Samsung Black Friday-deal - Galaxy Watch 4 nu slechts $ 199

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Een van de beste Black Friday-deals vindt nu plaats, zelfs als Black Friday *technisch* een paar weken verwijderd is. Maar er is geen tijd te verliezen, vooral als het gaat om het ophalen van een van mijn favoriete smartwatches voor $ 50 korting.

waar is starlink beschikbaar kaart

Direct Walmart heeft de Galaxy Watch 4 te koop voor $ 199 . Samsung's vlaggenschip-smartwatch begint normaal bij $ 249, maar heeft een grote prijsverlaging gekregen dankzij vroege Walmart Black Friday-deals. Hoewel we tot nu toe een aantal aantrekkelijke Black Friday smartwatch-deals hebben gezien, is dit zonder twijfel de meest aantrekkelijke tot nu toe.Galaxy-horloge 4: was $ 249 nu $ 199 @ Walmart
Koop de standaard 40 mm Galaxy Watch 4 voor $ 50 minder dan de volledige prijs voor Black Friday. De nieuwste smartwatch van Samsung heeft een atletische esthetiek, plus een coole analysefunctie voor lichaamssamenstelling en de vernieuwde Wear OS-software.

Galaxy Watch 4: was $ 249 nu $ 199 @ Walmart

Galaxy-horloge 4: was $ 249 nu $ 199 @ Walmart
Koop de standaard 40 mm Galaxy Watch 4 voor $ 50 minder dan de volledige prijs voor Black Friday. De nieuwste smartwatch van Samsung heeft een atletische esthetiek, plus een coole analysefunctie voor lichaamssamenstelling en de vernieuwde Wear OS-software.

Bekijk Deal

Als u toevallig een van de beste Samsung-telefoons , de Samsung Galaxy Horloge 4 maakt het ultieme accessoire. De Galaxy Watch 4 is een van de beste smartwatches die je kunt kopen, en gemakkelijk de beste smartwatch voor Samsung .

Het draait een nieuwe versie van Wear OS, dus het is uitgerust met een bekende suite van Google-services. Het verwelkomt ook een BIA-sensor en analysefunctie voor lichaamssamenstelling, die u samen de samenstelling van uw lichaam kunnen vertellen door een snelle meting op uw pols.

En als je je afvroeg of deze smartwatch een goed afgeronde fitnesstracker is, a Galaxy Watch 4 trainingstest bewees dat het elke activiteit kan bijhouden die u verkiest. We houden vooral van de functie voor automatisch pauzeren voor wandelen, hardlopen en fietsen - het biedt nauwkeurigere statistieken.

De nieuwste deal van Walmart is op de standaardversie van de Galaxy Watch 4. De Galaxy Watch 4 Classic, met een roestvrijstalen kast en een fysieke roterende ring, is $ 30 korting op Amazon . De actie is van toepassing op de 42 mm-versie in zwart, mocht u de traditionele uitstraling van het klassieke model verkiezen boven het sportieve instapmodel.

Weet u niet zeker welke Galaxy Watch 4 geschikt voor u is? Zie mijn gids voor de Samsung Galaxy Watch 4 vs. Galaxy Watch 4 Classic voor een volledig overzicht van de verschillen.

ps5 te koop beste koop
De beste Samsung Galaxy Watch 4-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over01dagen03uur32minuten51droogKorting Samsung - Geek Squad... Beste koop $ 249,99 $ 179,99 Bekijk Deal Galaxy horloge4 Samsung $ 199,99 Bekijk Deal Korting SAMSUNG Galaxy Horloge 4 - 44mm... Walmart $ 279,99 $ 229 Bekijk Deal SAMSUNG Galaxy Horloge 4 44mm... Amazone Prime $ 239,50 Bekijk Deal Samsung Galaxy Watch4 40mm in... Verizon Draadloos $ 299,99 Bekijk Deal Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen