Samsung Galaxy S22 kan ons redden van te grote telefoons

Krediet: (Afbeelding tegoed: Technizo Concept/LetsGoDigital)

beste Apple Watch leren band

De Samsung Galaxy S22 wordt naar verwachting pas begin 2022 gelanceerd, maar er is al een groot gerucht om op te kauwen. Volgens Mauri QHD , die een behoorlijk goede staat van dienst heeft met Samsung-lekken, verkleint Samsung de schermen op de Galaxy S22-line-up in vergelijking met de Galaxy S21.

En ik heb één ding te zeggen over die mogelijkheid: goed.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Volgens Mauri QHD krijgt de Galaxy S22 een 6,06-inch scherm, tegen 6,2 inch in de Galaxy S21 . De Galaxy S22 Plus zou ook een verkleining zien van 6,7 inch op de Galaxy S21 Plus tot 6,55 inch. Zelfs de Galaxy S22 Ultra is deze keer misschien minder Ultra.

Huidige Galaxy S21 Ultra heeft een gigantisch 6,9-inch OLED-scherm, dat naar verluidt zal uitkomen op 6,81 inch voor de S22 Ultra. Dat zou de S22 Ultra nog steeds een tweehandige aangelegenheid maken, maar het zou iets gemakkelijker zijn om je duim naar het midden van het scherm te reiken.

Als dit gerucht klopt, zou de Galaxy S22 Ultra het enige nieuwe vlaggenschip van Samsung zijn LTPO technologie. Hierdoor kan de vernieuwingsfrequentie van het scherm worden geschaald van 120 Hz tot 1 Hz, wat de levensduur van de batterij kan helpen verlengen. Vermoedelijk zouden de Galaxy S22 en Galaxy S22 Plus 120Hz verversingsfrequenties blijven bieden, maar zonder de mogelijkheid om zich direct aan te passen.

Misschien hoort Samsung van klanten dat zijn telefoons gewoon te groot worden. De iPhone 12 Pro Max , bijvoorbeeld, meet 6,7 inch, en dat is echt een grote telefoon. En de iPhone 13 Pro Max het gerucht gaat dat het dezelfde maat zal hebben voor de lancering van dit najaar. Hoezeer ik ook dol ben op de mogelijkheden van de S21 Ultra - vooral de krachtige Space Zoom-telefotofunctie - ik vind hem te onpraktisch om als mijn dagelijkse bestuurder te gebruiken.

de gewone iPhone 12 en iPhone 12 Pro beide zitten op 6,1 inch, wat ik bijna te compact vind, dus ik zie een 6,5-inch Galaxy S22 Plus als een gulden middenweg tussen de geruchten iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max. Een 6,06-inch Galaxy S22 zou Samsung een directere concurrent geven voor de iPhone 13, die hetzelfde 6-inch paneel zou moeten hebben als zijn voorganger.

Tegelijkertijd probeert Samsung steeds meer klanten naar opvouwbare telefoons te duwen. En als de vroege lekken kloppen, is de Samsung Galaxy Fold 3 zal een 6,2-inch scherm aan de voorkant en 7,5 inch aan de binnenkant hebben. Het creëren van een grotere kloof tussen de Fold 3 en Galaxy S22 Ultra zou meer interesse in de nieuwe Fold kunnen opwekken, vooral als de rapporten rond een lagere Fold 3 prijs wordt waar.

Sommige mensen zien de Galaxy S22 mogelijk krimpen als een downgrade, maar ik zie het als een positieve ontwikkeling. De wapenwedloop voor grotere en grotere schermen sloeg nergens op, en met LG als smartphone-business, is er eerlijk gezegd minder concurrentie voor Samsung om zich zorgen over te maken op het gebied van specificaties.

In wezen zou Samsung in 2022 telefoons met de juiste maat kunnen hebben.

De beste Samsung Galaxy Buds Pro-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over01dagentwintiguur23minuten39droogKorting SAMSUNG Galaxy Buds Pro,... Amazone Prime $ 199,99 $ 149,99 Visie Korting Samsung - Galaxy Buds Pro... Beste koop $ 199,99 $ 149,99 Visie Korting SAMSUNG Galaxy Buds Pro -... Walmart $ 199,99 $ 149,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen