Samsung Galaxy A52 is net gelekt - en het zou de beste goedkope telefoon tot nu toe kunnen zijn

(Afbeelding tegoed: WinFuture)

Een diepgaand lek van de Samsung Galaxy A52 heeft een opwindende telefoon onthuld die je de wereld niet zal kosten.

Met een prijs van € 349 (€ 429 met 5G), zou de Galaxy A52 het kunnen opnemen tegen de OnePlus Nord N10, Google Pixel 4a en iPhone SE door veel technologie aan te bieden voor niet veel geld.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Afgelopen jaren Galaxy A51 was een teleurstellend gemiddelde telefoon. Echter, met de specificaties gelekt door WinToekomst , hopen we dat Samsung de zwakke punten van de telefoon heeft aangepakt.

Samsung heeft naar verluidt de batterij opgevoerd tot 4.500 mAh van 4.000 mAh. Dat is een stevige capaciteitssprong en zou het probleem met de batterijduur kunnen oplossen dat we met de Galaxy A51 hebben gevonden.

De cel kan worden opgeladen tot 25W met een bekabelde verbinding; er is geen optie voor draadloos opladen. Dat plaatst de batterijspecificaties in de buurt van de OnePlus Nord N10, die een iets kleinere 4.300 mAh-batterij heeft maar sneller opladen van 30 W.

(Afbeelding tegoed: WinFuture)

Voor fotografie is er een viertal camera's aan de achterkant, passend bij de vier op de achterkant van de Nord N10.

De hoofdcamera maakt gebruik van een 64 MP-sensor, terwijl de ultrabrede camera een 8 MP-sensor gebruikt. Er zijn ook 5MP- en 2MP-camera's, waarvan wordt aangenomen dat ze respectievelijk voor macrofoto's en diepte-effecten zijn. Deze worden vergezeld door een 32 MP selfie-camera aan de voorkant, bewaard in een geperforeerde inkeping.

(Afbeelding tegoed: WinFuture)

Er is een keuze aan chipset, afhankelijk van of u 5G-connectiviteit wilt of niet. De basis A52 krijgt een Snapdragon 720G, terwijl de 5G-versie een iets krachtigere 750G-chip krijgt.

Geen van beide zijn bijzonder machtige chips. Maar ultieme verwerkingskracht is waarschijnlijk niet iets waar mensen die een mid-range telefoon kopen, om geven. Bovendien zal het de Snapdragon 690-chip in de Nord N10 verslaan, en de 5G-versie zal de Snapdragon 720 in de Pixel 4a overtreffen.

De verbeterde 6 GB RAM, een stijging van 4 GB in de A51, ziet er ook niet indrukwekkend uit. Het is echter nog steeds een opmerkelijke verbetering ten opzichte van de vorige generatie en zou het gebruik van veel apps tegelijk een soepelere ervaring moeten maken.

(Afbeelding tegoed: WinFuture)

Een van de opvallende kenmerken lijkt het 6,5-inch FHD AMOLED-scherm te zijn. Dat is dezelfde resolutie als de Nord N10 en Pixel 4a, maar groter dan beide. De Nord N10 heeft wel het voordeel van een 90Hz beeldscherm, iets wat bij de A52 niet genoemd wordt. Het rapport van WinFuture laat echter de mogelijkheid van een hogere verversingssnelheid open.

Omdat dit een budgettelefoon is, heeft Samsung nog steeds een hoofdtelefoonaansluiting en een microSD-kaartsleuf meegeleverd, dus u hoeft niet te spartelen voor cloud opslag of een paar koptelefoon of draadloze oordopjes. Ondanks deze extra openingen in het chassis van de telefoon, is de A52 nog steeds IP67 water- en stofbestendig, wat zou moeten betekenen dat hij een onbedoelde val in de gootsteen zal opvangen.

Gebaseerd op eerdere lanceringen van de Galaxy A-serie, zal de Galaxy A52 waarschijnlijk zijn debuut maken in april, dus we zullen niet te lang hoeven te wachten om te zien of deze gelekte specificaties correct zijn.

Wanneer het wordt gelanceerd, ziet het ernaar uit dat het een goede kans heeft om een ​​van onze keuzes te worden voor de beste goedkope telefoons , dankzij de brede functieset. Maar we moeten de Galaxy S52 in handen krijgen voordat we een definitief oordeel vellen.

De beste Samsung Galaxy Buds Pro-deals van vandaagVroege Black Friday Sale eindigt over08uur02minuten56droogKorting SAMSUNG Galaxy Buds Pro,... Amazone Prime $ 199,99 $ 149,99 Visie Korting Samsung - Galaxy Buds Pro... Beste koop $ 199,99 $ 149,99 Visie Korting SAMSUNG Galaxy Buds Pro -... Walmart $ 199,99 $ 149,99 Visie Bekijk meer deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen