Samsung Galaxy Tab S7 zal deze belangrijke functie missen

(Afbeelding tegoed: Pigtou)

De Samsung Galaxy Tab S7 ontwikkelt zich tot een indrukwekkende tablet die in staat is om de iPad Pro 2020 , maar het zal dit doen zonder een belangrijke functie.

SamMobile meldde dat de aankomende tablet van Samsung, die beschikbaar zal zijn in 11-inch en 12,4-inch formaten, niet zal worden geleverd met een vingerafdrukscanner onder het scherm. Het is een vreemde omissie gezien het werk dat Samsung had gedaan met ultrasone vingerafdruklezers die te vinden zijn in de schermen van de Galaxy S20-serie en Galaxy Note 10 telefoons.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Volgens bronnen van SamMobile zal de Galaxy Tab S7 in plaats daarvan een vingerafdruklezer gebruiken die in de aan / uit-knop is ingebouwd. Dat is iets wat Samsung deed met de Galaxy S10e met groot succes, aangezien de vingerafdrukscanner snel en responsief was. Maar het was ook in een positie die gemakkelijk te bereiken was met een duim of wijsvinger. Op een tablet kan zo'n scanner wat lang duren om snel op de aan/uit-knop te tikken om hem te ontgrendelen of een online aankoop te autoriseren.

Dit is echter mogelijk alleen het geval met de 11-inch Galaxy Tab S7, omdat de grotere Galaxy Tab S7 Plus volgens SamMobile nog steeds een ultrasone vingerafdruklezer zou kunnen gebruiken.

Maar geen enkele vorm van vingerafdrukscanner is waarschijnlijk zo gelikt als het Face ID-ontgrendelingssysteem dat de iPad Pro heeft. Dat gezichtsherkenningssysteem maakt het ontgrendelen van de tablet naadloos, maar doet geen concessies aan de veiligheid, gezien de geavanceerde biometrische scanning die het Face ID-systeem uitvoert.

comfortabele hardloopschoenen voor dames

Ondanks het ontbreken van een in-display vingerafdruklezer, heeft de Galaxy Tab S7 nog genoeg om enthousiast over te zijn. Het zal niet alleen de nieuwste en beste Snapdragon 865 Plus-chip van Qualcomm gebruiken, het gerucht gaat ook dat het een 120Hz-scherm met verversingssnelheid krijgt dat wordt geflankeerd door slanke randen om het AMOLED-scherm te laten opvallen.

Een reeks camera's aan de achterzijde met lenzen van 13 MP en 5 MP geeft de tablet ook solide fotografiemogelijkheden van smartphonekwaliteit. Maar we raden je af om rond te gaan en foto's te maken op een 11-inch tablet.

Andere belangrijke specificaties zijn tot 8 GB RAM en 256 GB opslagruimte. Bovendien zal een toetsenbordaccessoire helpen om van de Galaxy Tab S7 een echt productiviteitsapparaat te maken, vergelijkbaar met de Microsoft Surface Pro 7' .

We verwachten dat de Galaxy Tab S7 op 5 augustus wordt onthuld, samen met de Samsung Galaxy Note 20 , de Galaxy Z Flip 5G , Galaxy Tab S7 en Galaxy horloge 3 . Zo'n vol evenement zou ons een goed idee moeten geven van de richting waarin Samsung's technologie zal reizen als 2021 eraan komt.

De beste Samsung Galaxy Buds Plus-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over01dagen05uur26minuten52droog Samsung Galaxy Buds+ - echte... Dell $ 109,99 Visie Samsung Galaxy Buds Plus,... Amazone Prime $ 159,99 Visie Samsung Galaxy Buds Plus,... Amazone Prime $ 169 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen