Samsung Galaxy S21 kan een geweldige oplaadupgrade krijgen, maar geen oplader in de doos

Krediet: Evan Blass (aangepast)

De Samsung Galaxy S21 is gepland om de in-box oplader te laten vallen, maar het zou een optionele 65W-oplader kunnen hebben, waardoor snel opladen mogelijk is om mensen als de OnePlus 8T uit te dagen.

Dat blijkt uit een nieuw lek van Twitter-tipster Snapdrachun 888 5G (via LetsGoDigital ), die een afbeelding plaatste van wat een Samsung-oplaadblok van 65 W lijkt te zijn.beste bluetooth-oortelefoons
  • Galaxy uitgepakt: Hoe de lancering van de Samsung Galaxy S21 te bekijken?
  • Alles wat je moet weten over de Samsung Galaxy S21
  • Net binnen:Oprolbare telefoon van LG onthuld op CES 2021 - hier is je eerste blik
  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Snel opladen heeft de afgelopen jaren een lange weg afgelegd, waarbij sommige bedrijven zoals OnePlus snelheden tot 65 W bieden op hun vlaggenschepen. Samsung heeft de laatste tijd een gemengd aanbod als het gaat om snelladen. De Galaxy S20-reeks ondersteunde snelheden tot 45 W, maar de Samsung Galaxy Note 20 heb dat teruggebracht naar 25W.

Bekijk meer

Koreaanse toezichthouders heeft afgelopen september al een Samsung-oplader van 65 W gecertificeerd, maar het is nog steeds niet duidelijk wanneer deze zou kunnen debuteren.

FCC-documenten hebben al gesuggereerd dat de Galaxy S21 beperkt zal zijn tot 25W snelladen. Dat gezegd hebbende, is er recentelijk gespeculeerd dat de Galaxy S21 Ultra misschien een aantal verrassingen in petto heeft, vooral gezien het feit dat de Ultra zal worden geleverd met ten minste één extra functie in de vorm van S-Pen-ondersteuning.

De tijd die is verstreken sinds de Koreaanse certificering kan ook betekenen dat de 65 W-oplader van Samsung klaar is voor de grote competities. En aangezien andere telefoonbedrijven al begonnen zijn met het ondersteunen van zulke hoge laadsnelheden, is het nauwelijks een baanbrekende technologie die veel moet worden verfijnd.

Aangezien de Samsung Galaxy S21 niet met een oplader in de doos wordt geleverd, is het nu een goed moment om een ​​premium oplaadsteen als een op zichzelf staand accessoire uit te brengen.

Aan de andere kant moeten we misschien wachten op de Samsung Galaxy Note 21 , die later dit jaar zal arriveren. Het zou zeker een goede manier zijn om de Note-serie te laten opvallen, aangezien de Galaxy S en Z Fold op zijn grondgebied spierkracht hebben. Of het kan ook een belangrijke functie zijn voor een laatste verzending, wat ook naar verluidt gebeurt.

z fold 3 levensduur van de batterij

In ieder geval, aangezien de Galaxy S21 op 14 januari wordt gelanceerd, hoeven we niet lang te wachten om erachter te komen. Als je wilt afstemmen op het evenement, hier is hoe Galaxy Unpacked 2021 te bekijken .

We verwachten dat de Galaxy S21 en S21 Plus met enkele iteratieve aanpassingen komen, namelijk de Leeuwebek 888 en een nieuw ontwerp voor de cameramodule. Terwijl de Galaxy S21 Ultra naar verwachting een versterkte reeks camera's aan de achterkant zal hebben, met name met twee telecamera's, één met een 3x optische zoom en de andere met een 10x. Zelfs met een kleine upgrade zou de Galaxy S21 een kanshebber kunnen zijn voor onze beste telefoons lijst.

De beste Samsung Galaxy Buds Live-deals van vandaagCyber ​​Monday Sale eindigt over01dagenelfuur36minuten25droogKorting Samsung Galaxy Buds Live,... Amazone Prime $ 169,99 $ 79 Visie Korting Samsung - Galaxy Buds Live... Beste koop $ 169,99 $ 99,99 Visie Samsung Galaxy Buds Live,... Walmart $ 169 Visie Bekijk meer Cyber ​​Monday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen