, die AI-gestuurde opschaling en videoverwerking biedt om de verschillende elementen van beeldkwaliteit te optimaliseren, met afzonderlijke verwerking voor helderheid, focus, object en beweging, plus extra verwerking voor audio en dialoog .

De beste 8K-set van Samsung is de nieuwe QN900A Neo QLED 8K Smart TV, maar Samsung heeft ook twee andere modellen van 8K-tv op de markt, de QN800A en de QN700A - beide 8K Neo QLED-sets, maar met een iets andere verzameling functies om ze in goede , betere en beste opties.

Samsung heeft ook aangekondigd dat de Samsung QN900A en QN800A Neo QLED zijn gecertificeerd voor Wi-Fi 6E, en we vermoeden dat dezelfde technologie later dit jaar in de Samsung QN700A 8K-modellen kan verschijnen.

Uit de informatie die momenteel beschikbaar is, lijkt het erop dat de belangrijkste verschillen te maken hebben met de rand en de opname van Samsung's One Connect-doos.

Aan de voorkant heeft de QN900A Samsung's Infinity Screen, terwijl de QN800A en QN700A minimale (maar meer prominente) randen hebben.

De One Connect-box is daarentegen een aparte box voor de interne componenten en poortselectie, waardoor het gemakkelijker wordt om de tv in verschillende installaties te integreren. Van wat we kunnen verzamelen, is de One Connect-box beschikbaar voor de QN900A en de QN800A, maar we vermoeden dat deze afwezig is op de QN700A.

Samsung QN900A Neo QLED 8K Smart TV (2021)

Voor het neusje van de zalm heeft Samsung alles uit de kast gehaald. De Samsung QN900A Neo QLED 8K Smart TV krijgt alle topopties in het tv-arsenaal van Samsung, van de 0,8 millimeter dikke Infinity Screen-randen tot een superdun metalen chassis dat ook dienst doet als luidsprekerroosters voor een reeks op het frame gemonteerde luidsprekers.

In combinatie met Samsung's Object Tracking Sound Pro-technologie, kan het geluid van de tv de positie van acteurs en objecten op het scherm volgen, wat een meer meeslepende ervaring oplevert.

Samsung heeft ook een optie om het geluid aan te passen aan de kamer waarin het zich bevindt met SpaceFit Sound. De AI-optimalisatietool past het geluid aan op basis van of je de tv op een standaard of aan de muur hebt gemonteerd, en compenseert voor geluidreflecterende oppervlakken en de grootte van de kamer.

Samsung rust de QN900A ook uit met Quantum HDR 64x, een tonemapping-technologie die wordt gebruikt om de HDR-prestaties van formaten als HDR10+ te verbeteren voor ultrarijke kleuren en dieper contrast.

Samsung QN900A Neo QLED 8K Smart TV
Scherm grootteModelnummerPrijs
65-inchQN65QN900AFXZA $ 4.999,99
75-inchQN75QN900AFXZA $ 6.999,99
85-inchQN85QN900AFXZA $ 8.999,99

(Afbeelding tegoed: Samsung)

Samsung QN800A Neo QLED 8K Smart TV (2021)

De neststap naar beneden is de Samsung QN800A Neo QLED 8K Smart TV, die nog steeds elke centimeter een premium 8K-tv is, maar een aantal functies laat vallen om tegen een meer betaalbare prijs binnen te komen.

De grote verschillen? Samsung gebruikt een zeer dunne (maar beter zichtbare) rand rond het 8K-paneel, stapt naar Object Tracking Sound+ in plaats van Pro en gebruikt Quantum HDR 32x. Dit maakt nog steeds gebruik van dynamische tonemapping voor verbeterde HDR-prestaties, maar niet op hetzelfde niveau als je zou zien op de duurdere QN900A Neo QLED-sets.

Samsung QN800A Neo QLED 8K Smart TV
Scherm grootteModelnummerPrijs
65-inchQN65QN800AFXZA $ 3.499,99
75-inchQN75QN800AFXZA $ 4.799,99
85-inchQN85QN800AFXZA $ 6.499,99

Samsung QN700A Neo QLED 8K Smart TV

Hoewel Samsung deze derde 8K Neo QLED-lijn nog niet formeel heeft aangekondigd, hebben we genoeg gezien om te bevestigen dat er later dit jaar een QN700A Neo QLED 8K smart-tv-modellijn zal zijn.

We vermoeden dat het misschien niet alle premiumfuncties heeft van zijn duurdere 8K-metgezellen, zoals de Infinity Screen-microbezel of zelfs de One Connect-box. Aan de andere kant, als de Samsung QLED-serie van 2020 een indicator is, verwachten we aanzienlijke prijsverschillen met de duurdere QN900A- en QN800A-modellen, waarbij de Samsung QN700A een van de meest betaalbare 8K-tv's van 2021 biedt.

Samsung Neo QLED 4K-tv's

(Afbeelding tegoed: Samsung)

Samsung mag dan 8K pushen als de toonaangevende tv-technologie, maar 4K is nog steeds verreweg de meest populaire resolutie voor in-home entertainment.

Voor die huizen heeft Samsung de Neo QLED 4K smart TV-lijn, die een resolutie van 3840 x 2160 en QLED-verbetering combineert met Samsung's nieuwe mini-LED-achtergrondverlichting en de nieuwste verwerkingstechnologie.

Tot nu toe heeft Samsung twee modellen aangekondigd in de 4K Neo QLED-lijn: de Samsung QN90A Neo QLED 4K Smart TV en de QN85A Neo QLED 4K Smart TV.

De opname van de QN85 wijkt een beetje af van de eerdere naamgevingsconventies van Samsung, die meestal 90, 80, 70 en 60 zijn, maar het is logisch gezien het feit dat alleen deze premiummodellen de mini-LED-behandeling krijgen.

(Afbeelding tegoed: Samsung)

Samsung QN90A Neo QLED 4K Smart TV (2021)

De Samsung QN90A beschikt over een handvol premiumfuncties die je niet zult zien op andere 4K Samsung-sets, zoals Quantum HDR 32x dynamische tonemapping en Object Tracking Sound.

Samsung QN90A Neo QLED 4K Smart TV
Scherm grootteModelnummerPrijs
55-inchQN55QN90AAFXZA $ 1.799,99
65-inchQN65QN90AAFXZA $ 2.599,99
75-inchQN75QN90AAFXZA $ 3.499,99
85-inchQN85QN90AAFXZA $ 4.999,99

Samsung QN85A Neo QLED 4K Smart TV (2021)

De iets minder premium Samsung QN85A Neo QLED 4K Smart TV neemt een halve stap terug van de QN90A en vervangt Object Tracking Sound door opzwepende luidsprekers in plaats van een meer meeslepende allround luidsprekerarray. Je krijgt ook Quantum HDR 24x, dat nog steeds scène-voor-scène-optimalisatie voor HDR biedt, maar niet op hetzelfde 32x-niveau dat wordt aangeboden op de QN90A.

Het heeft ook een iets omvangrijkere standaard, maar met geen van beide 4K Neo QLED-modellen die de One Connect-box van Samsung gebruiken, is het een klein onderscheid tussen twee verder zeer vergelijkbare ontwerpen.

Hoewel we zullen moeten wachten tot we de twee modellen kunnen testen op meetbare prestatieverschillen, is het moeilijk te zeggen wat de echte verschillen zullen zijn in termen van de kijkervaring. Ik vermoed dat de prestaties van de twee modellen voldoende vergelijkbaar zullen zijn, zodat de QN85A in feite de meer populaire Neo QLED 4K-set zal zijn, grotendeels dankzij het prijsverschil van $ 4-500 tussen hen.

MEER : Ik raad geen 8K-tv's aan, maar ik heb net tegen mijn vader gezegd dat hij deze moest kopen

Samsung QN85A Neo QLED 4K Smart TV
Scherm grootteModelnummerPrijs
55-inchQN55QN85AAFXZA $ 1599,99
65-inchQN65QN85AAFXZA $ 2199,99
75-inchQN75QN85AAFXZA $ 2999,99
85-inchQN85QN85AAFXZA $ 4499,99

Samsung QLED 4K-tv's

De standaard 4K QLED-tv's van Samsung zijn ook terug voor 2021, met drie modellen om uit te kiezen: de Q80A, de middenklasse Q70A en het instapmodel Q60A.

Helaas lijkt het erop dat Samsung de beslissing vanaf 2020 voortzet om de Q70- en Q60-modellen uit te rusten met minder capabele dual-LED-achtergrondverlichting, die niet zo capabel is als de full-array, lokale dimoptie op de Q80A. We hadden gehoopt op een betere oplossing met standaard led-achtergrondverlichting met local dimming, maar dat was niet het geval.

In ieder geval beloven alle drie de modellen 4K-prestaties van hoge kwaliteit te bieden, samen met Samsung's uitstekende smart TV-mogelijkheden, inclusief opties zoals Samsung Health en MultiView, plus gamervriendelijke functies zoals HDMI 2.1-ondersteuning en Samsung Game Bar.

(Afbeelding tegoed: Samsung)

Samsung Q80A QLED 4K Smart TV (2021)

De Samsung Q80A is de beste van deze middenklasse 4K-sets, grotendeels dankzij een volledige array-achtergrondverlichting met dimzones die hetzelfde niveau van achtergrondverlichting mogelijk maken als op de beste Samsung-tv's van het voorgaande jaar. Het krijgt ook extra optimalisatie, dankzij Samsung's Quantum HDR 12x dynamische tonemapping, die de HDR-uitvoer aanpast op basis van de scène.

Object Tracking Sound (OTS) biedt een mate van schermtracking-audio, met upfiring-luidsprekers voor een meer verticaal geluidsbeeld dan normaal stereogeluid, samen met SpaceFit Sound, dat de audio aanpast aan de kamer met behulp van AI-aangedreven uitgangsbedieningen.

Het heeft ook Q-Symphony, waarmee je de tv-luidsprekers kunt gebruiken in combinatie met een Samsung-soundbar voor een vollere geluidservaring dan de tv of soundbar alleen zou kunnen bieden.

Samsung Q80A QLED 4K Smart TV 2021
Scherm grootteModelnummerPrijs
55-inchQN55Q80AAFXZA $ 1.299,99
65-inchQN65Q80AAFXZA $ 1.699,99
75-inchQN75Q80AAFXZA $ 2.599,99
85-inchQN85Q80AAFXZA $ 3.699,99

(Afbeelding tegoed: Samsung)

Samsung Q70A QLED 4K Smart TV (2021)

De volgende stap naar beneden is de Q70A, die volledige array-achtergrondverlichting verlaat voor Samsung's dual-LED-optie. Het is beter dan standaard edge-lit achtergrondverlichting, maar het is merkbaar minder geschikt dan de full-array, local dimming-optie die in de Q80A wordt gebruikt.

Andere veranderingen zijn Object Tracking Sound Lite (OTS Lite), dat geen naar boven gerichte luidsprekers heeft, en Quantum HDR, dat de meest basale versie van Samsungs tonemapping-technologie lijkt te zijn.

Dat gezegd hebbende, het is nog steeds een complete smart-tv, met verschillende nieuwe functies voor 2021, waaronder Samsung Health en Multi View voor het delen van het scherm. Er is ook een nieuwe productiviteitsoptie genaamd pc op tv, waarmee je eenvoudig het scherm kunt casten van een laptop naar de tv.

Samsung Q70A QLED 4K Smart TV 2021
Scherm grootteModelnummer`Prijs
55-inchQN55Q70AAFXZA $ 949,99
65-inchQN65Q70AAFXZA $ 1.299,99
75-inchQN75Q70AAFXZA $ 1,999,99
85-inchQN85Q70AAFXZA $ 2.999,99

(Afbeelding tegoed: Samsung)

Q60A QLED 4K Smart TV 2021

Afronding van de QLED 4K-modellen is de Q60A op instapniveau, die meer schermformaten biedt dan de Q70A of Q80a, en voor de meeste formaten $ 2-300 goedkoper is.

Net als de Q70A is hij uitgerust met Samsungs dual-LED-achtergrondverlichting, basis HDR-ondersteuning met Quantum HDR en Object Tracking Sound Lite (OTS Lite). Het beschikt ook over dezelfde functieset voor slimme functies en apps, waaronder Samsung Health, de volledige Samsung app store en scherm delen vanaf mobiel en pc.

Samsung Q60A QLED 4K Smart TV 2021
Scherm grootteModelnummerPrijs
43-inchQN43Q60AAFXZA $ 549,99
50-inchQN50Q60AAFXZA $ 649,99
55-inchQN55Q60AAFXZA $ 749,99
60-inchQN60Q60AAFXZA $ 899,99
65-inchQN65Q60AAFXZA $ 999,99
70-inchQN70Q60AAFXZA $ 1.299,99
75-inchQN75Q60AAFXZA $ 1.499,99
85-inchQN85Q60AAFXZA $ 2.599,99

Samsung Lifestyle-tv's

De Lifestyle-tv's van Samsung zijn een assortiment designgerichte modellen die meer bieden dan je standaard-tv.

Ze omvatten ontwerpen die ingelijste kunst nabootsen, buiten kijken, roteren voor een betere weergave van mobiele inhoud en meer. Het is de meest funky tv-collectie van Samsung, maar het bevat ook enkele van de meest innovatieve opties op de markt.

Tot dusver heeft Samsung alle onderstaande modellijnen aangekondigd of bevestigd, met meer details in onze recente berichtgeving van Samsung's Unbox & Discover-evenement .

(Afbeelding tegoed: Samsung)

De lijst

The Frame is het op kunst geïnspireerde model van Samsung, ontworpen om aan de muur te worden gehangen en om kunstwerken weer te geven als je geen programma's kijkt of games speelt.

De 2021-versie van The Frame krijgt een slanker ontwerp van 24,9 millimeter, meer aanpassingsmogelijkheden met vijf opklikbare frameranden en zelfs een bijpassende plank genaamd My Shelf.

De nieuwe modellen zijn vanaf 2020 geüpgraded met meer geheugen — 6 GB, genoeg om 1.200 afbeeldingen op te slaan met een resolutie van 4K — en meer kunst, waaronder nieuwe selecties van Etsy en NAVA Contemporary naast de traditionele museumopties die worden aangeboden in de Samsung Art Store.

Het is ook een complete smart-tv, compleet met al je favoriete apps en functies, van Netflix en HBO Max naar Google Duo en anderen.

The Frame begint bij $ 999 met een 43-inch model, opschalend naar een 75-inch versie die voor $ 2.999 wordt verkocht. En om The Frame een beetje meer te laten lijken op het kunstwerk dat het weergeeft, ondersteunt de aan de muur hangende tv zowel horizontale als verticale weergavemodi, zodat je hem staand kunt ophangen.

The Frame is de enige Lifestyle TV die momenteel voor pre-order wordt aangeboden.

Samsung The Frame QLED 4K Smart TV
Scherm grootteModelnummerPrijs
43-inchQN43LS03AAFXZA $ 999,99
50-inchQN50LS03AAFXZA $ 1.299,99
55-inchQN55LS03AAFXZA $ 1.499,99
65-inchQN65LS03AAFXZA $ 1,999,99
75-inchQN75LS03AAFXZA $ 2.999,99

(Afbeelding tegoed: Samsung)

de Sero

Het volgende meest onderscheidende lid van de Lifestyle-reeks is The Sero, een roterende 43-inch tv die is gemaakt voor de mobiele eerste generatie. Het draaibare scherm draait automatisch wanneer het wordt gekoppeld aan een smartphone, zodat u zowel kunt genieten van verticale video als van het horizontale beeld dat gebruikelijk is op tv's.

Met de toevoeging van Apple AirPlay2-ondersteuning zullen de 2021-sets ook werken met iPhones, een grote verbetering ten opzichte van de Samsung- en Android-versie van vorig jaar.

De Sero wordt geleverd met een ingebouwde ezelstandaard met een 60 watt 4.1-kanaals geluidssysteem. Het is ook de bedoeling dat het de eerste Samsung-tv is die de nieuwe TikTok smart TV-app krijgt, die uiteindelijk zijn weg zal vinden naar andere Samsung-tv's.

Dat gezegd hebbende, maakt het roterende scherm de Sero sowieso goed geschikt voor het verticale formaat dat door TikTok wordt gebruikt, en een perfecte pasvorm voor de smartphone-geobsedeerd.

(Afbeelding tegoed: Samsung)

Het terras

Samsung brengt The Terrace buiten-tv terug, die in 2020 werd geïntroduceerd met verschillende modellen die zijn ontworpen voor weergave in de halfschaduw.

Nieuw voor 2021 is een 75-inch model dat de helderheid verhoogt voor zichtbaarheid in de volle zon, waardoor het een geweldige optie is voor buiteninstallaties zonder dak of luifel.

beste batterij voor mobiele telefoons

(Afbeelding tegoed: Samsung)

de première

De Lifestyle TV-lijn wordt aangevuld met de Premiere-projector, een reeks laserprojectoren met korte projectieafstand waarmee u een gigantisch beeld krijgt op elke muur of elk scherm dat groot genoeg is. Het biedt 4K-resolutie en volledige smart-tv-mogelijkheden, en heeft zelfs een volledig ingebouwd 4,2-kanaals, 40-watt geluidssysteem, waardoor het als zijn eigen soundbar kan dienen.

De Premiere wordt geleverd in twee modellen, met respectievelijk 120- en 130-inch maximale schermformaten. De 120-inch The Premiere LSP7T 4K Smart Laser Projector is nu beschikbaar voor $ 3.499 , terwijl de 130-inch The Premiere LSP9T 4K Smart Triple Laser Projector wordt verkocht voor $ 6.499 .

(Afbeelding tegoed: Samsung)

de schreef

Samsung's originele op kunst geïnspireerde Lifestyle TV, de gebeeldhouwde Serif TV, komt ook terug voor 2021. Samsung heeft nog geen details vrijgegeven over de nieuwe set, maar heeft bevestigd dat de productlijn dit jaar wordt voortgezet.

Samsung Crystal UHD 4K-tv

Het is misschien niet zo opwindend als MicroLED of Neo QLED, maar Samsung's LCD-modellijn - Crystal UHD - is terug voor 2021.

Met 4K-resolutie en HDR-ondersteuning zijn Samsung Crystal UHD-tv's aanzienlijk betaalbaarder dan de premium QLED- en Neo QLED 4K-sets van Samsung, en bieden ze nog steeds de meeste van dezelfde rijke selectie van slimme mogelijkheden en functies.

Het is duidelijk dat de Crystal UHD-modellen niet de quantum-dot-verbeteringen en resulterende kleur- en contrastverbeteringen hebben die we hebben gezien op QLED-sets van Samsung (of vergelijkbare sets van TCL, Hisense en Vizio), maar de algehele kwaliteit is niet slecht voor een budget-tv.

Samsung heeft formeel geen van de 2021 Crystal UHD-modellen aangekondigd, maar in een gesprek met Samsung-vertegenwoordigers konden we bevestigen dat het AU8000-model het Crystal UHD-model van dit jaar zal zijn.

In een gesprek met Mike Kadish, directeur productmarketing voor Samsung-tv's, zei hij: 'Een van de dingen waar ik het meest enthousiast over ben, is dat naast al deze slimme functies en functionaliteitsverbeteringen[...] het slanke ontwerp van deze nieuwe TV.

'Als consumenten gaan winkelen en op zoek gaan naar een tv en ze lopen naar hun plaatselijke winkelier en ze zien het ontwerp van onze AU8000 in vergelijking met een deel van de concurrentie, dan zullen ze verbaasd zijn over hoe dun die tv is, slechts 25 millimeter dik, en wat ziet het design er mooi uit op onze step-up Crystal UHD TV.'

Prijzen en beschikbaarheid voor de nieuwe Samsung Crystal UHD AU8000-modellen zijn niet openbaar gemaakt, maar we zullen dit verhaal bijwerken zodra die informatie beschikbaar komt.

    Meer:Bekijk onze volledige lijst met de beste tv's die u vandaag kunt kopen
Onze favoriete tv's Lage voorraad In prijs verlaagd LG OLED55CXPUA Alexa Ingebouwde... LG CX OLED Amazone $ 1.396,99 $ 1,274 Visie Bekijk alle prijzenKorting TCL 65' Klasse 6-Serie 4K UHD... TCL 6-Serie 65R635 (2020) Walmart $ 1.299,99 $ 898 Visie Bekijk alle prijzenKorting Sony A8H 65-inch TV: BRAVIA... Sony A8H OLED (65-inch) Amazone $ 2.499,99 $ 2.148 Visie Bekijk alle prijzen Vizio 55 'OLED 4K-tv' Vision OLED 55-inch Beste koop $ 999 Visie Bekijk alle prijzen Deal eindigtza 27 novWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen
  • Categorie Tv