Samsung Galaxy Note 21: waarom het niet gebeurt

Krediet: LetsGoDigital

We zijn misschien een beetje verdrietig dat de Samsung Galaxy Note 21 helemaal dood lijkt. Samsung zelf is naar buiten gekomen en heeft gezegd dat er dit jaar en misschien in de nabije toekomst geen Galaxy Note-telefoon zal zijn.

best beoordeelde hardloopschoenen voor dames

Maar de Samsung Galaxy S22 Ultra zou de fakkel van de Note-lijn kunnen overnemen door enkele van de beste functies van de Note-telefoons op te nemen in het grootste model van de geruchten aankomende Samsung-smartphone van de volgende generatie.  • De beste Android-telefoons die je vandaag kunt kopen
  • Ik denk niet dat de Samsung Galaxy S21 FE zou moeten bestaan ​​- dit is waarom
  • De beste Samsung-telefoons voor elke Galaxy-fan
  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Wat kunnen Galaxy Note-fans in de tussentijd doen om de leegte op te vullen? Nou daar is de Samsung Galaxy S21 Ultra , die wordt geleverd met S Pen-ondersteuning. Of de Samsung Galaxy Z Fold 3 , die ook S Pen-ondersteuning en een uitgebreid opvouwbaar scherm heeft, evenals een heleboel andere gladde functies. Dus de Samsung Galaxy Note 21 is misschien dood, maar zijn geest leeft voort.

Laatste Samsung Galaxy Note 21-nieuws (bijgewerkt op 27 oktober)

  • Terwijl de Samsung Galaxy S21 FE lijkt waarschijnlijk volgend jaar te arriveren , de Galaxy Note 21 is niet gesuggereerd.
  • De Samsung Galaxy S22 Ultra kan Galaxy Note-DNA bevatten, waardoor het in feite een Note-opvolger wordt,
  • Samsung heeft het handelsmerk Note niet officieel vernieuwd, wat betekent dat het nu vrijwel dood in het water ligt.

Samsung Galaxy Note 21: waarom wordt het niet verzonden

Eind vorig jaar begonnen geruchten de ronde te doen dat Samsung van plan was de Galaxy Note-update voor 2021 te schrappen.

Die geruchten kwamen in een stroomversnelling toen duidelijk werd dat de... Samsung Galaxy S21 Ultra zou de eerste niet-Galaxy Note-telefoon zijn die werkt met een S Pen-stylus. Samsung Electronics-president TM Roh sprak ook over de plannen van zijn bedrijf om meer opvouwbare telefoons uit te brengen, waarbij hij de Note 21 schijnbaar in de kou laat staan.

Samsung Galaxy Note 21 vervangen door Galaxy Z Fold 3

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Zoals gezegd richt Samsung zich dit jaar op opvouwbare telefoons, met als doel de Note-functies te integreren in zijn next-gen opvouwbare telefoons. In onze Samsung Galaxy Z Fold 3 review , we kunnen zien dat het Zuid-Koreaanse bedrijf precies dat heeft gedaan.

Met de Galaxy Z Fold 3 met zijn eigen aangepaste S Pen, heeft Samsung geen enkele moeite gedaan om deze functie opvouwbaar naar zijn vlaggenschip te brengen. Een gebrek aan handige S Pen-opslag doet echter een beetje pijn, net als het feit dat het een apart randapparaat is om te kopen bovenop de toch al prijs opvouwbare telefoon.

(Afbeelding tegoed: Samsung)

Als Samsung zich ertoe verbindt in de nabije toekomst opvouwbare apparaten te hebben, zullen we waarschijnlijk geen nieuwe Note-telefoon meer zien. Maar we zullen niet blijven, het is voorgoed weg, want er kan altijd een jubileumeditie of Fan-editie komen op een bepaald moment.

De tijd zal het leren in dit geval, want er is nog steeds een kans dat Samsung de Note-lijn volgend jaar of 2023 opnieuw zou kunnen bezoeken. We zouden echter niet onze vingers kruisen, want voor productiviteit lijken opvouwbare telefoons een betere gok dan grotere apparaten met één scherm.

she-hulk release datum

Krediet: LetsGoDigital

Samsung Galaxy Note 21: Galaxy S22 Ultra neemt het over

Krediet: LetsGoDigital / Giuseppe Spinelli

Zoals eerder vermeld, is de Galaxy Note 21 getipt om effectief voort te leven in de vorm van de Galaxy S22 Ultra. Die geruchtentelefoon zal naar verwachting hetzelfde vierkante frame hebben als de Galaxy Note 20 Ultra, evenals sport S Pen-ondersteuning.

Als deze geruchten waar blijken te zijn, zal de Galaxy S22 Ultra de alles-in-één vlaggenschiptelefoon voor Samsung zijn, waarbij de opvouwbare telefoons de mantel van extra innovatie op zich kunnen nemen. Als de Galaxy S22 Ultra S Pen-opslag in zijn chassis kan integreren, dan maakt het nostalgie naar de Note een beetje betwistbaar.

Samsung Galaxy Note 21: wat we graag zouden willen zien

Als Samsung ooit teruggaat naar de Note-lijn, of de beste functies van de telefoons in toekomstige Galaxy S-serie telefoons wil gebruiken, dan is dit wat we zouden willen zien.

    Meer unieke S Pen-functies:Een toekomstige Note-achtige telefoon heeft een reden nodig om gebruikers te verleiden die verder gaan dan alleen het aanbieden van een S Pen, aangezien je hier nu toegang toe hebt op de Galaxy S21 Ultra. Samsung had in het verleden een probleem met het aanbieden van veel overlappende telefoonmodellen, en het zou dit kunnen oplossen door de ingebouwde stylus van de Note 21 veelzijdiger te maken, zoals het ontwikkelen van de luchtbewegingsbedieningen die we bij vorige generaties hebben gezien. De beste specificaties die Samsung kan bieden:Het is goed dat de standaard Galaxy S21 nu in staat is om concurrerende telefoons te evenaren of zelfs te onderbieden op prijs, maar om dit te doen heeft Samsung specificaties zoals RAM en schermresolutie laten vallen. Aangezien de S21 nu de niche van het vlaggenschip op instapniveau bedekt, zou het leuk zijn om een ​​Galaxy Note te zien fungeren als een premium-apparaat met zoveel geheugen en zoveel pixels als Samsung op de telefoon kan passen. Selfiecamera onder het scherm:Dit kan een longshot zijn, maar er zou geen betere manier zijn om de donder van zijn rivalen te stelen en de Note-serie vaarwel te zeggen als dat het geval is, dan de telefoon een hightech camera onder het display te geven.
De beste Galaxy S21 Ultra-deals van vandaagContractdeals Sim vrijKeuze van de redactie Vodafone 24 maanden Samsung Galaxy S21 Ultra (128GB Zwart) Samsung Galaxy S21 Ultra (128GB Zwart) Vrij vooraf £ 49/mnd Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten 105GB gegevens Vodafone 24 maanden Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten 105GB gegevens Visie Bij Samsung mobiel Vrij vooraf £ 49/mnd Visie Bij Samsung mobiel Beste op EE EE 24 maanden Samsung Galaxy S21 Ultra (128GB Zwart) Samsung Galaxy S21 Ultra (128GB Zwart) £ 89 vooraf £ 59/mnd Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten 100 GB gegevens EE 24 maanden Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten 100 GB gegevens Visie Bij Betaalbare mobieltjes £ 89 vooraf £ 59/mnd Visie Bij Betaalbare mobieltjes Goedkope maandelijkse rekeningen Drie 24 maanden Samsung Galaxy S21 Ultra (128GB Zwart) Samsung Galaxy S21 Ultra (128GB Zwart) £ 299 vooraf £ 40/mnd Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten 100 GB gegevens Drie 24 maanden Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten 100 GB gegevens Visie Bij koopmobielen.net £ 299 vooraf £ 40/mnd Visie Bij koopmobielen.net We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen