Met Samsung Galaxy Buds 2 kun je de kleur afstemmen op de Galaxy Z Fold 3

(Afbeelding tegoed: Samsung)

Alle tekenen wijzen erop dat de Samsung Galaxy Buds 2 een goedkoper maar goedkoper alternatief is voor de Galaxy Buds Pro , hoewel het niet klinkt alsof Samsung beknibbelt op kleuropties.

logitech circle view deurbel review

Nederlandse site GalaxyClub meldde dat Samsung een nog groter bereik zal produceren dan de Galaxy Buds Pro kreeg, met zwarte, witte, paarse en groene versies van de Galaxy Buds 2 in de planning. Dit zou dus een van de beste draadloze oordopjes kunnen zijn om uit te kiezen als je niet alleen het effen wit van de Apple AirPods wilt, en waarschijnlijk de komende AirPods 3 .  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Interessant is dat deze kleuren ook overeenkomen met bepaalde geruchten kleuropties voor de Samsung Galaxy Z Fold 3 en Galaxy Z Flip 3 . De Galaxy Z Fold 3, bijvoorbeeld, zou in zwart en groen komen, met potentieel voor andere kleuren; de Galaxy Z Flip 3 zou ook groene en lichtpaarse modellen hebben, waarvan de laatste zou kunnen passen bij de paarse editie van de Galaxy Buds 2.

iphone 11 versus iphone 8

Zoals GalaxyClub in zijn rapport opmerkte, zou dit een teken kunnen zijn dat de Galaxy Buds 2 specifiek zal worden ontworpen als aanvulling op de nieuwe opvouwbare telefoons van Samsung, niet anders dan hoe de lancering van de Galaxy Buds Pro was gekoppeld aan die van de Galaxy S21 smartphone-familie.

Het zou ons dan ook niet verbazen als de nieuwe oordopjes tegelijkertijd met of zeer dicht bij de Galaxy Z Fold 3 en Galaxy Z Flip 3 worden uitgebracht. Ze kunnen ook fungeren als pre-orderbonussen voor de telefoons, of verkocht als onderdeel van een bundel.

Krediet: Ben Geskin

beste schoenen om in te rennen

Als je niet geïnteresseerd bent in een van de aankomende Galaxy-handsets, kun je nog steeds uitkijken naar een waarschijnlijke lagere prijs voor de Galaxy Buds 2 in vergelijking met de recente Samsung-koptelefoons.

Het modelnummer is blijkbaar SM-R177, dat nauwer aansluit bij de goedkopere Samsung Galaxy Buds (SM-R170) en Galaxy Buds Plus (SM-R175) dan de duurdere, ruisonderdrukkende Galaxy Buds Live (SM-R180) en Galaxy Buds Pro (SM-R190).

Een exacte releasedatum is onbekend, hoewel dit overeenkomstige kleurenrapport suggereert dat de Galaxy Buds 2 op of rond dezelfde tijd zal worden gelanceerd als de Galaxy Z Fold 3 en Galaxy Z Flip 3 - die beide momenteel voor juli worden getipt.

De beste Samsung Galaxy Buds Plus-deals van vandaagCyber ​​Monday Sale eindigt over01dagen14uur22minuten37droogKorting Samsung Galaxy Buds+, Cosmic... Walmart $ 149,99 $ 97,88 Visie Samsung Galaxy Buds+ - echte... Dell $ 109,99 Visie Samsung Galaxy Buds Plus,... Amazone Prime $ 149 Visie Bekijk meer Cyber ​​Monday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen