Samsung Galaxy Fit 2 onthuld - wat we weten over de nieuwe Fitbit-rivaal

(Afbeelding tegoed: Samsung)

De Samsung Galaxy Fit 2 is een nieuwe activiteitsband die aankomt om Fitbit uit te dagen op de markt voor draagbare fitnesstracking.

Aangekondigd tijdens IFA, is de Galaxy Fit 2 (vermoedelijk) een goedkoper alternatief voor zowel de nieuwe Samsung Galaxy Horloge 3 en Samsung Galaxy Watch Active 2. In tegenstelling tot zijn ronde verwanten, lijkt de Fit 2 meer op een Fitbit- of Xiaomi-band met zijn AMOLED, afgerond rechthoekig display.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Samsung heeft niet veel gedeeld over de Fit 2 in termen van prijs en beschikbaarheid, maar we weten wel dat de aankomende fitnesstracker een batterijduur van maximaal 2 weken zal bieden, meer dan 70 verschillende wijzerplaatontwerpen en automatische detectie voor 5 verschillende soorten trainingen .

Net als de eerste Samsung Galaxy Fit en de meeste van de beste fitnesstrackers die er zijn, biedt de Galaxy Fit 2 statistieken over stappen, hartslag, verbrande calorieën, afstand en meer. Het biedt ook slaapregistratie, compleet met een dagelijkse analyse en persoonlijke slaapscores. Deze gegevens zijn in te zien en te beheren in de Samsung Health app.

Als we moesten raden, kost de Galaxy Fit 2 ongeveer $ 100, waardoor hij de concurrentie aangaat met de aanstaande Fitbit Inspire 2 en de geheel nieuwe Amazon Halo-gezondheidstracker.

De beste Fitbit Inspire 2-deals van vandaagCyber ​​Monday Sale eindigt over01dagen12uur25minuten53droogKorting Fitbit Inspire 2 Gezondheid &... Amazone Prime $ 99,95 $ 59,95 Visie Korting Fitbit Inspire 2 Desert Rose Walmart $ 99,95 $ 59,95 Visie Fitbit Inspire 2 - Zwart -... Dell $ 99,95 Visie Bekijk meer Cyber ​​Monday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen