Samsung Galaxy Note 20 kan iPad Pro aan met deze verrassingsupdate

(Afbeelding tegoed: toekomst)

De Samsung Galaxy S20 serie en de Samsung Galaxy Z Flip zijn nog maar net aan de wereld onthuld tijdens een enorm wereldwijd evenement in San Francisco. Nu zulke spraakmakende releases net zijn uitgekomen, zou je denken dat we niet veel zullen horen over de Samsung Galaxy Note 20 serie nog even. Sterker nog, tot voor kort ging het gerucht dat het aan het einde van het jaar zou aankomen, wat klinkt als een verstandig tijdsbestek.

  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Het lijkt er echter op dat Samsung geen verstandige tijdschema's hanteert. Volgens de bekende Samsung-leaker Max Weinbach zou de Note 20-smartphone nu naar een releasedatum van juli voor de handset kijken.Het 18-jarige wonderkind gelooft ook dat de Samsung Galaxy Fold 2, of welke naam Samsung's nieuwste opvouwbare ook krijgt, rond dezelfde tijd zal worden gelanceerd. Weinbach denkt dat de Fold 2 zal worden uitgebracht onder de naam 'Z Fold 2', hoewel hij toegeeft dat dit aan verandering onderhevig is. Bekijk de lekken hieronder:

Bekijk meer

Zoals je kunt zien, laat Weinbach het sappige detail vallen dat Samsung een juli-releasedatum voor zijn volgende handsets in de gaten houdt. De enorme 'phablet'-smartphones met de bijbehorende S Pen-stylus zijn een enorme hit gebleken, met topmodellen die al in staat zijn tot enorme verwerkingskracht en 5G-netwerken benutten.

Echter, onder de vlaag van lekken die Weinbach over de Fold 2 heeft laten vallen, laat hij nog een hint vallen die zeer relevant is voor de Samsung Note 20.

Bekijk meer

Hoewel Weinbach het Infinity V-display van de Fold 2, de schermgrootte en meer noemt, laat hij ook een intrigerend detail vallen met betrekking tot een verbeterde S Pen, die zeker ook met de Samsung Galaxy Note 20-serie zal verschijnen. De stylus, die netjes in de Note-serie past voor eenvoudige opslag, is een van de grote trekpleisters van de smartphone (sorry voor de woordspeling), waardoor gebruikers gemakkelijker over het enorme scherm van de telefoon kunnen werken.

Het positioneert de Samsung Galaxy Note 20 (en we veronderstellen nu de Galaxy Fold 2) als een directe concurrent van tablets zoals die van Apple iPad Pro , die zijn eigen Apple-potlood gebruikt met intuïtieve tikbedieningen om een ​​vergelijkbare gebruikerservaring te creëren. Misschien niet vanuit een machtsperspectief, maar het kan zeker in zijn gebruikersbestand snijden.

Op dit moment heeft Apple er de voorkeur aan gegeven om zijn tablets en telefoons als zeer afzonderlijke entiteiten te houden, maar met de Note-serie en de inkomende Fold 2 heeft Samsung het gemakkelijk gehad om de lijnen te vervagen.

Hoe ziet de Samsung Galaxy Note 20 eruit?(Afbeelding tegoed: Amazon)

Een inductieve stylus die werkt met de Note op zowel hardware- als softwareniveau, de bestaande S Pen vertaalt al handschrift in gemakkelijk leesbare tekst, vergroot of verkleint objecten nauwkeuriger, schetst afbeeldingen en nog veel, veel meer. We kunnen niet wachten om te zien wat een nieuw verbeterd model zal zijn voor de volgende generatie Notes.

Vond dit leuk?

  • iPad 2020: nieuws, lekken, alles wat we weten
De beste Samsung Galaxy Note 10-deals van vandaagContractdeals Sim vrij Vodafone 24 maanden Samsung Galaxy Note 10 Samsung Galaxy Note 10 £ 79,99 vooraf £ 49/mnd Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten 20GB gegevens Vodafone 24 maanden Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten 20GB gegevens Weergave Bij Carphone Magazijn £ 79,99 vooraf £ 49/mnd Weergave Bij Carphone Magazijn EE 24 maanden Samsung Galaxy Note 10 Samsung Galaxy Note 10 Vrij vooraf £ 53/mnd Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten 60 GB gegevens EE 24 maanden Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten 60 GB gegevens Weergave Bij koopmobielen.net Vrij vooraf £ 53/mnd Weergave Bij koopmobielen.net O2 24 maanden Samsung Galaxy Note 10 Samsung Galaxy Note 10 £ 99,99 vooraf £ 55/mnd Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten 60 GB gegevens O2 24 maanden Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten 60 GB gegevens Weergave Bij Carphone Magazijn £ 99,99 vooraf £ 55/mnd Weergave Bij Carphone Magazijn We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen